maanantai 6. tammikuuta 2014

Elokuvia & loman loppu -ahdistusta

Apua, koulu alkaa taas huomenna! Ei suoraan sanottuna huvittaisi ollenkaan palata taas arkeen, ja ahdistus on ollut välillä pinnassa.. Onneksi kuitenkin Puppa-herra on täällä vierailemassa ja piristämässä suloisella seurallaan!
 
Eilen päätettiin spontaanisti lähteä elokuviin, kun haluttiin vielä ennen loman loppua nähdä Gravity. Viime kerrasta viisaantuneina tosin ostettiin liput jo aamupäivällä, että varmasti päästiin tällä kertaa oikeaan elokuvaan. Ojasta allikkoon: seuraavaksi juoksiin tukkaputkella Finnkinolle, että ehdittiin jo pimennettyyn saliin katsomaan viimeisiä mainoksia! :-D Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
 Gravityn juoni menee suunnilleen näin: astronautit menettävät yhteyden maahan alukseen osuneen avaruusromupilven takia. Päähenkilö Ryanin (Sandra Bullock) tehtäväksi jää lopulta selvitä yksin takaisin maahan, kun kaikki muut menehtyvät hapen loppumiseen tai avaruusromun osumaan. 
Itse en ole mitenkään erityisen ihastunut avaruuselokuviin, jos nyt ihan totta puhutaan, mutta Gravity teki ehdottoman poikkeuksen. Näyttelijöiden huippusuoritukset paniikinomaisessa tilanteessa, sekä upeat maisemat avaruudessa tekivät elokuvasta erityisen ainutkertaisen kokemuksen. Lisäplussat vielä siitäkin, ettei elokuva ollut yhtään liian pitkä! Välillä kun tuntuu, että nuo avaruuselokuvat tuppaavat venymään......
 Kannattaa katsoa - ei muuta sanottavaa! :-) Kuva on Googlen kuvahausta!

Ehkä se kouluun paluukin sujuu ihan kivuttomasti, kun on ehtinyt vähän aikaa jo lomailemaankin. :') Ensimmäiset pari päivää on aina vaikeita, mutta kyllä siihen taas nopeasti tottuu... Ja hei - eihän tässä ole kuin neljä päivää ennen viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. en oikein osaa sanoa mitään kehuja gravitysta, sinä tiiivistit ne hyvin :) en voi sanoa että se oli hyvä, koska jotenkin tuntuu että se oli jotain paljon enemmän, niin syvälle minuun iski :)

    VastaaPoista
  2. riri: Oi, kiva kuulla :-) Se oli kyllä omalla tavallaan aika ainutlaatuinen kokemus!

    VastaaPoista