sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Ihan Hirveä Halloween

Heippa! Ajattelin, että kotibileiden aika on ohi. Sitten ajattelin järjestää pienet illanistujaiset.. Kohta olikin jo enemmän porukkaa - ja niin sitä taas oltiin järjestämässä kotibileitä. Olette ehkä huomanneet, että meillä rakastetaan teemabileitä ja sitä kautta tietysti myös halloweenia! Tässä on meidän Ihan Hirveä Halloween. ;-)
 
 
Alun perin halusin esittää Hohdon kaksosia, mutten löytänyt toista vaadittavaa puoliskoa sisarekseni. Niinpä sitten päätin olla nukke. Löysin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta idean doll eye -meikkiin, joten olihan sitä kokeiltava. Musta huulipuna osoittautui myös yllättävän toimivaksi - voisikohan sitä käyttää arkenakin? Ehkä ei. :-D Mekko ja neule löytyivät kirpparilta, kengät vintin kätköistä - eli aika pienellä budjetilla mentiin. Ei se raha vaan mielikuvitus, sillä pääsee jo aika pitkälle.
 
 
Tällä kertaa juhlat järjestettiin nyyttärihengessä. Leivoin perinteisesti kurpitsapiirakkaa, resepti löytyy leivontablogista. Tarjoilu olikin aika runsas, sillä vieraat toivat muffinseja, soijanakkikääröjä, sipsejä, boolia, karkkia,.. Oli jopa niin paljon kaikkea, että puolet jäi tänne tuhottavaksi.
Koristelusta vastasi tänä vuonna Karoliina - ja olikin muuten todella hienoja ja pelottavia juttuja talo täynnä! Boolimarjassa lillui rottia, ikivanha nukke toivotti vieraan tervetulleeksi pimeässä eteisessä, punaiset valot hohtivat ja shotteja sai maistella lääkeruiskuista.
Paikalla oli ihan kivasti porukkaa, ei liikaa, mutta tarpeeksi. Oli pellejä, murhaajia, noitia ja kaiken maailman öttiäisiä. Ehdottomasti halloweenin parhaita puolia, kun pukeudutaan ja keksitään mitä hurjempia asuja! Toinen juttu, mikä on pakko toistaa joka vuosi on peloista ja kauhuelokuvista puhuminen, kunnes kukaan ei uskalla mennä yksin pihalle. ;-)
Illan fiilis oli aika rento: ei jorattu tai hypitty pöydillä, juteltiin vaan ja vitsailtiin. Sellaiset juhlat ovat omasta mielestä parhaimpia, kun voi jutella ystävien ja uusien tuttavien kanssa. Alkuillasta oltiin päätetty, että mennään jatkoille baariin, mutta sekin muuttui illan kuluessa..
Pro tip: näin pilaat toisten kuvat XD
  
Aika kului jälleen kerran liian nopeasti. Ensin kello oli seitsemän, sitten jo yli puolen yön. Paikalla oli tosiaan paljon ennestään tuttuja tyyppejä, mutta myös uusia tuttavuuksia. Aina välillä joku lähti, sitten tuli joku toinen tilalle. Veljellekin oltiin ostettu mustaa sprayväriä ja luurankohanskat - joskin ne saivat unohtua, kun aikataulut venyivät yhteentoista. Ei siinä enää paljon maskeerauksia laitettu!
Puolen yön jälkeen suurin osa alkoi tilailla takseja, mutta jatkettiin vielä pienellä porukalla muutaman tunnin ajan. Oli hauskaa, vaikka ne pari viimeistä juomaa olisi voinut jättää juomatta..
 
Pähkinänkuoressa ilta oli todella onnistunut: ystäviä, asuja, jutustelua ja teemaan sopivan musiikin kuuntelua. Mitään en muuttaisi paitsi ne viimeiset juomat.. Nyt ei tee mieli taas vähään aikaan juoda, vaikka aamulla olikin hyvä olo ja siivoilin pirteänä juhlien jälkiä jo kahdeksan aikoihin. :-D 
Huomenna saa jäädä koulupäivä välistä, sillä a) pitkät yöunet tulee enemmän kuin tarpeeseen ja b) en jaksa stressata kouluhommista, kyllä ne saa aina lopulta ajallaan valmiiksi. Viikko alkaa rennosti kirppareita kierrellessä ja kotoillessa.
Miten teillä vietettiin halloweenia? ♥

7 kommenttia:

  1. Kiitos bileistä! ♥ Lisää tämmösiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun tulit! :-) Ei ehkä vähään aikaan, mutta ei kotibileiden aika ole vielä ohi (selvästikään). :-D

      Poista
  2. Kauhu, mahtavuutta.
    Uudet tyypit, upeeta.
    Kissat, ens kerralla otan taskuun.
    Jutustelu, samanhenkisyys.
    Yksin ei tarvi jaksaa, ku saa jakaa pään sisältöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikesta muusta olen samaa mieltä, mutta kissoja et saa! :-D Kiitos kun kävit :-)

      Poista
  3. Vau, hyvältä näyttää! Shotit lääkemitoissa...taidan napata idean. :D

    VastaaPoista