torstai 30. huhtikuuta 2015

Päiväni kuvina: tiistai Lohjalla

Heippa! Päätin kuvata teille tiistaipäivän tapahtumat Lohjalla, kun siellä oleminen poikkeaa aika paljon viikonlopun tekemisistä. Muutenkin Lohjailua on jäljellä enää muutamia viikkoja, joten täytyy nyt nauttia viime hetkistä.. :) Tiistaina oli tarkoitus tehdä vähän yhtä sun toista, mutta suunnitelmat peruuntuivat: vietin siis loppuillan aika tiiviisti Netflixin parissa.. No, joskus niinkin! Mutta tässä siis tämän viikon tiistai kaikessa arkisuudessaan:
 
Tiistaina ei ole avoimen yliopiston tunteja, joten saan viettää vapaapäivää. Heräsin kuitenkin jo yhdeksältä, sillä varsinkaan näin valon lisääntyessä, en saa unta kovin pitkälle aamuun. 
Heti herättyä oli aika laittaa naama ja kuontalo kuntoon. Nyt on kiva meikata, kun on uudet ja toimivat eyelinerit sekä ripsarit käytettävänä! Olen aika nopea laittautumaan, joten siinä meni sellaiset 15-20 min.
Sain olla aamun yksikseni solussa, joten oli ihana syödä aamupalaa rauhassa, kirjoittaa päiväkirjaan ja katsella hetken aikaa Supernaturalia Netflixistä. Aamupalaksi söin ananas- ja päärynäpaloja soijajukurtilla, pähkinöillä ja myslillä. Siinä on sellainen aamupala, johon en kyllästy ikinä!
 Katsottuani suunnilleen puolet Supernatural-jaksosta, lähdin talsimaan keskustaan päin. Sää oli mitä ihanin - ja jouduin jopa riisumaan paksun neuleen takin alta. Kevät. On. Täällä. Siinä kävellessä ehdittiin jutella Karoliinan kanssa perinteiset kuulumiset, tosin vähän nopeammalla aikataululla. Loppumatkan sitten kävelinkin ihan omien ajatusteni seurassa. Keskustaan on jonkun verran matkaa, mutta kauniita maisemia katsellessa, kauniissa kevätsäässä matka taittuu ihan huomaamatta. Muutenkin on kivaa, kun on jotain tekemistä päiväopiskelijoiden ollessa tunnilla. :-)
 Keskustassa kiertelin lähinnä parissa vaate- ja kirjakaupassa, mutten löytänyt mitään erityistä ostettavaa. Jatkoin siis matkaa keskustan Prismaan, mistä ostin ruokatarvikkeita viikolle.
 Keskustassa kiertelyn jälkeen palasin asuntolalle, ja katsoin loppuun aamun Supernatural-jakson välipalaa natustellen. Saattaa olla, että tuli katsottua vielä toinenkin jakso, mutta en sitten sanonut sitä ääneen. :-D
 Päivän ruoka näyttää kyllä aika säälittävältä tuossa kulhossaan, mutta se oli kuitenkin eräänlainen voitto. Kuten useimmat ehkä tietävät, hiilihydraattipitoiset ruoat ovat niitä vaikeimpia. Ei siis ollut ihan helppo päätös ostaa kaupasta kaurapuuroa.. Olo on kuitenkin ollut vähän väsynyt, minkä uskon johtuvan jonkinlaisesta hiilihydraattien puutteesta. Noita, niin järjettömän pelottavia, ruoka-aineita kun todellakin tarvitaan. Miksi mediassa täytyy aina tuomita tietyt ruoat? Ensin rasvat, sitten hiilihydraatit ja lopuksi vielä sokeri. Kaikki ne ovat tärkeitä, kunhan muistaa kohtuuden. Siispä vaikka puurolautanen kerralla tätäkin järjetöntä pelkoa murtamaan!
 Alunperin oli tarkoitus vierailla naapurisolussa ja viettää aikaa Memen kanssa, mutta suunnitelmat sitten peruuntuivatkin. Kello oli vasta kuusi, enkä keksinyt mitään ohjelmaa illaksi. Tai no, ehkä keksinkin... Avasin jälleen kerran Netflixin ja laitoin pyörimään ensimmäisen kohdalle osuneen elokuvan. Tällä kertaa se oli teinielokuva nimeltä Easy A. 
Sanonpa vaan, ettei tuo mitenkään erityisen viihdyttävä kaksituntinen ollut. Lukio, teinidraamaa ja tottakai se pakollinen rakkaustarina. Oli tuossa silti omat hetkensä, ei se täysin onneton elokuva ollut.. Mutta ehkä en uudestaan katsoisi kuitenkaan. :-D
 
Ehdin siinä vielä hetken jutustella Memen kanssa, kun ilta oli pitkällä..
 ..ja lopulta oli aika käydä suihkussa ja rentoutua NCIS: Los Angelesin parissa. Oikeastaan Lohjapäivien paras hetki on, kun saa käpertyä sängynnurkkaan, syödä iltapalaa ja katsoa jakson suosikkisarjaa. Niin oli tälläkin kertaa: ihan jees päivä, mutta paras ilta. Lopuksi vielä hetki kirjan parissa, hammaspesu ja nukkumaan. Sellainen tiistai siis tällä kertaa. :-D
HAUSKAA JA VÄRIKÄSTÄ VAPPUA! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti