sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Täydellinen kesäpäivä

Heips! :-) Nyt se kesäloma sitten alkoi mahdoinkohan jo aikaisemmin asiaa fiilistellä.., eikä noissa kiireettömissä aamuissa ja lämpimissä kesäpäivissä ole kyllä juuri valittamista! On ihanaa, kun ei ole koko ajan kamala kiire ja voi yrittää välillä vaan möllötellä - tai lähteä kävelylle ja palata muutaman tunnin päästä ison kukkakimpun kanssa kengänpohjat kuivuneen mudan peitossa! :-P

 

 Keskiviikkona järjestettiin vähän muutakin ohjelmaa, kuin pitkään nukkumista ja metsissä samoilua. Lähdettiin Karpon kanssa satamaan!

 

Aluksi meinasi vähän sadella ja silloin tällöin jyrisi ukkonen, mutta muuten karma oli tällä kertaa ihan armollinen. 

Onneksi! Saatiin nimittäin aivan ihana auringonpaiste täydelliselle päivälle satamassa! :')

Kieltämättä vähän kummasteltiin, että miksiköhän satamassa tulee käytyä niin harvoin, kun se on ihan heittämän päässä ja maisemat on mitä upeimmat..! Tänä kesänä voisi korjata senkin vahingon, ja käydä ainakin pariin otteeseen!

Suomen luontoa kauneimmillaan...
 

Kesän parhaita puolia on, kun saa heittää kengät sinne missä pippuri kasvaa tai vaihtoehtoisesti nätisti repun pohjalle! :-)

Pieni Karpo, suuri maailma..
 
 Olisin tahtonut uimaan, mutten tietenkään pakannut mukaan uikkareita! Viikon päästä lähdetään kyllä mökille, jossa saa polskia vaikka aamusta iltaan, mutta haluaisin silti uimaan nyt ja heti! 
Kuka lähtee mukaan? :--)

 

Satamasta polkaistiin vielä pariin kauppaan kaupungille ja möllöteltiin hetki Karpollakin, 
joten aika lailla täydellinen kesäpäivä! ;-)

PS.
AAAA, ette tiedäkään, kuinka ihanaa on, kun minun omaan 2-kesäiseen kirsikkapuuhun on tulossa huomattava sato kirsikoita! ♥♥ Tänä vuonna päätin myös olla hitusen edellistä viisaampi ja ripustelin oksille kimaltavia naruja lintuja pelottamaan.. :'')

1 kommentti:

  1. Hahaa nauroin tota Karjalaa jo kolmatta kertaa XD Niin kaunis, niiiiiiin kaunis.

    VastaaPoista