torstai 11. syyskuuta 2014

''Ei toista samanlaista, täällä mä oon mun kotona''

Hellou! Tänään viimein kotiuduin takaisin Lahteen, ja voin sanoa, että kyllä tuntuu hyvältä. :') Lohjalla on hauskaa ja viihdyn siellä mainiosti, mutta mikään ei voita kotia! Toivottavasti ette ole vielä kyllästynyt näihin reissupäivityksiin, sillä näitä tulee jatkossa olemaan yksi jos toinenkin..
Maanantai
 Maanantaina oli taas lähtö reissuun - ja suunnilleen koko päivähän siinä taas meni! Bussiasemalla odotellessa ehdin syömään ruoankin hyvin, ja aikaa jäi vielä lehden lukemiseenkin. :') 
Opistolle päästyäni ehdin tuttuun tapaan purkamaan tavarat ja menin sitten muutamaksi tunniksi kuuntelemaan esitelmää liikkeistä ja vastaliikkeistä, sekä tottakai maalaamaan.
 
Tunnit päättyivät taas kahdeksalta, minkä jälkeen käväisin vielä ulkona ihailemassa kuuta ja punertavaa taivasta..
 Tiistai
 Tiistait on lukkarissa vapaana, joten sain viettää päivän opistolla itsekseni. Olisin voinut nukkua ihan niin pitkään, kuin mieli tekee, mutta tiestysti olin hereillä jo ennen yhdeksää.
 Päivällä kävin tutustumassa opiston alueeseen - ja kyllä olikin kaunista!
 Opiston alueeseen tutustumisen jälkeen kävelin lähimpään Siwaan, jonne olikin vähän matkaa. :-) Vaikka mikäpä siinä oli kävellessä, kun ympärillä oli silmän kantamattomiin peltoja ja metsää. Soitinpa siinä ajan kuluksi Karpolle ja juttua riitti pidemmäksikin aikaa!
 Kävin myös ensimmäistä kertaa opiston ruokalassa, jossa oli tarjolla ihania kasvispihvejä, hedelmäistä salaattia ja kermaviilikastiketta. Oli kyllä hyvää.
 
Tiistaina ehdin maalata ihan kyllästymiseen asti - mutta ainakin sain kolme työtä valmiiksi päivän aikana! Illalla menin jo aika aikaisin nukkumaan..
 Keskiviikko
 Taas oli edessä yksi aikainen aamu: keskiviikon ohjelmassa ei ollut mitään erikoisempaa, lukuun ottamatta oppitunteja iltapäivällä. :-)
 
Lähdin taas poikkeamaan Siwassa, kun unohdin edellisellä kerralla ostaa joitain juttuja. Peltojen yllä oli usvaa, eikä aurinko juuri paistellut: vähän ajan päästä alkoikin sitten satelemaan.
 
Oppitunneilla oli tällä kertaa grogue-piirtämistä ja luonnosten pohjalta maalaamista. Aikaa ei ollut paljon, mutta onnistuin saamaan aikaiseksi sellaisen työn, johon olin tyytyväinen. :-) Sain myös hyvää palautetta opettajalta ja muilta oppilailta.  
Illalla sitten - jo aika väsyneenä ja kotiin kaipaavana - maalailin vielä hetken ja pakkailin tavaroita seuraavaa aamua varten..
 Torstai
 Tänään sitten pääsinkin jo lähtemään kotia kohti! Aamulla vaan meikit naamaan ja bussilla kohti Helsinkiä. Ajatus kotiin palaamisesta lämmitti mieltä, ja odotin jo innolla matkaa kotiin. Myöhästyin Helsingissä junasta ihan viime minuuteilla, mutta onneksi Karpon kanssa kännykässä höpöttely sai ajan kulumaan siivillä. :')
Mutta joo, sellainen reissu kaiken kaikkiaan. Kolme päivää ja yötä reissuineen ottivat voimille, mutta olivat todella antoisia. Sydän sykähti voimakkaasti, kun näin radiomastot junan ikkunasta! Onpa ihana olla taas kotona. Huomenna olisikin vuorossa shoppailua ja illalla kavereiden näkemistä juomisten parissa.. Ihan kivaa vastapainoa reissaamisen ja opiskelun välillä! :-D

6 kommenttia:

  1. On aina niin mukavaa jutella puhelimessa kun ei nähdä!:) i love u.

    Näyttääpä tosiaan upealta nuo maisemat, wauu, vähän kuin äidillä Turussa:--)

    JEE HUOMEN RYBY, JEE NÄHÄÄ, JEE OTETAA KUVA MINKÄ VOIT PIST BLOGII;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Varo vaan, soitan sulle taatusti myös ensi viikolla.. :-P Oot rakas ♥
      Lohjalla on vaan niin kaunista.. Mutta niin on kyllä Turussakin!
      Hahah, oli kyllä hauskat bileet! Pian uusiksi. ♥ Laitoin parikin! :-D

      Poista
  2. Kävelyretkillä on kiva puhua ystävien kanssa maratonpuheluita! Toi usvainen pelto kuva on ihana *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin on :-D Se on vaan ihan parasta. Kiitos paljon, siellä oli tosiaan aivan upean näköistä! ♥

      Poista
  3. oletkin reipas! ja outo aamuvirkku ;)
    tuo sun maalaukses on niin uskomattoman ihana, että herran tähden lähetä minulle kopio kun se tulee valmiiksi niin pistän sen seinällä. oikeasti, niin upea <3
    hyvää viikonloppua sulle sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos. :-) En kyllä miellä itseäni mitenkään aamuvirkuksi, mutta nykyään oon heräillyt ihan ihmeen aikaisin!
      Voi ei, apua, kiitos paljon! ♥ Hihih, voipa olla, että lähetänkin. :-D
      Kiitos paljon! Ja samaa sinne (vaikka nyt taitaa olla jo vähän myöhäistä....)! ♥

      Poista