keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Banaani-kaurakeksit

Heippa! Tässä on kuulkaa kerrassaan nerokas resepti, jonka idean poimin joskus aikanaan Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Nämä pehmoiset kaurakeksit valmistuvat kolmesta raaka-aineesta: kaurahiutaleista, banaanista ja kanelista. Kahdellakin onnistuu, sillä lisäsin kanelin tuomaan syksyistä makua ja fiilistä. Resepti on vegaaninen, sokeriton ja gluteeniton, mikäli käytät puhdasta kauraa. Eikä tässä vielä kaikki - näiden tekemiseen menee korkeintaan 20 minuuttia! ;-)
 Banaani-kaurakeksit
(9 kpl)

2 kypsää banaania
2 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia

Muussaa banaanit. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja kaneli.

Muotoile massasta palluroita leivinpaperoidulle pellille ja painele keksien muotoon.

Paista 175 asteessa 10-15 min.
Banaani-kaurakeksit sopivat aamu- ja välipalaksi tai muuten vain terveellisempään herkutteluun. Sanoinhan, että resepti on kerrassaan nerokas. :-D Myös variointi on sallittua, sillä täytteeseen voi lisäillä suklaahippuja, mausteita, siemeniä, pähkinöitä, marjoja,.. Tämän kertaisessa erässä onkin muuten mukana siemeniä, sillä käytin pois kaura-siemenpuurohiutaleiden jämät.
Kertokaa, jos kokeilette näitä!

6 kommenttia:

  1. Oi jam,kuulostaa tosi hyvältä! Jospa joku päivä tässä kokeilisin. ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. ;-)

      Poista
  2. Nam! Kokeilin jo äsken :D upposi lapsellekin välipalaks. kiitos tästä reseptistä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :-D Oli siis kaikin puolin ihan onnistunut resepti.

      Poista
  3. Täytyy kans kokeilla!:)

    VastaaPoista