sunnuntai 28. syyskuuta 2014

''Vähän enemmän kiitollisuutta, mun sydämeen ja mihin ikinä mä meen''

Moikka! Täällä ollaan taas, muttei sentään aiheella Lohja. :-) Mikään ei kyllä voita omaa kotia: oman huoneen rauhaa, vapautta tehdä mitä ja milloin haluaa, nukkua omassa sängyssä,.. No kyllä te tiedätte! Tällä kertaa ajattelin höpötellä aivan ihanasta viikonlopusta, jonka aikana..
 ...tapasin Karpoa. Käytiin läheisessä metsässä napsimassa syksykuvia ja kierrettiin vielä ajan kuluksi yhdessä kaupassakin tästä opimme, ettei minulle saa antaa yhtään kirjaa käteen... Ja että alelaareista voi tehdä mitä ihmeellisimpiä löytöjä. Oli aivan ihana nähdä parasta ystävää pitkästä aikaa!
Karpon näkemisen jälkeen sain aivan ihmeellisen onnellisuus-/kiitollisuuspuuskan. Menin aivan suunniltani onnesta, kun tajusin, miten paljon hyvää elämässä on! :') Liian usein sitä keskittyy näkemään ne murheet ja koettelemukset, joita kohdalle on osunut - eikä ollenkaan tajua, miten paljon hyvää on tapahtunut siinä samalla. Olen noin yleisesti ottaen melko positiivinen ihminen, ja pyrin näkemään asioiden valoisat puolet. Mietin mielummin sitä, mitä minulla on, kuin murehtisin jotain, mitä en voi saavuttaa. Kuitenkin välillä se unohtuu. Kiitollisuus.
Ensin hämmästyin onnekkuuttani, kun tajusin, että minulla on paras ystävä. Joku jonka on tuntenut hiekkalaatikolta asti, mutta joka jaksaa vieläkin olla aktiivisesti yhteydessä. Joku jolle puhua. Joku, jolle antaa pieniä kivoja lahjoja vaikkapa Kismetin. Ei kaikilla todellakaan ole asiat näin hyvin. 
Seuraavaksi hämmästyin vielä suuremmin, kun tajusin, että näitä onnekkaita sattumia olikin vielä vaikka miten paljon. Rakastava perhe. Koti. Luonto. Terveys, voinhan kävellä, hengittää, maistaa ja haistaa. :-)  Elämä on niin ihmeellistä, ettei voi kuin hymyillä!  
Säiden kylmetessä huomasin, ettei kaapissa ollut yhtäkään välikausitakkia. Sellaista vähän nahkatakkia lämpimämpää, joka ei ole kuitenkaan toppatakki. :-D Päätin korjata asian ja käväisin perjantaina nopealla kierroksella kaupungilla. Aikaa ei ollut paljon, koska oli vielä menoa iltapäivälle. Heti ensimmäisestä kaupasta löytyi tämä maastonvihreä ihanuus: karvahuppu, teddyvuori ja yksinkertaisesti kaikki, mitä halusin. Kauppa oli H&M, ja hintaa oli 40 euroa, koska H&M:ltä saa nyt kympin alen kaikista yli 50 e ostoksista, vink vink. :-)
Mitä mieltä olette?
 Muuten viikonloppu onkin mennyt aika kiireisissä merkeissä. Olen maalannut kolme maalausta lopputyötä varten, käynyt metsäretkellä, vieraillut veljen luona,.. No, onhan sitä kotona tehtävä mahdollisimman paljon, kun on taas edessä lähtö Lohjalle. :')
 Huomenna olisi tosiaan edessä yli kolmen tunnin reissaaminen ja tunnit opistolla illalla.. Ainakin on paljon rennompi fiilis lähteä, kun ei ole enää kuumeinen/flunssainen olo! 
Nauttikaa syksystä, se on nyt kauneimmillaan!

6 kommenttia:

  1. miusta näyttää että oisit kutistunut taasen:( mut on kivaa aina lukea siun postauksia. lahdessa itsekkin asunut ja ehkä joskus takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa ei tullut ihan toivottavia tuloksia punnituksessa.. :-( Tuli kyllä itselle vähän järkytyksenä, kun olen tosissani yrittänyt parhaani.. No, seuraavalla kerralla onnistun paremmin! Kiva kuulla, Lahti on omalla tavallaan mahtava kaupunki. :-)

      Poista
  2. OMG I LOVE U BF!
    tosi ihanasti kirjoitit, jälleen odotan vain milloin nähdään seuraavaksi !
    Mutta sillä välin, voimme puhua taaaaas piiiiiiitkään puhelimessa ^^♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Hih, oli pakko kirjoittaa, mitä ajattelen. :-) Odotan innolla myös - näkemistä ja pitkiä puheluita!

      Poista
  3. Olet niin upea ja suloinen etten kestä, varsinkin tuo viimeisin kuva! Yhyy näyttäisinpä sinulta ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, kiitos paljon. ♥ Höpsis, olet varmasti sata kertaa kauniimpi kuin minä! :-D

      Poista