tiistai 25. kesäkuuta 2013

Hiidenvuori ♥

Nyt pidätetään henkeä ja jännitetään peukut vai tarkoittikos kaksi peukkua nimenomaan epäonnea? :o pystyssä, että saisin kuvat latailtua Bloggerin kautta ongelmitta! ;-) Lähdettiin sunnuntaina spontaanisti, hetken mielijohteesta Iittiin Hiidenvuoren luonnonsuojelualueelle. Kuvia olisi vaikka millä mitalla, mutta edellä mainittujen ongelmien takia täytyi vähän tiivistää..

 

En aikaisemmin tiennyt, että mitään Hiidenvuorta on edes olemassa! :-D 
Olin ehkä saattanut siitä kuulla, mutta silloinkin kuvitellut puhuttavan lähiseudun hiidenkirnusta, jota käytiin aina tarhan kanssa katsomassa.. Voin kyllä sanoa, että Hiidenvuori päihitti lapsuuden tarharetket melkeinpä 100 - 0!

 
 

Hiidenvuori on siis luonnonsuojelualuetta, josta löytyy mm. 
vanhaa, luonnontilaista metsää (ja kääpiä! )
kuuleman mukaan myös kalliomaalauksia
 uimaranta
pahan hajuinen ulkovessa (ei siitä sen enempää...)

 ...ja tietysti kaiken huipuksi...

 

...päästiin kohoamaan Hiidenvuoren huipulle, josta näkyi kaaaaaaaaaaauas! :-)
 Mikään ei voita sitä tunnetta, kun seisoo jyrkänteen reunalla ja katsoo silmän kantamattomiin jatkuvia, upeita maisemia! 

Okei, vähän saattoi pelottaa, kun seisoi siinä kielekkeellä - kamera ojennettuna - ja valtava sudenkorento surisee päin näyttäen enemmänkin lentokoneelta, kuin hyönteiseltä! XD Tässä on taas yksi näistä peloista saarekkeella ''perhoset'' ja ''leppäkertut''....


Muistinko mainita, että lähdettiin matkaan autolla, joka piti kamalaa ääntä ja joka meinasi sammua melkein jokaisessa isommassa ylämäessä? :-D Niin ja että luin taas liikaa lehtiä autossa ja olin puolet matkasta ''merisairaana''.. Joskus näinkin, oli kyllä aika loistava reissu! Päihitti kotona peukaloiden pyörittämisen kuten aina sunnuntaina tavallisesti tehdään!

PS. Huomenna 19 vuotta! Ehkä ajatukseen alkaa jo tottua. :-D Onnea minä!

PPS. Lauantaina Pridet, odotan odotan odotan! Jos joku sattuu minut siellä näkemään, tulee moikkaamaan ja jutustelemaan! Jookos? :--)

2 kommenttia: