torstai 25. syyskuuta 2014

Aina oppii uutta

Heippa! Taas näitä Lohjahoodihommia oli pakko tulla päivittelemään, mutta toivottavasti edes jotain jaksaa nämäkin kiinnostaa. :-) Niin se vaan hassusti on iso osa elämää, kun alkuviikot tuolla Lohjalla viettää ja vasta loppuviikosta palailee takaisin kotikaupunkiin..
 Maanantaina olo oli jo sen verran hyvä tappoflunssan jälkeen, että päätin lähteä opistolle jo maanantaina. Heti junassa tajusin, kuinka pahan virheen teinkään! Kuume nousi taas matkatessa, eikä olo ollut kovin heppoinen, kun selviydyin lopulta bussista asuntolaan. Siinä sitten maassa sykkyrällä istuessa tuli kirottua harkintakyky moneenkin otteeseen.. Aina oppii uutta, eikä välttämättä kannata lähteä ihan heti kipeänä olon jälkeen taivaltamaan monen tunnin matkaa. Koko reissun ajan olikin vointi sen verran huono, että tiistaina lähinnä lepäilin koko päivän!
Tästä sen näkee, miten tärkeää on parantua rauhassa ja antaa keholle tarpeeksi lepoa. No, ensi kerralla olen ehkä vähän fiksumpi! :-)
 Opinpa jotain ihan myönteistäkin: on olemassa todella ihania ja ajattelevaisia ihmisiä tosin olen sen kyllä tietysti aiemminkin tiennyt! Tiistaiaamuna en saanut kahvinkeitintä toimimaan, ja päivä uhkasi mennä pieleen jo heti aamusta. Olo oli kehno ja kuumeinen - enkä saanut edes haaveilemaani piristystä kahvista. 
Ihana huonekaveri keräsi kuitenkin pisteet kotiin - kun kysyin kahvinkeittimestä ja kerroin aamun harmituksesta, keitti hän heti kahvit ja neuvoi siinä samassa, miten laite toimii. Ihan niin avuton en ole, etten osaisi kahvinkeitintä käyttää, tämä yksilö oli vaan jotenkin erityisen hankala. :-D
Kahvittelun jälkeen huonekaveri vielä kysäisi, jos haluaisin kyydin Lohjan keskustaan. Hänellä oli asiaa muutamaan liikkeeseen, joten sain siinä samalla itselleni vähän tekemistä. Jotenkin kummassa sieltä ensimmäiseltä hyllyltä tarttui mukaan yksi jos toinenkin Muumiastia!
 Samainen huonekaveri keitti tänäkin aamuna kahvit ja osti huoneeseen biopusseja, kun kerroin, miten tärkeää kierrättäminen on. Ei voi olla kuin yksinkertaisesti ja aidosti onnellinen, kun on saanut niin mahtavan huonekaverin! :-)
 Keskiviikko olikin sitten jo huomattavasti parempi päivä! Aamulla paisteli aurinko sisään huoneeseen ja ensimmäiset aamukahvitkin onnistuin asuntolan keittiöllä keittämään.  
Eikä päivä siitä yhtään huonommaksi mennyt: puhelimessa höpötettiin Karpon kanssa vähintään tunnin ajan ja kipsuttelin auringonpaisteessa läheiselle rannallekin. :-)
 Ostoksiakin on tullut Lahdessa päin tehtyä: tällä kertaa jaloissa oli uudet kengät (100 e, Prisma, kalliit mutta laadukkaat ja mukavat) ja ruusukuvioiset haaremipöksyt (19,95 e, H&M). Materialismionnellisuutta parhaimmillaan. ;-)
 Mikäli jollakulla on ollut sellainen kuvitelma, että olisin pitkä, niin tässä pieni oppitunti: tästä varresta löytyy pituutta uskottavat 160 cm. :-D On ihan kiva olla hobitti.
 Kaiken flunssailun keskellä viikko oli mukava! Sain tehtyä yhden jos toisenkin työn, ja tutustuin luokkalaisiin vähän paremmin. Niin ja tulipa sitä yhtenä yönä nukuttua päälle 12 tunnin yöunet!
 En tiedä, kiinnostaako ketään erityisemmin lukea syömisistäni, mutta kirjoitan nyt kumminkin. 
Keskiviikko oli kaikin puolin erikoinen päivä: söin ruokalassa pastasalaattia ja pinaattilettuja, eikä ahdistanut ollenkaan! Yleensä kun pasta lukeutuu niihin äärimmäisen ahdistaviin ruoka-aineisiin. 
Ainakin opin, ettei pastan syömiseen todellakaan kuole - päinvastoin olo oli energinen ja tyytyväinen koko loppupäivän. Aina oppii siis uutta. :-)
 Tunnit olivat hyyyyvin tiheätempoisia ja keskiviikkona meni pitkälti yli kahdeksaan ennen, kuin sain hommat tehtyä. Maalasin 17-20 välisenä aikana pohjustukset kolmeen työhön, gessosin taulupohjan ja maalasin musteella kehykset töitä varten. Huhhuh, kylläpä olikin hommaa!
Semmoista reissua siis tällä kertaa.
 Nyt on kyllä ihana olla taas kotona!

6 kommenttia:

  1. Hienoa Mervi! Pienin askelin eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :-) Tuntui kyllä itselle tosi suurelta saavutukselta, vaikka tavallaan olikin vain pieni askel eteenpäin. ♥

      Poista
  2. Ihanat nuo ruusupöksyt!! Ja hirmuisen taitava oot kyllä. <3 Tuntuuko vielä, että olisit oppinut jotain uutta tuolla? :>

    Musta on ihan kiva kun kerrot miten edistyt syömiseen liittyvien asioiden kanssa. Joko sulla on hoito alkanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :-) Ne on oikein hirmuisen mukavat! Ja voi ei, kiitos taas kerran. ♥ Olen varmaan ainakin vähän kehittynyt maalauksessa ja melkein joka tunnilta tarttuu muutama uusi oppi matkaan. Eli juu, opetus on loistavaa! :-D
      Kiva juttu, etten ihan joutavia höpise. :') Hoito alkoi tosiaan jo kesällä, joten olen siellä parin viikon välein käynyt.

      Poista
  3. I love u, edelleenkin , mutta silti aina mainitsen sen täällä :D♥

    VastaaPoista