keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Pari hullua reissaamassa ja erilainen vuodenvaihde

Heippa! Viikonloppuna tehtiin Makon kanssa vuoden viimeinen reissu - ja kylläpä olikin hauskaa! Ilta huipentui vielä elokuvan parissa, joten päivä peittosi perussunnuntain kevyesti 100-0! :-)
 Lähdettiin jo aamutuimaan junalla kohti Tikkurilaa...
 ...Heureka tulee hulluksi! -näyttelyyn. Saatiin Jasselta ilmaisliput, jotka täytyi käyttää ennen vuoden vaihtumista.. Kiitos vielä Jasselle!
 Tuo näyttely oli ihan mielenkiintoinen, vaikkei ihan Body Words:ia peitonnutkaan. 
Kiinnostavinta oli ehkä nuo todellisuutta vääristävät kuulokkeet, psykoosihuone ja kehonkuvapeili. Niin ja käytiinhän me vielä silppuamassa huolemme huolisilppurissa! :-D
 
Pue päällesi omaa mielentilaasi parhaiten kuvastava naamio - oikeasti oltiin ihan tyytyväisiä elämäämme, eikä niinkään surullisia tai vihaisia! :-P
 
Välillä käytiin syömässä Heurekan kahvilassa. Ei ehkä näytä kovin herkulliselta, mutta etenkin feta-kidney-paprikasalaatti oli tosi hyvää!
 
Syömisen jälkeen kierrettiin vielä nopeasti muut Heurekan näyttelyt, vaikka aikaa olikin vähän turhan rajallisesti.
 
Tuettiin Heurekan toimintaa ostamalla matkamuistoja: pokkarillinen erään viisaan miehen ajatuksia, sekä mm. rubiikinkuutio ja jääkaappimagneetti. ;-) Odotan tuon kirjan lukemista aika innoissani, koska onhan Albert Einstein aika nerokas!
 
Iltapäivällä otettiin vielä juna takaisin Lahteen - vain huomataksemme, että kaikki liput Gravityyn oli myyty. Onneksi muutama paikka Walter Mittyn ihmeellinen elämä -elokuvaan oli vielä jäljellä. Käydään myöhemmin katsomassa tuo Gravity, kun on kerrankin lahjalippuja käytettävänä. :-D

Walter Mittyn ihmeellinen elämä kertoo hyvin tiivistetysti miehestä, joka unelmoi elämäänsä, kunnes päättää alkaa elämään unelmaansa. Aika kliseinen idea, mutta käytännössä ihan toimiva.
Etenkin maisemat Grönlannissa ja Islannissa olivat aivan upeita! Naurua kyllä riitti läpi elokuvan, ja jälkeenpäin todettiin tämä ''sellaiseksi hyvän mielen elokuvaksi''. 

Elokuvan jälkeen kello oli jo yli yhdeksän, mutta olipahan ihana päivä! :-)
 Siinä missä muut luultavimmin viettivät uuden vuoden railakkaasti ryyppäämällä, vietin ihan parhaan vuoden vaihteen kotona kissavahtina!
 Eikä sillä, että täälläkään olisi mitenkään tylsää ja hiljaista ollut: kolme kissaa juoksi ympäri kämppää minkä kerkesivät ja paukut paukahtelivat pitkälle yli puolenyön. 
Kotiin jääminen ei harmittanut ollenkaan, sillä hoidan Puppaa aina, kun se vain suinkin on mahdollista! Katsokaa nyt tuota pikkaista... ;_;
Tehtiin täällä tietysti muutamia lupauksia tulevalle vuodelle, ulkoiltiin ja leivottiin - mutta tällä kertaa ilman erityisempiä juhlatunnelmia. Välillä näinkin! :-)  
Hyvää uutta vuotta 2014! :-----)

3 kommenttia:

  1. Ihanan söpö ja suloinen kissa! <3

    VastaaPoista
  2. ihana ihana ihana Puppa <3 ja sinä sekä Heureka :) oon vaan kerran siellä käynyt, mutta kivaa oli.
    Gravity oli kyllä hyvä, tosi syvällinen leffa. täytyy mennä kanssa kattomaan toi Walter Mitty.

    VastaaPoista
  3. mia-ana: Kiitos :-) Samaa mieltä! ♥

    riri: Ihihi, Puppa on niin suloinen että! ♥ Kiitos! :-) Itsekin olin aikaisemmin käynyt lähinnä ala-asteella, mutta nyt kuluneena vuonna jopa kaksi kertaa! :-D
    Hihih, kävinkin juuri eilen katsomassa Gravityn - ja tykkäsin! Etenkin ne maisemat... :-) Suosittelen myös Mittyä!

    VastaaPoista