sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Oonan 21 v.

Heippa! Takana on pari valvottua yötä ja paljon ikimuistoisia hetkiä. Naurua ja ihania tyyppejä, joiden seurassa ei voi olla muuta kuin onnellinen. Vaikka nyt väsyttääkin, eikä aikainen herätys huomenna aamulla houkuta - en tekisi mitään toisin. :-)
Lupauduin aikaisemmin lähtemään mukaan keikalle, vaikken kyseistä artistia erityisemmin kuuntele. Rakastan keikkatunnelmaa, jossa ihmiset laulavat mukana, huojuvat musiikin tahdissa ja eläytyvät hetkeen täysillä. Illan esiintyjä oli Vesala: kuuntelen ehkä paria biisiä ja osasin laulaa mukana tasan yhden. ''Älä tuu siihen droppaa mun tunnelmaa, mitään eilistä juttua jankuttaa, voit sä vetää suupielet ylöspäin laa la laa laa laa laa..'' Vesala veti kuitenkin niin täysillä, että olihan sitä kiva kuunnella. :-) Ilta venyikin yli puolen yön, eikä kotiin tullessa väsyttänyt ollenkaan. Hyvin sitä näköjään muutaman tunnin unillakin pärjää, vaikka tavallisesti nukun 10 tuntia yössä. :-D
Lauantaina oli vuorossa seuraavat riennot! Päälle valikoitui hyvin H&M-painotteinen asu: uusi vihreä hame ja lyhyt paita. Todellisuudessa oli tosin niin koleaa, että päälle piti laittaa vielä neule ja takki, että tarkeni edes jotenkin ulkona illalla.
 
Oona täytti viime viikolla 21, joten mentiin tietysti sitä juhlistamaan. Alkoholin kulutus on jäänyt viime aikoina, joten kaipasin kunnon juhlafiilistä rankan kouluviikon jälkeen. Eipä sillä, ettei ilman alkoholia olisi melkein yhtä hauskaa - mutta välillä on kiva vaan uppoutua tunnelmaan ja unohtaa velvollisuudet!
Porukkaa oli sen verran paljon, että juhlissa oli nyyttäriteema. Hoidin oman osani tarjoiluista härkispitsalla, joka katosi parempiin suihin heti alkuillasta. Lahjaksi vein kesäkurpitsoita, joita tuli tänä kesänä vähän turhankin reilu sato. Aina ei tarvitse ostaa jotain hienoa ja kallista! :-)

Tutustuin illan aikana uusiin tyyppeihin, mutta edellisten kuvien tytöt ovat kuitenkin ne tärkeimmät. Karoliina, Oona ja Sanni, joiden kanssa tuli vietettyä suurin osa tästäkin illasta. Ilta olikin niin onnistunut juuri näiden ystävien ansiosta! Naurettiin, vitsailtiin ja käytiin syvällisempiä keskusteluita. Aika kului yllättävän nopeasti, sillä pian oltiin jo tilailemassa tilataksia keskustaan..
Jatkot olivat Lahden uudessa Roska-baarissa. En ollut käynyt siellä aikaisemmin, mutta tykästyin paikan tunnelmaan. Idea on siis se, että baarin seinille, pöydille ja ylipäätään kaikille pinnoille saa kirjoittaa ja piirtää. Roska on pieni, mutta viihtyisä.
Juotiin siinä vielä yhdet ja juteltiin, kunnes päätettiin Karoliinan kanssa lähteä koteja kohti. Oli juuri sellainen tunne, että seuraavan juoman jälkeen olisi saattanut tulla huono olo. Käveltiin vähän aikaa yhtä matkaa ja lopun matkaa kävelin itsekseni koleassa yöilmassa.
Ilta oli todella onnistunut! Olen tosi onnellinen, että päätin lähteä juhliin. Toinen hyvä päätös oli lähteä kotiin ennen kahta, sillä olo oli hyvä kotiin tullessa ja aamulla.

Huomenna taas kouluun - 
toivotaan että pääsen ajoissa ylös aamulla! 
Heippa.

2 kommenttia:

  1. Mun olo ei ollut kovin hyvä aamulla, eikä vielä näin ilta kasiltakaan 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :-D Ei sitten auttanut se aikaisemmin lähteminen..

      Poista