tiistai 11. kesäkuuta 2013

Simpsoneiden kissamummoista ja synttäreistä (videopostaus)


No niin, viimeinkin sain aikaiseksi väsätä sitä lupailemaani videopostausta - ja raahauduinpa vielä tänne Karpolle sitä latailemaankin! Video loppuu hölmösti kesken, mutta se saa nyt luvan kelvata! ♥

Seuraavaksi katsotaan Kaksin karkuteillä -niminen lastenelokuva, joten hyviä elokuvahetkiä meille (ja teille vähän ''laadukkaammassa'' katselunautinnossa! :-P)! 

7 kommenttia:

  1. Aaa, oot niin ihana! Oisin voinut kuunnella pidempäänkin sun juttuja :D

    Kuten varmaan oikeesti tiedät, ei 19-vuotias oo vielä vanha. Harva siihen mennessä on tehnyt mitään ihmeitä elämässään. Itsessään kaikki kasvu ja oppiminen on jo "saavutus" eikä se miten paljon olet töitä tekemällä tai opinnoilla saavuttanut. :) Terveisin 23 vee ja edelleen lukio kesken ja työhistoriaa takana surkean vähän. Mutta muuten olenkin kasvanut paljon omana itsenäni ja oppinut tuntemaan paremmin itseäni (ainakin toivottavasti :D) ja se on saavutus se. :)

    Oho, tulipa pitkä sepustus, mutta joo. Ja kiitos kun vastasit siihen edelliseen kommenttiin jossa mainitsin sun sairaudesta vähän. Onneksi et loukkaantunut siitä!

    VastaaPoista
  2. Ihana sinä, ja ihanam kiltin kuulonen ääni <3 Mäkin oisin kuunnellut mielellään pidempään :) Ois kiva jos tosiaan kirjottelisit siitä syömishäiriöpuolesta :)

    VastaaPoista
  3. Oho, olin tulossa edellistä postausta kommentoimaan mut tääl oliki tämmönen! JES! ;D

    Tosi kiva video, pakko munki sanoo samaa kuin Kaiku tossa yllä että 19 vuotias ei ole vanhaa nähnytkään. Elämässä kerkee tehä vielä ihan hemmetin paljon kaikkea vielä sen 20 vuodenki jälkeen! (okei, hyvähän mun 17 vuotiaana sanoa mut ite en oo vielä ihan parikymppisenä ainakaan vanhainkotiin lähössä xD)Ja niitä kesätöitä on oikeesti muuten lähes mahoton saada! :P

    Toivottavasti saat sen kirsikkahajuveden! ;D <3

    VastaaPoista
  4. Oi kuulostat joltain suloiselta pikkutytöltä!! :')

    Kyllä luulisin, että täysi-ikäiselle löytyisi kesätöitä jostakin? :o Tai mä hain töihin 5 paikkaan tänä kesänä, kolmeen pääsin haastatteeluun ja kaikista niistä olisin saanut paikan :o Asutko jossain pienellä paikkakunnalla, jos töitä on vähän tarjolla? :o

    Oot ihana :)

    VastaaPoista
  5. Se on hyvä leffa! :P Mulla sama juttu iän kanssa. Sitä kelaan, että ens vuonna jo 20. :O Ihmisethän alkaa 20 ja risat mennä naimisiin ja saada lapisia. (not me xD)
    On muuten ihana toi uus yläkuva. ^^
    P.S. Älä muutu kissamummoks.

    VastaaPoista
  6. Kaiku: Hih, kiitos. :-) Ihan hyvä pointti, kun ei tässä iässä lopulta niin paljon voisi vielä ehtiäkään. Itsensä kanssa kasvaminen ja henkinen kehitys on nuorena vielä ihan ykkössijalla (ja miksei myöhemminkin), mutta ikäkriisi on ikäkriisi - ei auta järkeilyt asiaan! :-P
    Tottakai vastailin, olisihan se ihan hölmöä jättää vastaamatta. ♥ Saati loukkaantua!

    -: Kiitos! Kiltillä tytöllä on kiltti ääni.. ;P
    Joo, yritän saada itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella siitä aiheesta jonain päivänä! :-)

    majoram: Heh. :-) Kiitos. Joo, totta tuokin, mutta olo _tuntuu_ kamalan vanhalta. Jos ymmärrät mitä tarkoitan. :-D Järjellä ajateltuna tässä on vielä aivan loputtomasti aikaa, mutta tunnepuolella tuntuu jo vanhainkotimatskulta!
    Siltä tosiaan vähän tuntuu... : / Onpahan enemmän aikaa lomailla!
    Totta, siitä olen haaveillut jo ikuisuuden. ♥

    Eva: Hih, kiitos. :-D En tiedä, onko Lahti mitenkään kamalan pieni, mutta täällä on ainakin ollut kesätyöpaikat vähän kortilla.. Sulla ainakin meni hienosti, jos niin moneen olisit päässyt! :-)

    Janette: Niin on, tykkäsin. :-D Nimenomaan, se 20 tuntuu jotenkin kauhean suurelta luvulta. Mietin kanssa tota lapsiasiaa, että saa kyllä odottaa vielä muutaman vuoden!
    Kiitos paljon. :-D

    VastaaPoista
  7. Ota lävistys haastattelun ajaks pois?

    VastaaPoista