sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen kesälomaviikko

Moikka! Takana on nyt ensimmäinen kokonainen kesälomaviikko, johon on mahtunut vähän yhtä sun toista. Tekemistä ja rentoutumista sopivassa suhteessa, niin ei ole käynyt aika pitkäksi. :-)
Maanantaina käytiin viemässä Minni eläinlääkärille, joten päivään mahtui kyllä kaiken näköisiä tuntemuksia. Ajan varaaminen ja Minnin viimeisten hetkien seuraaminen oli kaikkea muuta kuin helppoa, mutta samalla vakuututtiin myös entisestään siitä, että päätös oli oikea. Minni oli jo niin huonona ja väsynyt, että olisi lähtenyt, kenties paljon tuskallisemmin, ihan muutaman päivän sisällä. Näin oli kuitenkin lopulta paljon parempi.
Tiistaina en tehnyt mitään erikoisempaa: ulkoilin, laitettiin kasvimaata ja käväistiin puutarhakaupassa hakemassa kukkia puutarhaan. Loppupäivä kuluikin Nanan kanssa Supernaturalia katsoen. Sanovat vielä, etteivät maine coonit ole sylikissoja - Nana kyllä tunkee syliin aina, kun saa tilaisuuden! :-D En kyllä pistä pahitteeksi...
Keskiviikkona lähdin äidin kanssa varhain aamulla markkinoille. Sää oli mitä kehnoin ja välillä satoi ihan kaatamalla, mutta onneksi välillä pilkahteli aurinkokin. Markkinoilla kierreltiin kojut läpi melko pikaisesti ennen, kuin jatkettiin matkaa läheiseen kauppakeskukseen. Markkinoilta ostettiin lähinnä ruokaa: kotimaisia mansikoita, mustikoita ja uuden sadon porkkanoita. ;-) Kaupoilta tarttui sitten mukaan vähän muutakin, kun löysin H&M:stä täydellisen hupparin ja eläinkaupasta haettiin Nanalle ja Pupalle kaikkea tarpeellista. Shoppailun välissä kävin tapaamassa psykologia, jonka kanssa päivitettiin kuulumisia muutaman viikon tauon jälkeen. Ajan jälkeen veli liittyi seuraan, ja hetken kiertelyn jälkeen jatkettiin matkaa kotia kohti.
Okei ja sitten loppui kuvat, joten lätkäistään tähän nyt pari kehnoa peilikuvaa..
Torstaina jouduin taas heräämään aikaisin, sillä saamani Työkkärin aika oli peruttu ja jouduin menemään päivystykseen. Siinä odotellessa ja työnhakuasioista puhellessa menikin lähemmäs kolme tuntia, mutta sainpahan nekin asiat taas järjestykseen. :-) Päivällä Karoliina tuli moikkaamaan minua ja Nanaa: katsottiin taas vähän lisää Supernaturalia ja rapsuteltiin vieressä hyrisevää pikkuneitiä. Niin ja tottakai siinä samassa ehti vähän höpistä ja päivittää kuulumisia.
Perjantaina käväisin kirpparilla tekemässä löytöjä: paita, toppi ja pitsimekko maksoivat yhteensä 8 euroa. :-) Iltapäivällä näin vielä pikaisesti Oonaa pitkästä aikaa, ja illalla käytiin kaupassa, mutta mitään sen kummempaa ei sitten tapahtunutkaan. Viikonloppuna ei ollutkaan sitten mitään kovin erikoista ohjelmaa - mutta eipä sitä aina tarvitsekaan olla! ;-)
Loppuun vielä ihan pikaiset kuulumiset: en oikein osaa olla vain kotona tekemättä mitään, koska silloin ajatukset kiertävät kehää. Tarvitsen aina jotain, edes pientä tekemistä, etten ahdistu. Jos olen päivän kotona ''tekemättä mitään'', on todella vaikea istua alas tai sallia ruokia itselleen. Näiden asioiden kanssa täytyy kuitenkin vaan jaksaa painia, ja yrittää nauttia lomasta, kun sitä kerrankin on. Jotenkin kummasti tuo pieni kisu on onnistunut piristämään: on ihana herätä aamulla, kun joku on herättämässä tyytyväisellä hyrinällä.. On ylipäätään vaan niin ihanaa, että olen saanut pitkäaikaisen unelmani toteutumaan - ja nyt täällä tassuttelee tuo maailman ihanin ja suloisin kissanpentu. Mitä muuta voisi enää halutakaan? ;-)
Jokos teidän lomat alkoivat? 
Miten on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti