torstai 30. tammikuuta 2014

vaikka illat tuhlaa, aamut antavat

Moikka! Pieni pikapäivitys näin kesken koeviikon, kun aikaa on kerrankin tarpeeksi. :-) Maanantaina pakersin äikän preliä yhdeksästä puoli kahteen, mutta muuten on ollut lähestulkoon täysin vapaata koko viikon.. Huomenna vielä ruotsin preli - jonka jälkeen siirrytäänkin jo viikonlopun tunnelmiin...
 Onkohan olemassa parempaa tapaa aloittaa päivä, kuin kiireetön aamuhetki lehtiä selaillen ja maalaillen, samalla aamupalaa mutustellen? Keskiviikkona osui niinkin onnekkaasti, ettei koko päiväksi ollut mitään erityisempää ohjelmaa - joten aamuhetki venyi helposti yli puolenpäivän ihanassa aamuauringossa paistatellessa!
 Keskiviikon aamuhetken jälkeen oli vielä runsaasti aikaa leipoa ja siivoilla kotia ennen kuin jatkoin matkaani kirpparille. Ai että olikin hyvä fiilis, kun kirpparilta löytyi kauan mieltä kaihertanut mekko penkkariasua varten! :-D Keskiviikko oli kerrassaan mainio päivä ihan iltaan asti, kun hetken opiskelujen jälkeen vielä sai rentoutua elokuvaa katsoen ja sukkia kutoen. Ei yhtään hassumpi ''relauspäivä'' näin koulukiireiden keskellä!
Tänäänkin kävin koulussa vain piipahtamassa, jonka jälkeen täytyi hetkeksi syventyä bilsan kiintoisaan maailmaan. :-) Huomenna on luvassa aikaisempi herätys ruotsin prelejä varten, mutta eiköhän sitä ainakin tuon keskiviikon rentoilun jälkeen jaksa ihan heittämällä! ;-) 
Mitäpä teidän viikkoon on kuulunut?

4 kommenttia:

  1. Onpa muuten herkullisen näköinen aamupala! :D
    Saako udella, että mitä siinä on? Itelläni kun on kamalia ongelmia aina kehitellä sellanen oikeasti maistuva aamupala.
    Tsemejä opiskeluun!

    VastaaPoista
  2. pitkästä aikaa tännekin löysin tieni :) koita jaksaa tarpoa tässä talvessa ja koulussa (bilsa näyttääkin erittäin kiinnostavalta...)
    näät niin ihanasti iloja pienissäkin asioissa

    VastaaPoista
  3. Spotpony: Kiitos! :-) Lukeutuu ehdottomiin suosikkeihini.. Tuoretta ananasta, päärynää, viinirypäleitä, rasvatonta luonnonjukurttia ja pähkinämysliä - suosittelen! ♥
    Kiitos paljon, niitä tarvitaan! :-D

    riri: Oi, kiva kuulla! ♥ Varmasti jaksan tarpoa! Oikeasti tykkään bilsasta tosi paljon, se on äärimmäisen kiinnostavaa. :-)
    Hih, niissä pienissä asioissahan se onni piilee!

    VastaaPoista
  4. I like your way of writing. I also have a blogger. Lyrics Words

    VastaaPoista