torstai 9. huhtikuuta 2015

''Olen niin surkea ja säälittäväkin, että mulle varmaan nauraisi tuo Putron Samulikin''

Moikka. :-) Tänään taas kotiuduin Lohjalta, jossa olinkin pääsiäisloman jälkeen suunnilleen vuorokauden. Tuntui ehkä vähän hölmöltä olla perillä Lohjalla klo 16.30 ja lähteä seuraavana aamuna klo 7.. Mutta välillä näinkin, ensi viikolla taas vähän pidempään.
Ehkä hölmöin kuvasarja ikinä, mutta olkoon.. :-D
 Olisi kiva sanoa, että päivät on olleet yhtä hymyä ja päivänpaistetta, mutta kun ei niin ei. Viime päivät ovat olleet yhtä alakuloa, ahdistusta ja stressiä. On niin paljon hoidettavia asioita, vaikka tuntuu, ettei voimat riitä aina arjen pyörittämiseenkään. En olisi millään jaksanut lähteä Lohjalle keskiviikkona, mutten olisi jaksanut olla kotonakaan. Onneksi kuitenkin lähdin, sillä pahin ahdistus ja surumielisyys haihtui, kun sai muuta tehtävää ja ajateltavaa. :-)
Hymy ei ole tosiaan ollut herkässä, mutta kyläilemässä ollut Puppa kyllä kohotti suupielet hymyyn. Tällä hetkellä vaan tuntuu, ettei voimia riitä mihinkään - ja jos ei tee, on riittämätön ja huono ihminen. Surkea mieliala on seurannut ihan kaikkialle, eikä oikein mikään ole jaksanut innostaa. Syöminenkin on ollut yhtä ahdistusta ja päänvaivaa, kun en ole mielestäni ansainnut ruokaa.  
Näin piristävissä ja mieltäylentävissä tunnelmissa lähti siis tämä viikko käyntiin.
 Lohjalle menin tällä viikolla tosiaan vasta keskiviikkona, joten ehdin lähinnä pyörähtää paikalla ennen, kuin palasin taas tänä aamuna kotiin. Ehkä se oli kuitenkin vallitsevissa mielialoissa ihan riittävästi. Tunneilla en saanut aikaan paljoakaan, vaan suurin osa ajasta meni Memen kanssa tauoilla. Tällä hetkellä veistotyö muistuttaa enemmän alkuihmistä kuin tuntien naismallia, mutta onneksi sitä saa vielä hioa useamman tunnin ajan. Kyllä se siitä vielä kaunistuu. :-)
 Loppuilta kuluikin sitten uusimman NCIS: Los Angeles -jakson parissa.. Sitten olikin jo mentävä nukkumaan, että jaksoi seuraavana aamuna herätä kuudelta. Tämä aamupäivä kuluikin sitten reissatessa Lohja-Helsinki-Lahtiväliä. :-)
Nyt alkoi kuitenkin viikonloppu, ja pahin ahdistus on jo tiessään. Viikonlopuksi ei ole mitään erityisempää ohjelmaa, joten aion vaan rauhassa nollailla stressiä ja levätä. Seuraavalla viikolla voikin palata opintojen pariin uudella innolla! Välillä on huonoja päiviä, mutta kyllä ne aina iloksi kääntyy - jossain välissä. 
Heippa! :-)

2 kommenttia:

  1. Voi miten kiva tuo sun letti! Ärsyttää kun otsatukan kanssa tommosta ei saa oikein askarreltua :D Valtavasti aurinkoa sinun kevääseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos :-) Mulla on vähän toisinpäin: otsahiukset ovat niin pitkät, että täytyy tehdä letti, ettei ne valu naamalle. Kiitos paljon - ja samaa sinne! ♥

      Poista