sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Mitäpä sitä kotona jumittamaan

Moikka! Sainpa tuossa torstaina taas kutsun baariin Dublinin 2,5 euron hanoille. Ehdin jo kieltäytyä kertaalleen, mutta muutinkin sitten aika nopeasti mieleni.. Ihan hyvä niin, koska ilta oli ihan onnistunut ja hauska! :-)
 Torstain mielialoissa kotisohva ja pari jaksoa suosikkisarjaa kuulosti alkuun paremmalta - mutta mitäpä sitä kotona jumittamaan, kun voi viettää iltaa hyvässä seurassa. Kiireisen päivän jälkeen, kun olin ensin reissannut Lohjalta kotiin ja käynyt psykologin ajalla, Jasse kutsui mukaan viettämään ''dublintaita''. Ensin mietin kaikkia hommia, mitä piti saada tehdyksi, mutta muutinkin mieleni. Niinpä siis meikkiä naamaan, hiukset ojennukseen ja vaatteidenvaihtoon.
 Kahdeksan aikoihin lähdettiin ajamaan Oonan luo, jossa vietettiin muutama tunti jutellen ja valmistautuen. Kaupasta nappasin nopeasti mukaan pari minuuttia ennen yhdeksää... Margarita-juoman, joka olikin yllättäen aika hyvää!
 Dubliniin päädyttiin tosiaan siinä kymmenen pintaan. Tämä on oikeastaan ainoa kuva meidän illan kokoonpanosta, joten se saa luvan kelvata vaikka onkin aika jäätävä...! Porukkaan kuului siis Jossu, Oona ja Jasse, joita en ollut ehtinyt näkemään vähään aikaan. Oli kyllä mukava päivitellä kuulumisia pitkästä aikaa! Muutenkin porukkaa oli baarissa ihan tungokseen asti, ja pariin tuttuunkin ehdittiin törmäämään.
Alkaa ilmeisesti jo ikä painaa meitä, sillä lähdettiin koteihimme jo yhden aikoihin. Oikeastaan se oli vaan hyvä, sillä ei tullut otettua kuin pari juomaa illan aikana. Seuraavana aamuna oli niin hyvä olo, että tuntui, kuin ei olisi ottanut yhtäkään. Joskus näinkin. :-D
Mutta joo, ei tässä mitään sen tähdellisempää kerrottavaa sitten ollutkaan. Heippa!
PS. Muistittehan käydä äänestämässä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti