Heippa! Tässä on kuulkaa kerrassaan nerokas resepti, jonka idean poimin joskus aikanaan Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Nämä pehmoiset kaurakeksit valmistuvat kolmesta raaka-aineesta: kaurahiutaleista, banaanista ja kanelista. Kahdellakin onnistuu, sillä lisäsin kanelin tuomaan syksyistä makua ja fiilistä.
Resepti on vegaaninen, sokeriton ja gluteeniton, mikäli käytät puhdasta kauraa. Eikä tässä vielä kaikki - näiden tekemiseen menee korkeintaan 20 minuuttia! ;-)
Banaani-kaurakeksit
(9 kpl)
2 kypsää banaania
2 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
Muussaa banaanit. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja kaneli.
Muotoile massasta palluroita leivinpaperoidulle pellille ja painele keksien muotoon.
Paista 175 asteessa 10-15 min.
Banaani-kaurakeksit sopivat aamu- ja välipalaksi tai muuten vain terveellisempään herkutteluun. Sanoinhan, että resepti on kerrassaan nerokas. :-D Myös variointi on sallittua, sillä täytteeseen voi lisäillä suklaahippuja, mausteita, siemeniä, pähkinöitä, marjoja,.. Tämän kertaisessa erässä onkin muuten mukana siemeniä, sillä käytin pois kaura-siemenpuurohiutaleiden jämät.
Kertokaa, jos kokeilette näitä! ♥
Oi jam,kuulostaa tosi hyvältä! Jospa joku päivä tässä kokeilisin. ;P
VastaaPoistaKiva kuulla! Ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. ;-)
PoistaNam! Kokeilin jo äsken :D upposi lapsellekin välipalaks. kiitos tästä reseptistä ♡
VastaaPoistaKiva kuulla! :-D Oli siis kaikin puolin ihan onnistunut resepti.
PoistaTäytyy kans kokeilla!:)
VastaaPoistaSuosittelen! :-)
Poista