torstai 27. lokakuuta 2016

Lomakuulumisia

Heippa! Lomaan on mahtunut yhtä sun toista puuhaa, eikä vielä ole ehtinyt kunnolla hengähtää. Eipähän ainakaan ole ollut tylsää. :-) Tänään tein kuitenkin jotain, jonka tekemistä olen venyttänyt ja jahkaillut ikuisuuden...
Otin ensimmäisen tatuointini suunnilleen neljä vuotta sitten Turussa. Muistan, miten tatuoija päivitteli ensimmäisen tatuoinnin olevan niin suuri. Jännitin etukäteen, sillä olin kuullut tatuoinnin ottamisen sattuvan. Eipä se sitten niin kamalalta tuntunutkaan: suurimman osan ajasta kutitti ja nipisteli, välillä vähän vihlaisi. Siinäpä se. Tiesin heti, ettei se jäisi viimeiseksi tatuoinnikseni.
Neljän vuoden aikana perhostatuointi oli kuitenkin haalistunut niin paljon, että päätin käydä korjauttamassa sen nykyisellä Lahden tatuoijalla. Tosin tämän päätöksen tein puoli vuotta sitten, en vaan saanut aikaiseksi tilata aikaa.. Pari viikkoa sitten sain tarpeekseni jahkailusta ja päätin, että nyt on jo korkea aika käydä tatuoijalla. Tähän ehkä antoi lisäpotkua kasvava tatuointikuume ja päätös siitä, ettei uusia kuvia oteta ennen perhosten korjausta. ;-)
Tänään aamupäivällä marssin sovitulle ajalle ajatellen, ettei se sattunut edelliselläkään kerralla. Kylläpä muuten sattui! Alimman perhosen kohdalla olin ihan tuskissani ja ajattelin, etten millään kestä kaikkia kolmea. :-D Seuraavat olivat kuitenkin jo helpompia, eikä ylimmäinen tuntunut enää miltään. Kauneuden eteen pitää kärsiä, vai miten se meni? Joka tapauksessa saatiin tatuointi iholle alle kahdessa tunnissa ja lähdin kotiin leveä hymy huulilla. Nyt sekin oli viimein hoidettu!
Hassua kyllä, tajusin kaivanneeni sitä tahmaista tunnetta ja Bebanthenin tuoksua. Rakastan tatuointeja, mitä sitä muuta lisäämään.
Mitä tykkäätte? Näyttääkö paremmalta kuin ensimmäisessä kuvassa?
Muutoin loma onkin ollut melko kiireinen - päivät hujahtavat ohi hetkessä! Alkuviikosta oli niin kova stressi kouluasioista, ettei edes malttanut istua aloillaan. Onneksi nyt on jo kaiken maailman preset ja käytännön työt loppusuoralla, että voi nauttia loman loppupuoliskosta. :-) Kävin maanantaina pitkästä aikaa kirjastossa. Yllätyin positiivisesti lähikirjaston valikoimasta, sillä siellä oli vaikka miten monta Stephen Kingin kirjaa lainattavissa. Päädyin Kuulolla-kirjaan, jota olenkin lukenut ahkerasti parin päivän ajan.  
Loman aikana on ehtinyt katsoa ihan liian monta jaksoa Serranon perhettä, käydä ostoksilla perheen kanssa, katsoa yhden elokuvan ja vaan tehdä, mitä mieli tekee. Voisin ottaa tähän perään toisenkin viikon, mutta onneksi on vielä muutama päivä jäljellä. Seuraavalla kerralla kirjoittelenkin sitten viikonlopun ohjelmista, olkaa kuulolla. ;-)
Heippa!

6 kommenttia:

  1. Rakastan tota tatuointia! Niin tollasena "kuluneena" kuin tosta uudemmastakin versiosta (::

    Hei postaustoive! En muista että oisit tehnyt (?) Eli sellanen, missä kuvaat ja kerrot kaikista sun tatuoinneista, just millon oot ottanu/missä/paljon makso/mahdollinen merkitys itselle yms. Ois kiinnostava, sulla on niin hienoi tatuointei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :') Olen joskus vuosia sitten tehnyt vähän saman tyylisen postauksen, mutta voin tehdä päivitetyn ja kattavamman version lähiaikoina. Tatuoinneista kun jaksaa aina tarinoida!

      Poista
  2. Mä luin kanssa jokunen viikko/kuukausi sitten tuon Kingin kuulolla kirjan. Jäi kyllä pitkäksi aikaa mieleen! Aloin nähdä mm.sumusta ilmestyviä hahmoja yms.creepyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei apua, uskaltaakohan sitä edes lukea? :-D Vaikuttaa ainakin todella hyvältä ja koukuttavalta kirjalta.

      Poista
  3. Upeaita tatuointeja ja upea sinä!!! <3

    VastaaPoista