sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Sonian 20-vuotisbileet ja viikonloppua

Heellou! Perjantaina ihana ystäväiseni Sonia täytti 20 vuotta, joten olihan sitä pakko lähteä juhlistamaan. :-) Juomaa oli tarjolla enemmän kuin riittämiin, ja saattoihan siinä yön myöhäisinä tunteina harkita raitistumistakin.. Joskin nopeastihan tuo päätös on aina ennenkin unohtunut! XD Lauantaina olikin jo sitten niin hyvä olo, että suuntasin, ööm, sienestämään, mutta siitä lisää postauksen lopussa. Nyt bileiden tunnelmiin!
Sonia 20 v.
 
Sain Jasselta kyydin ja saavuttiinkin paikalle siinä ennen kahdeksaa. Ensimmäisenä oli tottakai kuvailtava kaikki mahdolliset tarjoilut! :-)
 Kakkuja oli oikein kaksin kappalein, karkkia löytyi valtava kulhollinen ja olihan siellä vielä mokkapaloja. Niin ja sitten sitä hyvää, mutta äärimmäisen petollista booliakin!
 Paikalle oli eksynyt kunnioitettavan iso porukka ja hauskaa oli vaikkei se ehkä kuvan porukasta ihan vielä välitykään! :-D Nimeltä mainittakoon mm. Sonia, Ese, Jossu, Riku, Jasse, Sanni, Oona, Monica, Viivi,... Okei, porukkaa oli niin paljon, ettei mitenkään voi muistaa kaikkia mainita!
 Synttärisankarin kanssa oli otettava pakollinen yhteiskuva!
 Annoin Sonialle lahjaksi jo aikaisemmin blogissa vilahtaneen kortin, neidin lempparisuklaata ja -juomia. Kuvan puoliksi juotu Ice Landia saattaa kylläkin kuulua kuvan ottajalle.. Aiai. :-)
 
Aloittelu Sonian luona kului ihan hämmentävän nopeasti - sitähän ehti vain muutaman keskustelun käydä ystävien kanssa, kunnes kello jo läheni yhtätoista ja ruvettiin suunnittelemaan kyytejä keskustaan. Mutta se kai kertoo, että hauskaa oli.
 Päästiin Oonan kyydillä - ja kuva ehkä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa automatkan tunnelmista! XD
 Ensimmäisenä suunnattiin Tivoliin. Päästiin sisälle ilmaiseksi paitsi tietysti 3 e narikasta ja saatiin skumppapullo, kun meitä oli yli 30 henkilöä tulossa. Skumppa oli pahaa, mutta ilmaista, joten eipä siinä auttanut kuin juoda. :-) Heti kun pullo oli tyhjä, jatkettiin matkaa Glowiin.
 Lupasin laittaa kuvan Monican kanssa kenties luet tätä nyt, oli ihana tutustua , mutta jostain syystä tämä oli ainoa kuva, jossa en näyttänyt täysin maaniselta.. :-D
 Loppuilta Glowissa meni mukavissa tunnelmissa! Kulutin siellä huimat 3 euroa drinkkiin Happy Hourin aikana ja 2,50 e narikkaan. Ese kyllä tarjosi vielä yhden juoman - mutta enempää en sitten boolin, Ice Landioiden ja skumpan jälkeen kurkusta alas saanutkaan. Sen verran huono olo tuli, että jossain välissä hoipertelin suosiolla kotiin nukkumaan. Joskus niinkin! :-D Kotimatka selvitti päätä sen verran, että kotona olikin taas jo ihan hyvä olo. 
Porukka oli aivan loistavaa ja ilta onnistui 99 % miinus se huono olo! Ihan heti ei ehkä tee mieli juoda, mutta kumminkin.

Viikonloppua
 Lauantaina taas ei ollut krapulasta tietoakaan - joten mitä tekee tällainen tyypillinen nuori? 
Lähdin tosiaan sienestämään, ja sainkin saaliiksi korillisen kanttarelleja. :-D Metsällä kului useampikin tunti ihan huomaamatta, vaikka välillä vähän satelikin. 
Illalla käytiin vielä hakemassa veli vierailulle, joten lauantai oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut päivä sekin!
 
Veljen mukana yökyläilemään tuli ''kylkiäisenä'' Puppa, jonka vierailu on vähintäänkin elävöittänyt taloa. Vaikka herra näyttää jo ihan täysikasvuiselta koiralta kissalta, on käytös vielä pentumaista. Täällä Puppa sitten juoksentelee ympäri taloa, leikkii kaikella mitä sattuu löytämään ja juoksee Minnin perässä peppu heiluen.
Nostin baaria varten ihan reilusti rahaa, mutta eihän siellä sitten mennytkään edes kymmentä euroa. Rahoille oli näköjään tehtävä jotakin, joten tänään kauppareissulta tarttui mukaan Lumenen kynsilakka ja Muumi hiihtäen -kulho. Pitäähän sitä välillä vähän hemmotella itseään. Yhteishinta näillä oli suunnilleen 20 e.

Huomenna lähden taas tuttuun tapaan Lohjalle - mutta tämän viikon jälkeen häämöttää edessä jo syysloma! Pääsen tällä kertaa kotiin kyydillä jo keskiviikkona, joten syyslomalle tulee pituutta viikko ja neljä päivää. On kyllä kivaa välillä lomailla! :-) Mutta eipä tässä nyt muuta! Heippa.

2 kommenttia:

  1. Mutta eihän nuo korissa olevat sienet ole kanttarelleja!?! :O

    VastaaPoista
  2. No mitä ne nyt oli, keltavahveroita / suppilovahveroita. Kyllä minulla oli ihan sienitietäjä matkassa, ei huolta. :-D Mutta kuva saattaa tosiaan vähän hämätä...

    VastaaPoista