keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

''En enää elä vaan elämääni meditoin, sentin katukiven yllä mä levitoin''

Moikka! Meni vähän suunnitelmat uusiksi huomisen osalta, sillä sainkin taas kutsun töihin. En olisi uskonut sanovani näin - ihan odotan, että pääsen taas pakkailemaan tuotteita kylmiöön. :-D Kiva saada vähän täytettä päiviin ja mikseipä tilillekin. Mennäänpä sitten aiheeseen, eli eiliseen päivään Karoliinan kanssa!
Okei, huijasin , sillä eihän tätä postausta voi aloittaa ilman mainintaa uudesta lempisarjasta. Päätin antaa mahdollisuuden Sons of anarchy -sarjalle, kun Karoliina ja Sannikin liittyivät suosittelijoiden joukkoon. Laitoin ensimmäisen jakson pyörimään, oli pakko katsoa seuraava, vielä yksi ja niin edelleen. Nyt olenkin jo 2. kauden ensimmäisessä jaksossa, joten voi kai tässä jo koukuttumisesta puhua. Ihan loistava sarja! Miksi ihmeessä pitkitin sen aloittamista niin pitkään? :-D Oli miten oli, en ole pitkään aikaan ollut näin fiiliksissä mistään sarjasta. Voisin vaan katsoa jakson toisensa jälkeen ehkä ihan hyvä, että menen huomenna töihin...
Nyt voidaan siirtyä oikean asian pariin: eli käytiin eilen taas Karoliinan kanssa treenaamassa skeittaamista/lautailua/miten nyt haluaa asian ilmaista. Omalla kohdalla kyse oli siis toisesta kerrasta harjoittelemassa, mutta samalla myös ensimmäinen kerta omalla laudalla.
Omaan lautaan olikin vähän totuttelemista, sillä se oli uutuuttaan vielä hyvin jäykkä. Myös pienempi koko vaikeutti totuttelua, mutta hetken epäröinnin ja töpeksinnän jälkeen homma alkoi lopulta luistaa. ;-)
Löydettiin myös hyvä paikka harjoitteluun: ei liikennettä, vähän ohikulkijoita ja sileää asfalttia. Lopulta tosin vain jälkimmäinen toteutui. Kummasti ne rekat ja postiautot päättivät rantautua paikalle juuri kyseisellä hetkellä.. Tähän päälle viereisen talon pusikosta kömpi kaljamahainen, pelkkiin sinisiin shortseihin pukeutunut mies mulkoilemaan meitä. Ei tainnut kyseistä asukkia miellyttää meidän temppuilu, joten päätettiin vähäksi aikaa siirtyä muualle. Vähän ajan päästä kuitenkin palattiin ja möhömaha mulkoili meitä pihastaan silloinkin, koska ei suostuttu antamaan periksi. :-D
Lopulta saatiin tarpeeksemme ja lähdettiin vielä kirpparikierrokselle. Siinähän se päivä sitten kuluikin, ja vasta illalla laitoin taas Sons of Anarchyn pyörimään..  
Mutta siis, oli kiva päivä ja toivottavasti se välittyy näistä kuvistakin!
Loppuviikko kuluukin erilaisissa merkeissä, sillä viikonlopun menoja järjestellessä riittää tehtävää. Palaillaan tähän asiaan sunnuntaina! Heippa.

Laulun sanat: Ruger Hauer - Fritsuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti