sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Helsingin reissu ja banaanimössötaika

Kesäloma on nyt virallisesti alkanut! :-) Veli valmistui perjantaina, joten lähdettiin sitä juhlistamaan Helsinkiin. Oikeastaan porukat lähti noihin nimenomaisiin juhliin Pasilaan, kun minä jatkoin matkaani päätepysäkille asti...
 
 Aamulla oli ilmeisesti aika mahtavat fiilikset, kun sai laittautua rauhassa ja vakuuttaa naapurit siitä, että muutama ruuvi on saattanut aikojen kuluessa jonkun toisen työkalupakkiin kadota.. Tai jotain sen suuntaista, koska kesän asukuvaukset hoidetaan aina vähän leikkimielellä. ; )
Pakollinen kuva Monkin eeppisestä pukukopista!
Aamupäivä, tai tarkemmin lähes viisi tuntia, tuli kulutettua shoppailun merkeissä. 
Oli vaihteeksi ihan hauska kierrellä läpi kaikki mahdolliset Kampit ja Forumit!
Kohta lisää ostoksista! :-)
Tunnistaako tupsusta, miksikä tuo velipoika oikein valmistui?
Datanomiksi! 
Allekirjoittanut ei ainakaan erota noita kaikkia värejä ja tupsuja toisistaan! 

Onnea vielä kerran! :--) 

Shoppailun jälkeen mentiin tosiaan juhlistamaan italialaiseen ravintolaan, mitä vähän etukäteen tuli jännitettyä. Mielikuva oli kuitenkin, että lista on varmaan aika pasta-/pizzapainotteinen..
 
Olin kuitenkin turhan ennakkoluuloinen, koska kyllä sieltä löytyi vähän jotain minulle sopivampaakin. Tilasin vuohenjuustosalaatin marinoiduilla vihanneksilla - ja oli muuten ihan älyttömän hyvää! :-D Tosin annoskoot oli meikäläisen makuun vähän turhan kookkaita...

Päivä Helsingissä oli aivan ihana, vaikka paluumatkalla epäammattimaisesti käyttäytynyt lipunmyyjä yrittikin laskea tunnelmaa haukkumalla minut yhden väärinkäsityksen jälkeen. :< Onneksi siitä ja hetkittäisistä ahdistuspuuskista lukuunottamatta päivä oli harvinaisen täydellinen - hyvää seuraa, ruokaa, auringonpaistetta ja pari uutta vaatetta kaapin perukoille!
 
Helsingissä ilta venyi aika pitkäksi, joten seuraavana aamuna kevätjuhliin heräsi ärsyyntynyt mörrimöykky. Huhhuh, väsytti koko päivän! 
Ai vitsi, Makko arvostaa varmaan, kun postaan kaikki nämä upeat otokset! ;P
Oli miten oli, väsäsin veljelle appelsiini-suklaakreemi täytteisen kakun, jota muutamat vierailijat tulivat maistelemaan.  
Vanhemmat päättivät yllättää ja olivat ostaneet minulle muumilautasen
 Pikkuhiljaa alkaa näyttää siltä, että voin muuttaa lukion jälkeen omaan Muumimaailmaani! 
Mukeja on yli 20, syviä kulhoja yli 15, leipälautasia 3, lusikoita yli 10 ja löytyy täältä mm. pyyhkeitä ja magneetteja samaisella teemalla varustettuna. :--)

Niin kuin otsikossa ''kekseliäästi'' lupailin, kerron teille vähäsen banaanitaiasta..

Vieraiden lähdön jälkeen pienehkö ahdistus hiipi mielen sopukoille, joten
päätin lähteä luontoon piristymään. Lähdin kävelylle ja päädyin yhteen melko läheiseen metsään samoilemaan. Tietenkään tätä ei ole tullut aikaisemmin mainittua, 
mutta oi miten rakastankaan luontoa. Olo oli hetkessä parempi kuin pitkiin aikoihin, kun katselin ihmeen kauniita kukkasia, puita ja lintuja, hengitin raikasta metsäilmaa, säntäilin pakoon perhosia ja kuuntelin lintujen viserrystä hiljaisen musiikin taustalla. 

Näin kesällä ihanaan kokemukseen kuuluu kuitenkin varjopuolensa: hyttyset. 
Ai että miten rakastankaan sitä, kun lievästi allergisena nuo pistot turpoavat puolen kämmenen
 kokoisiksi ja kutiavat ihan mielettömästi. Vaan eipä hätää, sillä olen keksinyt ongelmaan ratkaisun! Banaanimössö.
Hieman skeptisenä lähdin itsekin asiaa kokeilemaan, mutta se auttaa ihan oikeasti! 
Sen kun muussaat vähän banaania ja laitat puremakohdan päälle, niin ei kutise yhtään ja punotus katoaa melkein kokonaan (tosin ei ehkä kannata, jos on allerginen ko. hedelmälle! ;D). 
Kokeilkaa, hämmästykää!

Ostoksia:

Täydelliset farkkushortsit (Monki, 35 e) ♥♥♥
Monkissa vaan on sitä jotain, ei siitä pääse yli eikä ympäri. :-D Kesäisin innostun aina haalimaan itselleni kaikki mahdolliset (korkeavyötäröiset farkku)shortsit, joita ei toki vielä ennestään löydy! Mutta niissäkin nyt vaan on sitä jotain.. ♥
Mekko (Cybershop, 26 e) ♥
Kesäksi kaipasin myös uutta mekkoa, joten päädyin ostamaan tämän, jota olen jo pariin otteeseen
käynyt ihailemassa Cyberissä. :-)

Ja siinäpä se sitten olikin! Hyvää kesän alkua kaikille! ♥

4 kommenttia:

  1. Ihania tollaset vähän hassuttelukuvat ja oot niin hirmuisen söpö! Mutta usein vaan huolettaa kun aina vaan näytät niin kauhistuttavan pieneltä. Tämä blogi ei koske sun sairautta, eikä sen tarvikaan, mutta silti en voi mitään että tunnen vähän huolta kun näen miten heikon näköinen olet. Ihana kuitenkin kun sun elämään mahtuu hyviä juttuja ja kerrotkin paljon siitä mitä _sinä_ olet etkä siitä millainen sairaus on.

    Toivottavasti en mitenkään nyt loukannut sua. :<

    Ps. Ootan sitä videopostausta sulta ja sitten toivoisin joitain sellasta postausta jossa esittelisit sun lempivaatteet, tai jonkun asun mikä on sun mielestä mieluisin sulle :D

    VastaaPoista
  2. Kaiku: Kiitos. :') Ymmärrän huolesi hyvin, eikä siinä ole mitään aihetta loukkaantua! Ajattelin jossain välissä vähän päivitellä kuulumisia myös sairauden osalta, koska tässä on nyt tapahtunut aika paljon suuntaan ja toiseen siltäkin saralta.. En mitenkään halua rajata, etteikö mikään postaus voisi koskea anoreksiaa, eikä tarkoitus ole kieltää ihmisiä kommentoimasta tänne aiheeseen liittyen. <3 Se on vaan aihe, josta kirjoittaminen /puhuminen on hankalaa, minkä takia yleensä kirjoittelen muista kuulumisista..
    Joo tosiaan, en ole vieläkään saanut sitä aikaiseksi! :-D Pitäisi jotenkin päästä sitä Karpon luo tekemään (oma blogger vammaa näissä asioissa..). Kiitos hyvästä ideasta! <3 Toteutan ainakin tuon vaatepostauksen pikapuoliin - kun nyt on kerta loma ja aikaa!

    VastaaPoista
  3. sulla on maailman ihanimpia vaatteita !

    VastaaPoista