sunnuntai 4. tammikuuta 2015

UV+20V

Hellou! Ehdinpä viimeinkin postailemaan tänne vuodenvaihteesta, jota juhlittiin Oonan luona. On jo eräänlainen perinne päättää edellinen ja aloittaa uusi vuosi tällä tavoin..
 Eikä se pelkästään uuden vuoden juhlimiseen jäänyt, sillä onhan Oonalla synttärit 1.1.!  
Tällä kertaa täyteen tuli 20 vuotta - joten oli aihetta juhlaan! 
 Iltaan kuului juttelua, musiikkia, reilusti juomista, hyvää seuraa ja sekoilua.
 Eikä tietenkään pidä unohtaa ilotulituksia! 
Itse en ole mitenkään erityisen ihastunut noihin mahdollisesti-näkökyvyn-tuhoaviin, sata-euroa-savuna-ilmaan-ja-luonto-kiittää -koristuksiin, mutta olihan niitä ihan mukava katsella. :-) Ammuttiin ensimmäiset raketit ennen yhtätoista, seuraavat kahdeltatoista ja viimeiset vielä aamuyöstä jatkopaikassa..
Muiden lähtiessä vielä jatkamaan iltaa baareihin, lähdettiin Sannin, Jassen ja Sennin kanssa jatkamaan iltaa vähän rauhallisemmissa merkeissä. 
''Mennään meille katsomaan leffoja.'' ''Okei, JOS katsotaan Hobitti 2.!'' 
Lopulta elokuvavalintani ei sitten toteutunutkaan, vaan katsottiin jotain järjetöntä kauhuelokuvaa - mutta jutun taso oli kuitenkin siihen olotilaan sopivaa, seura hyvää ja, mikä parasta, ympärillä pyöri neljä kisua, pari käärmettä ja taisipa siellä vielä liskokin näkökentässä vilahtaa. :-D
Että sellaista, näin päättyi taas yksi vuosi ja seuraava sai hyvän alun!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista! Olisi kiva kuulla noista kaverisuhteistasi tarkemminkin, esim. jossain erillisessä postauksessa. :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnosti. :-) Laitetaan idea korvan taakse! Sen toteuttaminen voisi olla aika mielenkiintoista.

      Poista