torstai 4. toukokuuta 2017

Toivepostaus: Minä & Tony

Moikka! Moni oli kiinnostunut kuulemaan vähän enemmän siitä, miten tutustuttiin Tonyn kanssa ja millainen tämä meidän suhde oikein on. Onpahan ainakin hyvä syy laittaa paljon yhteiskuvia ja ehkä vähän hehkuttaakin. Toivottavasti tykkäätte. :-)
Tuntuu, että siitä on samaan aikaan tosi vähän aikaa, mutta kuitenkin jo ikuisuus, kun liityin Qruiseriin. Oli tarkoitus löytää samanhenkistä seuraa ja uusia tuttavuuksia, mutta ihan tätä en osannut odottaa. Tony oli ensimmäinen, jonka kanssa aloin juttelemaan. Huomattiin, että meitä yhdistää tosi moni asia kissoista veganismiin ja kirpputoreihin.
Kirjoiteltiin viestejä päivittäin ja tutustuttiin. Ensin sen piti olla kaveruutta, mutta aika nopeasti molemmat huomasi haluavansa jotain muuta. Yhtenä päivänä havahduin kuuntelemasta ällösöpöjä rakkauslauluja, eikä siinä tarvinnut olla Einstein tajutakseen asiayhteyden. :-D Oltiin jo sovittu tapaavamme, mutta kirpputorireissu vaihtuikin kirpparitreffeiksi. Kierreltiin kirpputoreja ja istuttiin monta tuntia kahvilassa teekuppien äärellä. Juteltiin kaikesta mahdollisesta ja toivottiin, ettei aika kuluisi niin nopeasti. Olihan se täysin selvää, että nähtäisiin vielä uudestaan..
Tapailtiin aluksi kahviloissa ja kirppareilla, kunnes päätin kutsua Tonyn viikonlopuksi kylään. Vanhemmat lähtivät Viroon, joten saatiin olla kahdestaan. Katsottiin ilmastonmuutosdokumentteja, juteltiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Oltiin tunnettu vasta vähän aikaa, mutta tunnettiin toisemme jo niin hyvin, ettei päätös seurustelusta tuntunut liian hätiköidyltä. Kun löytää sen ihmisen, jonka kanssa on hyvä olla ja jonka kanssa haluaa olla, on turha odottaa. Hetkeäkään en ole päätöstä katunut, sillä onhan elämä aika paljon parempaa yhdessä. :-)
Kirjoittelinkin jo aikaisemmin siitä, että meillä on tosi paljon yhteistä: kissat, vegaanisuus, kirpputorit, Supernatural, murretut värit, maalaaminen,.. Samanlaisia lähistyksiä unohtamatta. :-D Yksi tärkein asia onkin se, miten samanlaiset ajatusmaailmat meillä on, koska voidaan puhua ihan kaikesta toisillemme. On jotenkin todella voimaannuttava tunne, kun kelpaa sellaisena kuin on. En ole romantikko, mutta huomaan kuuntelevani ällösöpöjä rakkauslauluja ja laittavani sydämiä vähän liian monen lauseen loppuun. Onneksi ollaan tässäkin asiassa samalla aaltopituudella, ja voidaan olla ällöjä yhdessä.
Juttelin joskus aikoja sitten ystävän kanssa seksuaalisesta suuntautumisesta, johon sain neuvon: ''kun löytää oikean ihmisen, ei sukupuolella ole väliä''. Keskustelu liittyi niihin pelkoihin, joita oli vanhempien ja muiden suhtautumista kohtaan. Muistin tuon neuvon vähän aikaa sitten ja tajusin, miten hyvin se pitää paikkaansa. Jokaisella on oikeus rakkauteen, eikä sitä voida määritellä minkään yleisen normin mukaan. Olen siinä määrin onnekas, että vanhemmat ovat ottaneet asian hyvin, eikä se tullut heille mitenkään järkytyksenä. Pointti oli tässä kai se, että kun rakastaa toista, se on maailman luonnollisin asia. Seurustelen tytön kanssa ja kuljetaan käsi kädessä kadulla. Ohikulkija saattaa järkyttyä tai katsoa pahalla, mutta sillä ei ole merkitystä. Ollaan rohkeasti omia itsejämme ja hyväksytään toiset sellaisena, kuin he ovat. :-)
En olisi muutama kuukausi sitten uskonut, jos joku olisi sanonut, että pian olen parisuhteessa ja rakastunut päästä varpaisiin. Niin se elämä vaan joskus yllättää. :-D

9 kommenttia:

 1. Teidän "yhtäkkinen" rakastuminen kuulostaa tutulta. Itse tutustuin poikaystävääni kuusi vuotta sitten ja voi sanoa et se miltei oli rakkautta ensisilmäyksellä. Edettiin todella nopeati, koska se vaan tuntu oikealta ja musta kuoriutui kans sellanen romantikko etten ois ikinä aiemmin uskonut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ollaan siis yhä onnellisesti yhdessä <3

   Poista
  2. Ihana kuulla, että rakastuitte ja olette edelleen onnellisesti yhdessä. :-) Kun on varma ja tietää, mitä tekee, on ihan turha odottaa. Kummasti se sisäinen romantikko on vaan herännyt.. :-D

   Poista
 2. Kauniita keskenään. Naiset kyllä kelpaa. Voitko laittaa lisää värikkäitä kuvia? Ne on hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :-) Yritän laittaa värikkäitä kuvia vielä lisää ja varmasti laitankin.

   Poista
 3. Ihana kirjoitus. Paljon onnea, valoa ja iloa ja ennenkaikkea rakkautta teille.

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ♥ Ootte tosi suloisia yhdessä! Kyllä sen itse tietää mikä etenemistahti on parhain :) Mekin muutettiin avopuolison kanssa yhteen muutaman kk seurustelun jälkeen (tai no, aluksi menin "yökylään" vuodeksi, kunnes päätin 18 v täytettyäni muuttaa virallisesti kotoa), nyt seurustelua takana 5 ½ vuotta ^^

  Naurattaa kyllä toi ihmisten järkyttyminen kahdesta tytöstä kävelemässä käsi kädessä - teen sitä paljon mun naispuolisten ystävien kanssa :D Mut kai kaikilla on ne omat ennakkoluulot ja -käsitykset siitä mitä samansukupuoliset saa keskenään tehdä ilman et ois ns epäasiallista. (Vaikka väärässähän ne on, heh. All is love ♥)

  VastaaPoista
 5. Kiva et sun vanhemmat ei ottanut asiaa mitenkään pahasti. Tai siis että ottivat asian kuten kuuluukin - lapsen onnellisuus edellä ;)

  Hauskan tarinan voin kertoa, sillä kun itse tulin kaapista ulos isälleni, tuli hän sitä myös minulle. Siinä sitten halattiin toisiamme, oli hieno hetki! ("Bissejä" siis molemmat)

  VastaaPoista