torstai 20. marraskuuta 2014

Shoppailupäivä Lohjan keskustassa

Moikka! Tiistaipäivinä ei ole illalla tunteja, joten aika käy helposti pitkäksi - tällä kertaa päätin kuitenkin kuluttaa vapaapäiväni tutustumalla Lohjan keskustaan. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka se kuinka pieni onkin, niin on myös yllättävän viihtyisä! Muutamassa kaupassa kiertelin ja kävin kahvilla, mutta menihän siinäkin useampi tunti. Leveä hymy huulilla ja epätodellisen onnellisena lähdin takaisin opistolle, ja toivonkin, että voisin päivän fiilistä välittää vähän teille lukijoillekin.. :-)
 
Keskustaan ei lopulta ole kovinkaan pitkä matka opistolta, vaan sinne pääsee vaivattomasti yhtä loputtoman pitkää ja suoraa katua pitkin. Tylsääkään ei ehdi tulla, kun matkalla on niin kauniita maisemia ja kännykän toisessa päässä puheseurana Karoliina tai Karpo, mutta yritetään nyt vakiinnuttaa tänne vähän nykypäiväisempää nimeä!
 Keskustasta löytyi tosiaan Lohjan tähti -niminen kauppakeskus, suuri Prisma ja muutama muu pienempi putiikki. Ihan jokaista toivomaansa kauppaa ei ehkä löytänyt, mutta onneksi oli sentään muutama tuttu ja turvallinen...
 ...kuten vaikkapa H&M, jossa hullaannuin kaikista ihanista talvisista kuoseista, neuleista ja mekoista! Pukukopissa oli tietysti napsaistava lisää todistusaineistoa reissusta. ;-)
Kävin kyllä vielä muutamassa muussakin vaatekaupassa, mutten niistä sen erityisemmin kokeiltavaa löytänytkään - ja ihan hyvä vaan, muuten olisin köyhtynyt pennittömäksi ennen joulua!
 Vaatekaupoissa kiertelyn jälkeen poikkesin vielä Prismaan, joka on yllättävää kyllä varmaan kaksi kertaa suurempi kuin täällä Lahdessa. Sieltä sitten tein pakolliset ruokaostokset ja saattoihan sinne koriin jotain muutakin tarttua..
 Reissun loppupuolella, viluisena ja nälkäisenä, täytyi vielä poiketa kahville. Maistoin ihanan jouluista kanelikahvia ja Ruohonjuuresta mukaan tarttunutta Näkd. -patukkaa. Niiden voimin jaksoikin taas ihmeesti jatkaa reissua! Saattaa jopa olla, että jossain vaiheessa harkitsin vakavasti Lohjalle muuttamista.. Vaikka eipä sillä, kyllä Lahti on aina Lahti (''Ei toista samanlaista, täällä mä oon mun kootoonaaa''... ja sitä rataa).
 Kello olikin jo yli kolme, kun palailin lopulta reissustani takaisin asuntolalle. 
Kaupungilta mukaan tarttui: 
- talvinen mekko, 29,95 e, H&M
- askartelutarvikkeita ja liimaa
- hyvää mieltä ja leveä hymy
Mahtuihan noihin alkuviikon päiviin paljon muutakin: välillä oli enemmän kuin ihanaa, välillä ahdisti niin, että oksat pois. Nyt on joka tapauksessa taas yksi viikko takana - ja viikonloppu edessäpäin! Rehellisesti sanottuna odotan jo loman alkua, sillä pieni lepo tulisi tarpeeseen. Vaan eipä siihenkään ole enää kuin muutama hassu viikko... Sellaista siis tällä kertaa.
 Mitenkäs siellä päin?

2 kommenttia:

 1. Hihii Karoliina;)

  Hei tota samaa mekkoa mäki kuolasin♥ en vaa haluu mitää mis on rypytykset,
  ne on aina väärässä kohassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, opettelen nyt siihen pikkuhiljaa. :--) Se on kyllä kiva, mutta rypytykset menee aina väärään paikkaan! Tosin tuossa mekossa oli hyvä se, että sitä rypytystä voi nostaa tai laskea vähän oman mielen /kropan mukaan. ♥

   Poista