sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Suunnitelma B

Moikka! Tälle viikonlopulle oli suunnitteilla jotain ihan muuta, mutta suunnitelmien peruunnuttua on tyydyttävä suunnitelma B:hen. Kesäloma alkoi tosiaan viime viikolla, joten kuvia on tullut napsittua vähän silloin tällöin. :-)
Tämä viikko ei ole ollut mikään helpoin mahdollinen, vaikka alkoikin mukavissa merkeissä. Käytiin äidin kanssa shoppailemassa löysin viimein bikinit juhuu! ja aika moni iltapäivä on kulunut veljen kanssa Supernaturalia tai muita sarjoja katsellessa. Olenkin ollut samaan aikaan tosi onnellinen ja kuitenkin ahdistunut. Loppuviikkoa kohden onkin ollut yhä kurjempi olla. Olen itkenyt kuin pahainen lapsi ja kirjoittanut paljon päiväkirjaa. En edes muista, milloin olisi viimeksi ollut näin hankala olla.
Tänään heräsin samaiseen ahdistukseen, mutta päätin taas tuttuun tapaan tehdä asialle jotain. Lopulta se, näkeekö ympärillä pelkkää ankeaa ja harmaata, on vaan omastasta asenteesta kiinni. Perinteisen sunnuntaitreenin sijaan suuntasin askeleeni ulkoilmaan ja laitoin musiikit soimaan kuulokkeista. Alkumatkan kuuntelin synkkää ja apaattista musaa, oikein velloen kurjuudessani. Loppumatkasta vaihdoin pirteisiin ja kevyisiin biiseihin - ja kuinkas ollakaan, mieliala kohosi hetkessä. Parasta terapiaa, jos minulta kysytään. :-D Joten kyllä, nyt on taas hieman parempi olla.
Kyllä tähän viikkoon tosiaan niitä hyviäkin asioita mahtui. Sain alustavan paikan äidin työpaikalta, jossa tuurailen kesän aikana. Se on todella helpottavaa, sillä olen stressannut pääni irti työasioiden kanssa. Tällä hetkellä olisin innoissani vaikka vessansiivoojan paikasta, kunhan nyt edes jotain työtä, rahaa ja kokemusta saa. Ihan odotan, että pääsen työntekoon!
Loman parhaita puolia on se, kun voi käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan kirjaa. Tällä hetkellä luen Kingin Hohtoa, ja voin sanoa, ettei kirja ole ainakaan tylsä! Tähän mennessä yksikään Kingin kirja ei ole tuottanut pettymystä. Odotan koko ajan, että pääsen lukemaan.. Ja kun edellinen on luettu, on heti päästävä seuraavan kirjan maailmaan. Uhkailin jo aikaisemmin kirjoittavani Kingin kirjoista erillisen postauksen, joten olen ainakin varoittanut! ;-)
Käytiin viikolla Kärkkäisellä ostamassa maaleja sun muita härpäkkeitä, jolloin mukaan tarttui pari välipalapatukkaa. Rakastuin ihan totaalisesti kuvassa näkyvään Kookos-suklaapatukkaan. Niin hyviä, että melkein löytyi haastaja Quest Bareille. Ainoa huono puoli on vaan se, ettei näitä tunnu mistään muualta löytyvän..
Loppuun vielä parit kissakuvat! Mainitsinko jo, että Puppa muutti virallisesti meille asumaan? Päätettiin suunnilleen kuukausi sitten, että Pupalla on paremmat oltavat meillä kuin veljen kerrostaloasunnossa. Täällä poju saa temmeltää, ulkoilla ja olla Nanan seurassa. Nuo kaksihan ovat kuin kaksi marjaa, joten kaksikon erottaminen tuntuisi vähän julmalta. Nyt meillä on siis taas se optimaalinen kahden kissan tilanne. Tosin kolmen kissan tilanne olisi vieläkin optimaalisempi..
No joo, sellaiset sekavat kuulumiset tällä kertaa. Kello alkaa olla jo sen verran, että kohta puoliin voisi jo painua untenmaille. ;-D 
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti