sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Oh, but it's cold outside

Heips! Flunssa on tiessään ja fiilikset nousussa. :') Ulkona on ollut aivan äärettömän kylmä koko viikon, mutta onneksi näin viikonloppua kohden ollaan kohottu siedettävämpiin lukemiin! Tänään tarkeni jopa ottamaan kuvia paljain näpein ilman, että olisi kuollut hypotermiaan..
 
 Ainoa harmi tosin siinä, että kovemmilla pakkasilla taivas on aina aivan äärimmäisen kauniin värinen - eikä tällainen valju sininen, kuten tänään. Vaikka en muuten pakkasista nautikaan, on taivas silloin uskomattoman upea ja punertava!
 
Kuitenkin, olen alkanut pikkuhiljaa tottumaan talven kylmyyteen, eikä jokainen päivä enää kulu ''shokkitilassa''. Aluksi oli aivan kamalaa lähteä ulos pakkaseen, eikä mikään varustus tuntunut tarpeeksi lämpimältä.. Toivon silti, että pakkanen pysyisi seuraavan viikon alle kymmenessä asteessa! :-)
 Kyllä kirkuvan punaisilla huulilla kelpaa hymyillä äärimmäisen maireasti. :-D
 Ettei tämä nyt menisi pelkästään säästä ja pepsodenthymyistä höpinöintiin, on pakko lisäillä loppuun pari kisukuvaa. Puppa tuli taas pitkästä aikaa yökyläilemään - ja voin sanoa, että kiirettä ja vilinää on riittänyt! Puppa ei pysy hetkeäkään paikallaan, riehuu vain taukoamatta ja vaatii enemmän vahtimista kuin pieni taapero. Se on silti ihan mukavaa.. :')
Pupalla on outo tapa: kiivetä Eetun niskaan ja pureskella sitä. :o Onkohan tämä joku koirien tapa, kun Puppa on koirien kanssa kasvanut? Kovin kissamaista se ei ainakaan ole.. Ja voin sanoa, ettei Eetu ole todellakaan mielissään, kun joku on jatkuvasti jäystämässä niskaa. Murinaa, sähinää ja muutama ilmaheittokin on tästä seurannut, mutta Puppa ei lopeta millään..

Seuraavalla viikolla riittää taas kiirettä, kun täytyisi alkaa keräilemään kasaan penkkariasua, on kahdet preliminäärit ja viikonloppuna on vaikka mitä - ihan mukavaa tosin - ohjelmaa... :-) Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti