sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Perseet olalle

Heippa! Pahoittelut kielenkäytöstä, mutta eilisten juhlien nimi oli kaikin puolin osuva. Saattaapa olla, että lupauduttiin luopumaan alkoholista tämän päivän olojen seurauksena.. :-D Viimeiset pari lasillista taisi olla liikaa, mutta annetaan kuvien puhua puolestaan.
Kyseessä oli siis Jassen ja Sannin tuparit, joten olihan sinne lahja ostettava. Keräsin kokoon kaikkea ällösöpöä ja äitelää: pinkkiä kimalleskumppaa, yksisarvislahjakassin, keksejä,.. Kaikki nämä pirullinen hymy huulilla, sillä kukapa ei näin ''äijämäistä'' lahjaa tahtoisi!
 Illan asuksi valikoitui musta lyhyt paita ja kuviolliset housut, joita käytän yleensä yökkäreinä. Yllättävän kiva kokonaisuus noista kumminkin tuli, vai mitä mieltä olette? ;-)
Takana oli pari unetonta yötä, sillä torstaina heräsin muutaman tunnin jälkeen, enkä saanut enää unta. Perjantain ja lauantain välisenä yönä heräsin jo neljän aikoihin aamuyöllä - tajusin näin jälkeenpäin olleeni eilen hereillä 24 tuntia..
Selvittiin Jassen ja Sannin luo joskus kahdeksan aikoihin. Silloin paikalla olikin jo reilusti porukkaa, joista osan tunsin ennalta ja osaan tutustuin illan aikana. Mahtavia tyyppejä! :-)
Aika kului tosi nopeasti, kuten juhlissa on tapana. Kohta oltiinkin jo tilaamassa takseja keskustaan..
..ja tässä vaiheessa oltiin kaikki jo sopivasti päihtyneitä. Näin jälkeenpäin voisi sanoa ainakin sen, ettei salmiakkikossu ollut ihan fiksuin mahdollinen valinta. Juhlien nimeä kunnioittaen, se on kuitenkin välillä ihan okei. :-)
 Illan emännät oli tietysti saatava samaan kuvaan!
 Amarillosta löytyi vielä veli kavereineen, joten kerättiin porukka kasaan. Tämä kuva ehkä kertookin jo aika paljon loppuillasta. :-D Lyötiin siinä illan (tai yön) päätteeksi vielä viisaat päämme yhteen ja käveltiin jatkoille veljen kaverin luo. Lopulta kömmin kotiin joskus neljän jälkeen.. Miten meni noin niinku omasta mielestä?
 Tänään heräsin puolen päivän aikoihin, ja melkein heti sainkin viestiä Karoliinalta. Oltiin päätetty lähteä luontoretkelle, joten eilisen jälkitiloista huolimatta kerättiin eväät kasaan ja valmistauduttiin reissuun. Aina eivät asiat mene kuten elokuvissa, sillä ei saatukaan autoa starttaamaan. Mikä siihen sitten ratkaisuksi? Katettiin retkieväät olkkariin ja laitettiin elokuva pyörimään. Yllättävän hauskaa sekin oli - ja ehkä ensi viikolla selvitään jo luontoon asti!
Sellainen viikonloppu tällä kertaa. Oli tosiaan niin hauskat tuparit, että seuraavan kerran juodaan vasta halloweenina. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti