maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappu 2016

Moikka! Meidän vappu sujui aika railakkaissa tunnelmissa - mitenkäs teidän? Eilen korkattiin siis puistokausi, kun sääkin oli niin kaunis. Korkattiin kyllä vähän muutakin, mutta onneksi ei oltu ainoita hoipertelijoita ja hulluttelijoita Lahden kaduilla. Tässä olisi nyt sitten sitä lupaamaani kuvasaldoa vapulta - annetaan kuvien puhua puolestaan!
Käytiin kiertelemässä vapputorilla ennen puistoon siirtymistä
Vapputorilla oli paljon ihmisiä ja kojuilta löytyi toinen toistaan värikkäämpiä myytäviä. Muut kävivät nappaamassa matkaan perinteiset metrilakut ja piirakat. Tällä kertaa vapputorin kiertäminen jäi kuitenkin melko pikaiseksi, enkä ostanut mitään.
Aamupäivän porukkaan kuului Topias, Oona, Sanni, Kalle, Paula, Kaikka & Karoliina
Kerrankin sää suosi meitä - ja kyllähän noissa maisemissa ihan mieluusti päivänsä vietti!
Iloinen Oona... :-D
Jossain välissä porukka alkoi hiipua paikalta, mutta me jäätiin vielä jatkamaan päivää. Ihan oikeasti, kello oli tässä vaiheessa vasta kolme! Siinä missä porukkaa katosi, ilmestyi viltille aina joku uusi tuttavuus. Makkokin liittyi seuraan vähän myöhemmin, joten ainakin seura oli kaikin puolin onnistunutta.
Saatiin mahtava idea 50-luvun teemabileistä: kellohameita, huiveja, hodareita,.. Olihan siitä sitten ihan kirjallinen todistuskin saatava! Kerättiin vielä pari muuta nimeä illan aikana, joten nyt vaan suunnittelemaan ja etsimään sopivaa päivää. Teemabileet on ihan parhaita!
''Hei, nyt ne tulee!''
Siirryttiin vähän illemmalla satamaan laivoille. Tässä välissä ei olisi varmaan enää tarvinut tilata yhtään uutta juotavaa, mutta.. Noh, vappu on kuitenkin vaan kerran vuodessa! :-D
Illemmalla siirryttiin keskustaan baariin..
..ja loppu on historiaa.
Illan viimeiset juomat olisi ehkä voinut jättää juomatta, sillä kotona olikin melkoinen olo.. Ainakaan ei tee taas vähään aikaan mieli juoda! Vappu oli kuitenkin kaikin puolin onnistunut: aurinkoinen sää, hyvää seuraa ja paljon naurua. Oli oikeasti tosi tosi tosi hauskaa. Piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti