sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Nokia Lumia 2520

Hellou! Jos joku olisi vuosi sitten kysynyt, mikä on mielestäni suurin turhake - olisin varmaankin vastannut sen olevan tabletti. En ole mikään teknologian ihmelapsi, vaan toimiva kone, kamera ja netillinen kännykkä ovat ihan riittämiin. Kännykästäkin muistan katsoa viestit välillä vasta seuraavana päivänä, ja nukun tuon mahdollisen häiriötekijän kanssa todella harvoin. Mietin aina, että mihin niitä kaiken maailman läppäreitä, tietokoneenkokoisia kännyköitä ja muita härpäkkeitä edes tarvitsee - ja silti löysin yhtenä päivänä tieni tablettikaupoille...
 Kaikki sai alkunsa siitä, kun veli pyysi joululahjaksi tabletin. Siinä vieressä laitteen kätevyyttä ja kaiken maailman hienouksia katsellessa huomasin ajattelevani: ''Pitäisiköhän minunkin hankkia tuollainen?''. Ynnäsin aikani yhteen asian plus- ja miinuspuolia, ja laskutoimituksen tehtyäni päädyin lopputulokseen. Kyllä vain, haluan tabletin.
Miinuspuolia oli jonkin verran, mutta hyötyjä löytyi reilusti enemmän. Tabletti on kätevä Lohjalla, jonne reissatessa ajan saa kulumaan tihrustamatta kännykän mininäyttöä, ja jossa ajan saa kulumaan vaikkapa postausta nakutellessa tai netissä selaillessa. Tässä vaiheessa voisi mainita vaikka senkin, ettei kännykkäni avaa sähköposteja eikä sillä voi kirjoittaa Wilma-viestejä. Ehkä tässä oli tarpeeksi perusteluita asialle. :-D
 Vaikka monen mielestä Nokia on menneen talven lumia, halusin tablettini tuttuna ja turvallisena Lumiana. Lumia 2520 -tabletteja oli kaupassa jäljellä enää kaksi kappaletta, ja näiden viimeisten hinnasta oli lohkaistu 100 euroa pois. Hintaa jäi lopulta 299 e, mikä ei mielestäni ole kovin paljoa näin isolle laitteelle.
Tähän loppuun vielä tiivistettynä: jos on olemassa materialismionnellisuutta, niin ehkä se on juuri tätä. En ole ainakaan vielä katunut hankintaani, vaan olen ollut päinvastoin kaikin puolin tyytyväinen.
Mitä mieltä sinä olet: onko tabletti vuoden suurin turhake vai näppärä ja hyödyllinen keksintö? :-)

2 kommenttia:

  1. Luulin ensin sen olevan turhake mut en antais nyt tota pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eli sulla kävi ihan sama juttu, kuin mullakin! :) on tabletissa kieltämättä omat puolensa.

      Poista