sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Muumi-astiani osa 2.

Olenkin jo aikaisemmin postaillut aiheesta täällä, mutta kaappeihin on kertynyt tuon jälkeen jo niin monta ihanaa uutta Muumi-astiaa, että olihan niillekin erillinen postaus tehtävä! :-) Muumi-astioihin ja -tavaroihin on mennyt jo melkoinen omaisuus - mutta onhan sitä joku harrastus oltava.. Näiden kohdalla voidaan ainakin puhua hyödyllisistä hankinnoista, kun on ainakin astiat valmiina omaa kotia varten. Sitä paitsi, kyllä uusi Muumi-astia (itse ostettu tai lahjana saatu) lämmittää aina sydäntä paljon enemmän kuin muutama setelilappunen! :-D
Kulhot
 Muumien Hiitäen Herra Virkkusen kanssa -kulho vilahtikin jo aikaisemmassa postauksessa.. 
En ole kovinkaan hullaantunut Muumien talvimukeista, koska niitä voi käyttää vain vähän aikaa vuodesta. Nämä uudet talvimukit ja -kulhot olivat kuitenkin aivan vastustamattoman suloisia - joten varmasti tulee hankittua jossain välissä tuo mukikin. Niin ja onhan kulho ollut jo pariin otteeseen käytössäkin, vaikkei niitä lumia vielä maassa näykään..
 Mymmelin äiti -kulhon ostin kesän roadtripillä Keskisen kyläkaupasta. Viimeisimpien reissujen ajan olen ottanut tavaksi ostaa jonkun Muumi-kulhon, joka muistuttaa jollain tavalla reissusta. Siitä on sitten jälkeenpäin kiva mussuttaa ruokaa ja muistella, miten kivaa ostohetkellä olikaan. :-)
 Purjehtien Tahmatassun & Tuutikin kanssa -kulhon hankin kesällä laivalta, kun siellä sattumoisin oli jonkinlainen Muumi-teema meneillään. Kulho on oikeastaan yksi tämän hetken lemppariastioista, koska siinä on vaan niin ihanat värit ja tunnelma - ja kukapa nyt ei Tahmatassusta tykkäisi!
 Muumipappa-kulhon sain isältäni samaiselta laivareissulta. Hassu sattuma oli, että olin juuri ostanut isälle samanlaisen mukin! :-) Tästä vaan jotenkin tulee aina isä mieleen, mutta ehkä se ei ole huono juttu ollenkaan...
Mukit
 Okei, tuli mukaan yksi kannukin. Muumi Seikkailu Muutto -kannun sain YO-lahjaksi ja mukin sain vähän myöhemmin muistaakseni nimppariyllätyksenä. Tai ehkä ne olivatkin synttärit.  
Oli miten oli, mukin saaminen oli aivan ihana yllätys ja piristi päivää. :')
 Nuuskamuikkusen ja Tiuhti & Viuhti -mukin ostin jonkun aikaa sitten hetken mielijohteesta, kun oltiin ystäväisten kanssa shoppailemassa, enkä löytänyt vaatekaupoista mitään kiinnostavaa. Näillä oli muistaakseni kyseisessä kaupassa hintaa vain kymmenen euroa sen yleisen yli 12 euron sijaan. Olihan sitä käytettävä tilaisuus hyväksi! :-D Nuuskismuki on tällä hetkellä yksi lemppareista..
 Toven juhla -mukin sain myös YO-lahjaksi, ja kyllähän ne rillit aika mukavasti sieltä pilkistää. En ole uskaltanut käyttää mukia vielä kertaakaan, vaan olen ''säästellyt'' sitä omaa kotia varten.
Lautaset
Seikkailu Muutto -lautasen sain myös nimppari- tai synttärilahjaksi. Tykkään näistä uusista seikkailuastioista ihan hirmusti, vielä enemmän kuin ensimmäisistä Muutto-astioista, koska näissä on ihanat värit. Jotenkin näihinkin kiintyy aina vaan enemmän, kun on lukenut kirjat, joista kuvitukset on tehty!
 Muumipappa-lautasen hankin, jotta olisi koko perhe kasassa. :-D Ehkä vähän myös siksi, ettei noita lautasia ole kovin montaa edes saatavana..
Aterimet
 Seikkailu Muutto -sarjasta taitaakin olla kasassa kaikki mahdolliset härpäkkeet. En tarkalleen muista, milloin sain nämä, mutta se saattoi liittyä jollain tavalla YO-juhliin..
 Kuva on vähän epäselkeä, mutta nämä ovat siis Seikkailu-sarjan aterimet. Luulin, ettei näitä enää edes myydä, kunnes huomasin yhdellä Prismakierroksella Karpon seurassa olleeni väärässä. Voi sitä ilon määrää! En näitä kuitenkaan vielä silloin ostanut, vaan ajattelin odottaa vielä vähän aikaa. Äidillä on aika suloinen tapa: nimpparipäivän aamuna odottaa aina joku pieni lahja! Itse en pahemmin nimppareita juhlista, enkä useinkaan edes muista niiden olemassaoloa. On siis aina yhtä yllättävää löytää kerran vuodessa jokin pieni lahja odottamassa! Nämä sain siis tosiaan viime kuussa, kun ilmeisesti nimpparini osuivat siihen johonkin väliin. :-D
Todellisuudessa kuvaushetki näytti suunnilleen tältä! Ajattelin tehdä postauksen ennen Pupan vierailua, sillä ajattelin kuvausrauhan säilyvän paremmin. No, kyllähän Minni ihan yhtä lailla innostui ja pyöri vähän väliä rypistämässä kankaita ja kaatamassa mukeja.. :-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti