torstai 23. huhtikuuta 2015

Potenttiaalinen sarjamurhaaja

Moikka! Viikonloppuna on luvassa niin jännittävää ohjelmaa, että oli vähän vaikea keskittyä opiskeluun... Koko ajan sitä vaan mietti, että milloin pääsee kotiin leipomaan, siivoamaan ja valmistelemaan. :-) Oli miten oli, alkuviikko Lohjalla sujui oikein mallikkaasti - ja yllättävän nopeasti siihen nähden, että ''odottavan aika on pitkä''!
 Näiden kuvien mediaseksikkyyttä ei kyllä ihan heti peitota! :-D En halunnut sotkea vaatteita, joten kaivoin taideluokan kätköistä jonkun melkein oman kokoisen haalarin. Tyylikkääseen lookkiin kuului vielä hengityssuojat ja veistopuukko - oli siinä ehkä vähän vaikutteita potenttiaalisesta sarjamurhaajasta....
 Miksi sitten piti suojata vaatteet ja hengitystiet? No, päästiin viimein aloittamaan kipsivalun tekeminen! Oli yllättävän fyysistä puuhaa, kun nosteli savipäätä lattialta tasolle, sekoitti kipsiä ja nakutteli muotin reunoja puukolla ja vasaralla. Nyt vaan odotetaan jännityksellä, saanko kipsipään ehjänä ulos muotista!
Muutoin viikkoon kuului mm. liian monta tuntia Netflixin parissa, ihanassa säässä ulkoilua, naapurisolussa höpöttelyä ja muuta sellaista. Sain myös viettää keskiviikon ja torstai aamun yksin solussa - oi, mitä luksusta! Solun herruus on tässä vaiheessa turhan lievä ilmaisu. :-D No ei nyt sentään, mutta oli se silti ihan mukava tänä aamuna herätä klo 6., laittaa valot päälle ja kolistella huoneessa - ilman että täytyi pelätä toisen heräävän!
Mutta joops, viikonloppua odotellessa! Palaillaan siihen sitten sunnuntaina... Heippa!

2 kommenttia:

  1. Hiukanko symppiksiä kuvia! :D

    http://linnealisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos paljon. :-D Käyn kurkkaamassa blogin jossain välissä! ♥

      Poista