sunnuntai 7. toukokuuta 2017

''Täällä mä oon vieläkin sun, nousen pystyyn jos kaadun''

Moikka! Ette ikinä arvaa, missä vietin viikonlopun.. Ettekä ikinä arvaa, kenen seurassa. Mikäli asia on täysi mysteeri, se ehkä ratkeaa tämän postauksen aikana. :-)
Viime viikkoina on ollut ilmassa pientä kevätväsymystä. Jotenkin tuntuu, että kaikki koulutehtävät kasaantuvat viimeisille viikoille ennen loman alkua. Tällä viikolla olen vähän hidastanut tahtia ja käynyt koulussa vaan silloin, kun voimat siihen riittävät. Olen itkenyt ja panikoinut ennen kouluun lähtöä, koulussa en ole jaksanut keskittyä. Yhtenä päivänä vaan tajusin, ettei näin voi jatkua. Joskus on pakko ottaa vähän rennommin ja mennä jaksamisen ehdoilla. Koulua ei voi suorittaa, eikä voi jatkuvasti tehdä yli omien voimavarojen. Kerroin viimein ongelmista jaksamisen kanssa luokkalaisille ja sain liikuttavan paljon tukea. Se, mitä ajan takaa, on kaiketi oman heikkouden myöntäminen. Aika harvoin sitä tulee tuomituksi, vaikka olisikin ongelmia. Päinvastoin saattaa saada toisilta tukea ja apua niiden asioiden hoitamiseen, joihin ei omat voimat riitä. :-)
 
Kaiken tämän keskellä on hyvä ottaa rennommin ja lähteä Vääksyyn. Katsoa pari päivää Supernaturalia ja viettää aikaa rakkaan seurassa ilman, että miettii kouluhommia ja velvollisuuksia. Jos jotain tiedän, niin sen, ettei ole parempaa tapaa kerätä voimia opiskeluun, kuin viikonloppu parhaassa seurassa.
Kehiteltiin vaatimattomasti ilmaistuna maailman paras ja maistuvin aamupala. Käytiin kaupassa ostamassa pari hassua ainetta ja tehtiin vanukas illalla jääkaappiin tekeytymään. Aamulla odottikin ihanan makea ja täyteläinen vanukas syöjiään. Chiansiemenet on hankinta, joka kannattaa vähän korkeammasta hinnasta huolimatta. Vanukkaan aineita voi muokata lähes loputtomasti, siemenet ovat riittoisia ja pitävät kylläisenä pitkään. ;-) Alkuun pääsee vaikkapa tällä mango-chiapuddingilla!

Mango-chiapudding
(2 annosta)

 1 dl chiansiemeniä
½ prk (250 g) Alpron kookosjogurttia
2½ dl mangososetta (Bonne)

Sekoita kulhossa chiasiemenet, jogurtti ja mangosose. Lisää tarvittaessa nestettä. Peitä kulho kannella tai kelmulla. Anna tekeytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai yön yli.
Alkaa vakavasti näyttää siltä, että blogi täyttyy vaan ruusunpunaisesta höpinästä ja yhteiskuvista Tonyn kanssa. Olkaa armollisia ja sallikaa se, sillä jossain vaiheessa yritän postailla vähän muistakin asioista. :-D Sellaista se kai on, kun rakastuu.. Maailma pyörii yhden ihmisen ympärillä, eikä muulla ole niin väliä.
Katsottiin muutaman päivän aikana loppuun Supernaturalin 11. tuottari, joka on kyllä ylittänyt kaikki odotukset. On kiva katsella lempparisarjaa sellaisessa seurassa, joka arvostaa sarjaa ja on valmis keskustelemaan hahmoista ja juonenkäänteistä loputtomiin. Ehkä ei sentään loputtomiin, mutta kuitenkin riittävän usein. Nyt meillä on edessä vaikeita valintoja: mikä sarja katsotaan seuraavaksi?
Viikonloppuun mahtui myös hyvää ruokaa ja aikaisia aamuja. Ehkä myös liikaa energiajuomaa ja mehua, mutta sallittakoon ne tämän kerran. :-D Käytiin kyläilemässä Tonyn äidin luona ja kierreltiin tutkimassa Vääksyn kierrätyspisteitä. Voi kyllä sanoa löytäneensä oman tyylisen ihmisen, kun saa yhdessä intoilla uusista muovinkierrätyspisteistä..
Tiivistettynä voisi kai sanoa, että on ollut todella onnistunut ja rentouttava viikonloppu. Enää ei stressaa kouluasiat ihan niin paljon ja on muutenkin paljon toiveikkaampi olo. :-) On ihana seurata kevään edistymistä ja luonnon heräämistä. Eipä tässä muuta. Heippa!
LYRICS: REINO NORDIN - ANTAUDUN

4 kommenttia: