sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

50's teemabileet

Moikka! Eilen koitti viimein päivä, jota oltiin odotettu ja suunniteltu vapusta asti. Saatiin silloin viltillä istuskellessamme idea 50-luvun teemabileistä. Kukapa voisi vastustaa ajatusta punaisista huulista, nutturoista ja kellohelmoista? :-)
 
Toteutin illan asun pienellä budjetilla, sillä mekko löytyi kirpparilta 4 eurolla ja muut vaatteet olivatkin kaapissa jo valmiiksi. Tuo mekko oli oikea löytö, sillä se on juuri täydellisen kokoinen, eikä olisi voinut sopia paremmin illan teemaan. :-) Niin ja tottakai hiukset piti laittaa nutturalle ja punaa huuliin.
Tarjolla oli teeman mukaisesti hodareita ja muffineita. Reseptit voi käydä kurkkaamassa leivontablogin puolelta. Molemmat tarjottavat olivat vegaanisia, joten hodareiden täytteenä oli soijanakkeja.  Lautaset tyhjentyivät illan aikana lukuisten kehujen saattelemina!
 Näiden lisäksi oli myös muuta naposteltavaa - ja tietysti boolia! Mansikkapirtelöbooli loppui kesken, sillä se oli niin hyvää, että sitä olisi voinut litkiä lasin toisensa jälkeen. ;-)
Paikalle ilmestyi ihan mukavasti porukkaa - ja mikä parasta, asuihin oli selkeästi panostettu!
 Sää oli niin kaunis ja lämmin, että siirryttiin suosiolla ulkoilmaan. Pelattiin juomapeliä, naurettiin ja pidettiin siinä parit puheetkin. Kaikilla oli hyvä fiilis - ihan mahtavia tyyppejä tupa täynnä!
 Sisarukset koolla pitkästä aikaa. :-D Ollaan tunnettu Karoliinan kanssa 3-vuotiaista asti, mutta kumpikaan sisaruksista ei ollut koskaan käynyt meillä. Nyt sekin vääryys tuli korjattua!
 
Aika kului ihan liian nopeasti! Ehkä näistä kuvista välittyy vähän sitä tunnelmaa, joka illan pimetessä vallitsi.
 
Arvottiin illan paras puku, jonka palkintona oli teema sopivia herkkuja. Sanoin aikaisemmin, etten halua voittaa - joten tottahan toki palkinto päätyi minulle! XD
 Ennen puolta yötä alettiin pohdiskelemaan jatkopaikkaa, sillä haluttiin jatkaa iltaa pidempään. Osa porukasta suuntasi keskustaan, osa jäi vielä vähän miettimään sopivaa baaria.
 Meidän matka vei tällä kertaa yhteen lähiräkälään, jonka ohi ollaan lapsena kuljettu vähintään tuhanteen kertaan. Yksi juhlien parhaista puolista on siirtyminen paikasta toiseen. Miten kävely voikin tuntua seikkailulta muutaman lasillisen jälkeen? :-)
 
Lähiräkälä ei ollutkaan ihan niin räkäinen, sillä siellä oli vastikään remontoitu. Tilattiin vielä yhdet ja varattiin nurkkapöytä. Mahdettiin olla erikoinen näky kellohelmoissa ja huiveissamme!
Iltaan kuului tietysti karaokea! Karoliina ja muut sisarukset valtasivat näyttämön useampaankin otteeseen, itse lauloin painostuksen jälkeen yhden kappaleen. En ole todellakaan mikään laulaja, mutta muiden esityksiä oli kiva kuunnella.
 Meidän ilta päättyi vasta kolmen aikoihin, sillä jäätiin vielä pienellä porukalla meidän keittiöön jutustelemaan. Kumma kyllä, olo oli energinen yhdeksän tunnin juomisenkin jälkeen! Ehkä se on se hyvä seura..
 Ilta oli kaikin puolin onnistunut, enkä edes uskaltanut toivoa mitään näin hauskaa. Tänään nukuinkin pitkään ja heräsin puolen päivän jälkeen Nanan vierestä. Sitten vaan loikoilua Sons of Anarchyn siivittämänä, niin johan on täydellinen tapa kerätä voimia juhlinnan jälkeen!
Heippa!

10 kommenttia:

  1. aivan mahtava idea! 50 luku ona tosi tyylikäs ja vaatteet ja meikistä pidän.
    hyvä että oli hauskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on tyylikäs ja monipuolinen, ihan senkin takia oli kiva järjestää juhlat teeman mukaan. :-)

      Poista
  2. Siis näytät ihan tositosi hyvältä!! Tykkään kyllä kans 50-luvun tyyleistä kovasti! :) Kunpa itsekin jaksais järjestää jotkut tuollaiset teemabileet. Tuntuu että on vaan ihan perus illanistujaisia yleensä vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kiitos paljon. ♥ 50-luvun tyyli on tosi hieno.
      Teemabileiden järjestämisessä on yllättävän vähän hommaa - suosittelen kokeilemaan edes kerran!

      Poista
  3. Sinulla on tosi kauniit kasvonpiirteet! ^^

    VastaaPoista