torstai 8. tammikuuta 2015

Joululoman parhaat

Hellou! Niin se vaan on, että joululoma alkaa olla pian takana päin - ennen kuin aletaan murehtimaan arkeenpaluuta, on hyvä käydä läpi loman parhaat tapahtumat! :-) En oikeastaan tehnyt mitään kovin ihmeellistä, vaan pääpaino oli perheen kanssa vietetyssä ajassa ja akkujen latailussa. Silti loma on ollut parhain pitkiin aikoihin..
 Joululoma alkoi viimeisillä jouluvalmisteluilla: käytiin hankkimassa viimeiset joululahjat, koristeltiin joulukuusi, leivottiin ja tehtiin jouluruokia - sekä käytiin joulumarkkinoilla.

Lopulta koitti sitten aatto, joka vietettiin perheen kesken syöden hyvin, katsomalla elokuvia, käymällä haudalla ja jakamalla lahjoja. Ei yhtään hassumpi jouluaatto, jos minulta kysytään!

Pakko kai se on myöntää, että eräänlainen kohokohta lomassa on ollut myös The Sims 3. Supernatural -pelin pelaaminen ja veljen kanssa katsotut Breaking Bad -jaksot..
 Yksi loman kohokohdista oli ehdottomasti Hobitti - Viiden armeijan taistelu -elokuva, jota käytiin katsomassa veljen ja veljen kavereiden kanssa. Rakastuin elokuvaan niin paljon, että saatan odottaa DVD:n ilmestymistä melko hysteerisenä...

Melko pieni juttu, mutta itselleni aika suuri harppaus, oli kun kävin yksin ravintolassa syömässä.

Lumi ei varmaankaan mene ihan tapahtumasta, mutta oli se kuitenkin iso joulufiiliksen tuoja! Oli ihanaa saada valkea joulu, eikä lumen jääminen maahan ainakaan harmita yhtään. On niin paljon valoisampaa ja kauniimpaa.

Karoliinaa ehdin nähdä loman aikana huimat 2 kaksi kertaa. Katsottiin elokuvia, villiinnytettiin eläinlaumaa ja höpistiin.
Yhdet bileetkin mahtuivat lomaan, sillä olihan vuoden vaihtumista juhlistettava isommalla porukalla. Näin paljon rakkaita ystäviä, juotiin vähän liikaa ja naurettiin rutkasti. Voisi sitä huonomminkin vuotensa aloittaa..
Lomaan mahtuu tottakai paljon muutakin: ostoksia, elokuvia, kissoja, aikaa perheen kanssa,... Mutta kumminkin, siinä se sitten suunnilleen oli. :-) Millainen teidän joululoma oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti