sunnuntai 23. marraskuuta 2014

IKEA part 10202393994

Hellou! Eilen tehtiin melko spontaani reissu IKEA:an, enkä kyllä ihan heti keksi parempaa tapaa viettää lauantaipäivää. :')
 Perjantaina satoi ihana useamman sentin lumihanki,
 joka oli onneksi maassa vielä lauantainakin! 
Muutaman päivän olenkin sitä tässä ehtinyt jo ihastella ja hehkuttaa kaikille, jotka vaan jaksavat kuunnella. Joulufiilis on mahdollisesti tuplaantunut potenssiin sata, mutta en pistä pahakseni.. ;-)
 Mutta sitten siihen IKEA:an! Lähdettiin reissuun ennen puoltapäivää, joten oltiin perillä kohteessa suunnilleen yhden aikoihin. Ensin käytiin kahvittelemassa, ja sitten ryhdyttiin sokkeloimaan tietämme läpi huonekaluviidakon..
 Jotenkin kummasti siinä sokkeloinnissa hujahti yli kolme tuntia! Enkä toki ollut osallisena asiaan, kun nuuhkin jokaisen tuoksukynttilän, hypistelin kankaita ja hullaannuin kulhomeren keskellä... :-D
 Ihmeitäkin voi tapahtua: en tyhjentänyt koko IKEA:a, vaan tyydyin ihan vain muutamaan pieneen ostokseen. Niistä lisää sitten postauksen lopussa! Alunperin oli tarkoitus löytää päiväpeitto ja joulujuttuja, mutten nyt löytänyt mieleisiäni..
 IKEA:sta lähdettiin jatkamaan matkaa lopulta joskus viiden ja kuuden välillä. Silloin olikin jo korkea aika syödä, joten pysähdyttiin matkan varrella huoltoasemalle. Tilasin vuohenjuusto-karpalosalaattia, josta tykkäsin todella.  
Huoltsikan jälkeen jatkettiin jossain välissä matkaa kotia kohti... 
En tosiaan ostanut lopulta kuin kolme piparminttu- ja yhden piparkakkutuoksukynttilän sekä paketillisen laastareita. Melko maltillista kulutushysteriaa, ettenkö sanoisi. :-) Kuten sanottua, IKEA:ssa on kiva käydä, vaikkei mitään erityisempää ostaisikaan! Oli kyllä ihana päivä!
Onko IKEA:sta poistuminen ilman ostoksia edes mahdollista? Vai onko joku teistä onnistunut? :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti