torstai 13. kesäkuuta 2013

sateenkaarioksennus

...tai sitten se on kulunut viikko kyllästettynä kaikilla mahdollisilla väreillä. Ajatus oli alunperin vain vähän piristää tunnelmaa ja lätkäistä mukaan vähän kesäisiä värejä - lähinnä tästä värisekamelskasta tulee mieleen ..no.. sateenkaarioksennus. Mutta ei anneta sen haitata! ; P


1. Kesän ykköstavoite on lukea englannin kielinen kirja! Ko. kieli tai etenkään kouluaine ei ole sitä vahvinta    osaamistani, joten oli oikeasti aika ponnistus haalia käteen tämä kirja...
2. Vähän musiikkia veljen jättämän tyhjyyden täyttämiseksi: 15 e / 2 levyä -rekistä tarttui mm. Pariisin kevättä
3. Corpse Bride löytyi kirpparilta parilla eurolla. Tim Burtonin elokuva, josta ainakin allekirjoittanut piti viimeksi nähtyään. ♥ Täytyy nyt katsoa, josko tuota ehtisi vielä uudestaan katsomaan...
4. Oikeasti olen jellona.
5. Kirpparilta löytyi myös elokuva, jonka olen halunnut nähdä jo ties kuinka pitkään! Elämäni ilman minua kertoo nuoresta äidistä, joka saa kuulla kuolevansa syöpään muutaman kuukauden sisällä ja alkaa kirjoittaa listaa asioista, joita tahtoo tehdä ennen kuolemaansa. Kuulostaa varmaankin hitusen masentavalta, mutta elokuva on kuitenkin ennen kaikkea osoitus elämän ainutkertaisuudesta - ja löytyneestä elämänilosta! :-)
6. En edes oikeasti tiedä, miksi nämä kengät täytyy aina kuvata! Onhan ne suloiset ja kivan näköiset, mutta klompsuvat jaloissa kuin pahaiset rantasandaalit ja hiertävät kaameat rakot..
7. Sieltä rekistä löytyi myös Samuli Putron Tavalliset hautajaiset -levy, jonka veli vei mukanaan massiivisen levykokoelmansa mukana... Olihan se pakko hankkia tännekin, että on jotain hyvää kuunneltavaa.
8. Karpolla oltiin tosiaan Yrjön (Sannin) kanssa ja katseltiin pari ihan passelia lastenelokuvaa! :-D
9. Erään kaatosateisen pyöräilyreissun päätteeksi päädyin Seppälään ostamaan topin, jota olin käynyt katselemassa muutamaan otteeseen.. Ja sain kesäflunssan!
10. ...kirja on tosiaan Dr Jekyll ang Mr Hyde. Miksi olen lykännyt tätä näin pitkään? Oikeastaan englannin lukeminen tuntuu melkein samalta kuin suomenkin. :-)
11. Ja taas ne kengät! Jos joku tahtoo ostaa omakseen, niin täältä lähtee parilla vaivaisella eurolla (koko 36) ! :-D
12. Laitoin vähäsen kynsiä..


Ps. Viikonloppuna on edessä reissu mökille! Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo ikuisuus! Odotan innolla laiturilla istumista (pienenä saatoin istua tuntikausia laiturilla, välillä piirrellen tai kirjoittaen, tuijottamassa järveä ja siinä sukeltelevia lintuja), uimista ja etäisyyttä kaupungin kiireistä! :-)

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi! Oot muuttunu niin positiivisemmaks, että ihan tartuu iitteeki ku lukee! :-)) Ihana :-)

    VastaaPoista