sunnuntai 19. tammikuuta 2014

''Silmät kiinni niin tilaa on vaan toipuu, lähde kukaan ei mihinkään taipuu''

Moikka! Niin siinä vaan näköjään taas kävi, että talvi saapui tännekin mantereelle oikein kunnolla! Koko viikon on pakkanen ollut reilusti yli kymmenessä asteessa, eikä tuohon oikein millään meinaa tottua.. Onneksi kuitenkin aurinko paistaa ja valoa riittää - kyllä se kaamosmasennus saakin jo lähteä! ;-)

 Mitä tänne sitten kuuluu? No, talvi tuli pakkasineen, osui ja upposi: kipeänähän se viikko on taas mennyt tarpoessa. Flunssainen olo ja kuumeilu on vaikuttanut vahvasti ihan kaikkeen jaksamiseen, joten pari päivää on mennyt ihan vain kotona lepäillessä.. Ärsyttää tämä huono vastustuskyky niin paljon, kun jokainen pienikin flunssa-aalto varmasti tarttuu tähän osoitteeseen.. :/
Kuumeessa sitä aina jotenkin tajuaa oman tilanteensa, joka on vähän mitä on. Näytän kipeältä - tosin ihan jo flunssankin takia - joten itsetunto on taas vähän koetuksella.. Mutta onneksi pian koittaa kevät, kirjoitusstressi lievittyy ja on aikaa keskittyä ihan vain omaan jaksamiseen!
 Perjantaina kumminkin olo oli jo vähän parempi, joten ei jouduttu perumaan pitkään suunniteltua shoppailureissua. :-) Heti ensimmäiseksi käytiin lounasravintola Lauantaissa, jonka aurinkokuivattutomaatti-vuohenjuustosalaatti oli ihan vertaansa vailla! Ja sen verran miellytti etenkin tuo paikan rauhallisuus, että seuraavalla kerralla herkutellaan varmasti ennemmin täällä kuin Picnicissä. :'')
Kaupungilla vierähtikin yllättäen taas ihmeen paljon aikaa, vaikka oltiin jo heti kahden aikoihin reissussa - kotiin ostoksia purkamaan ehdin vasta joskus kahdeksan aikoihin! Mutta kivaa oli ja mieliala nousi ihan kohisten.. :--)
Treenikengät ja huppari (Stadium, yht. n. 60 e)
Kaupungille lähdettiin alunperin ihan vaan ostamaan salikenkiä, joita tähän aikaan on kauppojen alennukset pullollaan. Heti Stadiumista sitten valikoituikin ihan kivat ja pirteän väriset yksilöt, sekä lämmin sininen huppari. :-)
Huppari ja flanellipaita (köh, Tarjoustalo, yht. n. 20 e)
Okei, mikähän siinä on, että Tarjoustalo ei ole ihan se ensimmäinen paikka vaatteiden ostamiseen? Oltiin ihan muita juttuja sieltä pikaisesti katsastamassa, mutta jotenkin katse osui käytävän vaaterekkiin. Sieltä tarttui siis mukaan pari ihan yllättävän kivaa paitaa.. :'')
Tiimarin loppuunmyynnin satoa...
 Hm, jotenkin Tiimarin loppuunmyyntejä on ollut vähän vaikea ohittaa olankohautuksella. Tälläkin kertaa mukaan tarttui kartonkia, yliviivaustusseja, teippiä ja tarroja, vaikka piti vain ohimennen vilkaista, mitä kaupassa on jäljellä. Kuitenkin rakkaus askarteluun jotenkin aina nappaa tässä tilanteessa... Ja tosiaan, 70 % alennuksessa noille jäi yhteishintaa alle 10 euroa.
 Rakkaus Punnitse&Säästä -kauppaa kohtaan on ollut valloillaan jo useamman kuukauden ajan. Sieltä on vaan aina pakko päästä ostamaan jotain (kuten kookoskahvia, luomumysliä tai välipalapatukoita)!
Toivotaan, että seuraavalla viikolla olisi vähän lämpimämpää! :-) Eikä sitten muuta, eli näkemisiin!

10 kommenttia:

  1. Hei, täällä päin mittari on käväissyt lähellä -30 astetta. ;> Ei ole kauheasti tullut ulkoiltua...

    Se tiedän video oli muuten tosi kiva! Mie en vaan ehtinyt kommentoimaan aiemmin sitä.

    VastaaPoista
  2. En tarkoita kommentillani mitään pahaa, mutta näyttää siltä, että nyt on paino pudonnut ja reippaasti :/ onhan kaikki ihan ok ja kai saat tarvittavaa tukea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös :( Näytät sairaalta ja surulliselta. Mä niin toivoisin, että pystyisit vihdoin pääsemään irti tuosta noidankehästä. Vaikka kerrotkin, että elämässäsi on paljon muuta niin et voi piiloutua sen taakse loppuelämäksesi. Munkaan tarkoitukseni ei ollut pahoittaa sun mieltäsi, mutta kai ymmärrät että me lukijat ollaan todella huolissasi sinusta, kun olet niin monta vuotta ollut samassa tilanteessa (ainakin fyysisesti). Mä haluan vain herätellä sua ja kertoa, että jos sä jatkat tuota vielä niin et varmaan elä kauhean kivaa ja pitkää elämä.. Toivon sulle kaikkea hyvää ja että vihdoin uskaltaisit parantua!!

      Poista
    2. Mä katsoin myös samaa /:
      Onko toi salilla/lenkillä käyminen ihan järkevää jos (huom jos, en tiedä niin en sano kun) olet heikommassa kunnossa?
      Toivon kanssa kaikkea hyvää sulle ! (:

      Poista
    3. Ihan samaa mäkin oon ajatellut jo vähän aikaa, mutta en oo uskaltanut kommentoida mitään kun sä et kuitenkaan kauheasti käsittele tätä aihetta blogissa. Mä oon vaan tosi huolissani susta! Pelkään että sun keho pettää pian, jos et pääse parempaan kuntoon. Jo tuo huono vastustuskyky kertoo siitä.
      Vaikka koulusta tulee stressiä, niin ihan oikeasti terveys on PALJON TÄRKEÄMPI kuin yhdet ylioppilaskirjoitukset. Sun täytyy pistää oma vointi koulun edelle.

      Paljon voimia ja rohkeutta!! ♥

      Poista
  3. Toivottavasti keskityt siihen omaan jaksamiseesi jo nyt täysillä, vaikka onkin koulustressiä. Ei ole hyvä merkki, että kaikki pöpöt tarttuvat saman tien suhun.

    VastaaPoista
  4. Kaiku: Huhhuh! Ei ihme, ettei ulkoilu oikein houkuta.. :-D Kiitos paljon! Vähän vain harmi, kun ei onnistuttu sitä tänne blogiin saamaan niin, että se vielä pöyrisikin.. :<

    Butters: Paino on pudonnut, mutta ei mitenkään roimasti. Ymmärrän kyllä huolen.. Tällä hetkellä hoitokontaktit ovat mitä ovat, mutta oma motivaatio syömiseen on ainakin lähdössä nousuun. :')

    Annele: Samaa siis kuin edelliseen..

    Viivi: Näytän kuvassa varmaan surulliselta ja sairaalta myös, koska olen flunssainen. Tajuan kuitenkin, että tarkoitat varmaan ihan yleensäkin tämän hetkistä ulkomuotoa.. Ja joo, ymmärrän huolen - en tällä hetkellä voi hirmuisen hyvin ja se näkyy kyllä uloskin päin.
    En halua piilotella näiden elämän muiden osa-alueiden taakse, ja tiedostan todella hyvin, kuinka pahaa jälkeä melkein kymmenen vuoden sairastaminen saa kehossa aikaan. Yritystä parantua siis on - en vain koskaan tajunnut, että se voi olla näin äärimmäisen vaikeaa! :o
    Mutta tarkoitus on nyt siis vahvasti päästä nousemaan tästäkin kuopasta! :')

    Elin: Tällä hetkellä liikun oman jaksamisen rajoissa, enkä koe tarpeelliseksi kokonaan jättää urheilua. Ennen kaikkea saan siitä hyvää vointia - ja ruokahalukin kasvaa aina treenin jälkeen huimasti. :-)

    Lotta Kirsikka: Ymmärrän huolen tottakai, enkä yhtään kiellä ettetkö olisi oikeassa. Tällä hetkellä tsemppi on itse asiassa aika hyvä, vaikka sitä ei viime ajoista ehkä uskoisikaan. Kyllä tästä vielä noustaan! :') Ja joo, todellakin ne YO:t ja lukemiset kanssa oman jaksamisen mukaan.

    pajupilli: Joo, tietysti kaikki kouluhommat menee ihan jaksamisen mukaan. :')

    VastaaPoista
  5. Kiertelet ja kaartelet sh-kysymyksiä kuin poliitikko. Sun tilanne on huono, kuntosalilla käynti tuskin on hyväksi ja vaikka söisitkin yhden riisinjyvän enemmän treenin "ansiosta", niin sillä et terveisiin mittoihin pääse. Tuntuu että oot jo luovuttanut. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ole tarkoitus ollenkaan.. Yritin parhaani mukaan vastata siihen, mitä kysytään.
      Ikävää, että siltä tuntuu, sillä luovuttanut en ole. :/

      Poista