keskiviikko 24. toukokuuta 2017

''Oliko se hyvä?''

Moikka! Loma on nyt alkanut melkein virallisesti. Melkein siksi, että on vielä muutamia juttuja tekemättä ja yksi kurssi kesän aikana. :-) Koululle ei kuitenkaan tarvitse enää raahautua pariin kuukauteen, joten nyt saa ottaa kesän ajan rennosti. Lomasta täytyy tietenkin ottaa kaikki ilo irti: nähdä ystäviä ja Tonya mahdollisimman paljon!
Viikonloppu sujui suunnitelmien mukaan, sillä Tony tuli sunnuntaina kylään. Saatiin olla kaksi päivää yhdessä, eikä sinä aikana täytynyt stressata kouluhommista ollenkaan. Aika täydellistä, ettenkö sanoisi. :-) Siihen päälle vielä kesäinen ja aurinkoinen sää, niin ei kyllä kaivannut mitään enempää.
Tehtiin molempia osapuolia sitova sopimus: suostun katsomaan The Walking dead -sarjaa, jos Tony suostuu katsomaan Skamin. Olen vältellyt The Walking deadia, sillä olen ajatellut sen olevan pelkkää silpomista ja sisäelimiä. Nuo kaksi asiaa, kun eivät kuulu lemppareihini. Nyt päätin kuitenkin uskaltautua katsomaan ensimmäisen jakson. Tässä sen taas näkee, ettei pitäisi olla ennakkoluuloinen. The Walking dead on kyllä raaka, mutta ei mitään päätöntä silpomista ja lenteleviä sisäelimiä. Siinä on oikeasti hyvä juoni ja hahmoja, joihin on helppo samaistua. Niin siinä sitten kävi, että katsottiin ensimmäinen kausi läpi muutaman päivän aikana. Nyt jo odotan, että pääsen näkemään, mitä tapahtuu seuraavaksi. ;-) Kuvassa on Applen Macbook, josta kerron ehkä myöhemmin vähän lisää..
Sarjojen lisäksi meidän yhteiseen aikaan mahtui ruokaa, todella aikaisia aamuja ja kirpputorilla kiertelyä. Tarkoitus oli löytää teemajuhliin asut, ja oli kyllä hauskaa etsiä vähän eri tyylisiä vaatteita. :-D Kesällä kun kuuluu aina järjestää teemajuhlat!
Asiat on oikeasti todella hyvin, ja se on suurimmaksi osaksi tämän tyypin ansiota. Olen niin onnellinen, kun olen löytänyt näin ihanan ihmisen elämääni. Yöt katoavat ja päivät hujahtavat ohi hetkessä, vaikka noustaisiin viideltä katsomaan The Walking deadia. Onneksi nähdään taas pian!
Olen jotenkin ihan täpinöissäni kesän tulosta. Yhdessä yössä puihin on puhjennut lehdet, aurinko hohkaa lämpöä ja ihmiset valtaavat terassit jäätelötöttöröt käsissään. Ihan parasta aikaa. :-) Olen onnistunut saamaan jo pienen rusketuksen ja viettänyt paljon aikaa ulkona. Talvitakit on viety kellariin ja ulkona tarkenee t-paidassa. Suomen kesän tietäen olen nyt ottanut kaiken ilon irti aurinkoisista päivistä, mutta toivotaan, että ne jatkuvat sellaisina. :-D Tästä tulee paras kesä!
Sellaiset kuulumiset tällä kertaa. 
Miten teidän kesä on alkanut? :-)

6 kommenttia:

 1. Täälläkin kesäloma alkanut, tosin kandia väsäilen kesän aikana ja töissä kuluu suurin osa ajasta. Onneksi sentään loppukesästä on n. 1,5kk vapaata, pääsee kunnolla rentoilemaan ^^

  Täytyy sanoa että oikein hehkut onnea noissa kuvissa! Ihana katsella sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :-) Kesällä on onneksi vähän enemmän aikaa kandin väsäämiselle ja töille. Loppukesän vapaa tulee varmasti tarpeeseen!
   Kiitos paljon. ♥

   Poista
 2. Ootte kyllä söpöjä yhdessä. Kaks ihastunutta.:) Hurahdin kans Skamiin. En ole vielä ehtinyt katsella kuin pari kautta, mutta kaikki aion kyllä kattella! Walking deadia sen sijaan en ole nähnyt yhtäkään jaksoa..
  Ihanaa kesälomaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-) Skamiin kyllä koukuttuu helposti! Walking dead on yllättävän hyvä maineestaan huolimatta. Ottaen vielä huomioon senkin, että en ole koskaan erityisemmin välittänyt zombeista. :-D
   Kiitos ja samaa sinne! ♥

   Poista
 3. Kahta onnellista yhdessä on vaan nii(ii-i)n mahtavaa katsoa.
  Jotenkin huokuu valtava lämpö ja suuret tunteet kaikista kuvistanne.
  Onko teillä tahoillanne ollut aijempia suhteita? Oletteko aina olleet naisten kanssa?

  VastaaPoista