sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Prinsessabileet ja illanistujaiset

Heippa! Viikonloppuna juhlistettiin hirmuista halloweenia oikein kahteen otteeseen: ensimmäisenä iltana pukeuduttiin mekkoihin ja tiaroihin, seuraavana iltana katsottiin kauhuelokuvia pitkälle yöhön. Aika on mennyt hirmuisen nopeasti - ja hauskaa on taatusti ollut! :-)
Prinsessabileet
 Oona järjesti halloweenin juhlistamiseksi vaaleanpunaiset prinsessabileet, joissa pukeuduttiin arvatenkin mekkoihin ja tieroihin - mitä enemmän rimpsuja ja röyhelöitä, sen parempi!
 Sain Jasselta kyydin seitsemän aikoihin, ja pakkasin mukaan yöllä leipomani muffinit.
 Illan isännöitsijät: Aladdin (Krisu) ja Jasmine (Oona)! :-)
Olin tällä kertaa ihan energiajuoma-limulinjalla, mutta kyllä niidenkin voimalla oli hauska tanssia ja hölistä. Oli vaihteeksi kiva olla se, joka katsoo muiden toilailuja pieni hymynkare huulilla.. :-)
 Oonan, Jassen ja Krisun lisäksi paikalla oli paljon tuttuja naamoja: Sanni, Hanna, Johanna, Sonia, Jossu, Ese, Jali,.. Porukkaa oli niin paljon, ettei kaikkien kanssa ehtinyt edes jutella! :-D
 
Kotiin lähdin joskus yhdentoista jälkeen, eikä ollut tylsää hetkenkään aikaa. Lähteminen olikin sitten astetta vaikeampaa, kun joutui kaapatuksi syliin ja ihmisten pitelemäksi, ettei vaan lähtisi. ''Et saa lähteä, nukut täällä vaan, lähet vasta huomenna sitten, jooko?'' 
Oli hauska ilta ja mahtavia ihmisiä!
 Illanistujaiset
 Illanistujaiset järjestettiin tällä kertaa täällä, joten sain tehtäväkseni vastata illan tarjoilusta (ruoista, en sentään juomapuolesta). Leivoin tarjolle appelsiini-suklaisen hämähäkkikakun, leikkelin vihannes- ja hedelmätikkuja,.. Näiden lisäksi oli tarjolla vielä mm. sipsiä, dippejä, karkkia, keksejä,.. Ja tottakai sitä juomaakin täytyi olla vähintään riittävästi!
 Ensimmäisenä paikalle saapui ihana Makko-veli, jota oltiinkin Pupan ja Minnin kanssa odoteltu. Kello taisi olla siinä vaiheessa vähän yli iltakuuden..
 Oltiin tällä kertaa päätetty pitää illanistujaiset pienemmällä porukalla: Makko, Olli, Sanni ja Karpo ilmestyivät siis sovitusti paikalle. Odotettiin myös rakasta lapsuudenystävää vierailulle, mutta se ei nyt tällä kertaa onnistunutkaan - seuraavalla kerralla sitten! :-) Paikalla kävi piipahtamassa myös Noora..
 Illan ohjelmaan kuului siis tosiaan juomien ja hyvän seuran lisäksi kolme ''ei niin pelottavaa'' kauhuelokuvaa: The Others, The Unborn ja Silent hill.
 Saattaa hyvin olla, että suurin osa elokuvista meni ohi siinä vitsaillessa ja nauraessa - mutta eipähän ainakaan ollut niin pelottavaa! Jatkettiin elokuvien katselua pitkälle aamuyöhön.. 
Olivat kyllä parhaat illanistujaiset tähän mennessä! :-) Milloin uudestaan?
Huomenna on taas lähtö Lohjalle - minne se viikonloppu oikein katosi? :-o Ei huvittaisi ollenkaan lähteä, kun tuntuu, että olisi vasta palannut sieltä takaisin! Oli miten oli, loppuviikolle on sen verran jännittävää odotettavaa, että kyllä se viikko siinä sivussa menee... Nyt pitää kuitenkin hipsiä hiuksia värjäämään - joten adios! :-D
Juhlittiinko siellä halloweenia?

2 kommenttia:

  1. Missä hämähäkkikakun jalat? ;))
    Mutta oli kyllä ilmeisen vauhdikas halloween, itse tylsänä olin koko viikonlopun himassa telkkarin tarjonnan armoilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne siellä, sellaiset pienet lakritsitangon tyngät. :-D Kieltämättä oli ihan riittävän vauhdikasta - ja hauskaa! Ei sitä aina tarvitse juhlia, varsinkaan kun halloweenina tulee ''hyviä'' kauhuelokuvia melkein jokaiselta kanavalta. ;-)

      Poista