perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu 2013

Heippa! Taas on yksi joulu takana päin, ja mieli on samaan aikaan hirmu haikea ja onnellinen. Tällä kertaa ei tullut valkeita kinoksia, mutta muuten päivä ja yö oli oli kerrassaan täydellinen.. :') Nyt siis vielä hetkeksi joulun tunnelmiin!
 
 Tottakai heräsin ensimmäisenä puoli yhdeksän aikoihin: aamun rutiineihin kuuluu, että on hiljaa hipsittävä pimeään olohuoneeseen, sytyttää kynttilöitä ja kuusen valot sekä laittaa Joulupukin kuumalinja pyörimään. Sama rutiini on kuulunut jouluaamuun jo reippaasti yli kymmenen vuotta - eikä siitä siis voida tinkiä! :') Sitten vain riisipuuro hautumaan ja meikit naamaan, että ehti syömään aamupalaa vielä ennen Lumiukon tuloa!
 Päivällä ulkoilun jälkeen katseltiin vielä telkkua, ja ruoka laitettiin lämpiämään, kun koko porukka oli kasassa. Tein tänäkin vuonna laatikot alusta alkaen itse! 

Joulua vietettiin perheen, mummon ja - ensimmäistä kertaa - Pupan kanssa!
 
Puppa riehui koko päivän ja illan ajan - kunnes lahjojen jaon aikaan äkkiä simahti ihan kokonaan! Kuitenkin hetken latailujen jälkeen pojulla oli kova työ päästä leikkimään papereilla ja naruilla - sekä uudella lahjalelullaan. :-) 

 Sain lahjaksi mm. 
- Criminal minds 8. tuottarin (jonka tosin itselleni ostin...)
- rahaa ja pari lahjakorttia
- Koko:n 0,5 litran kahvimukin
- levyjä
- koristeita
- leffalippuja
- vaatteita 
- yms.

Illalla käytiin vielä Makon kanssa pitkällä kävelyllä, jonka jälkeen katsottiin elokuvia myöhään yöhön. Jouluun kuului tuttuun tapaan ihanaa laatuaikaa perheen kanssa, paljon herkkuja ja suklaata, haleja, tv-ohjelmia ja lahjoja - mutta erityisen ihanan tästä vuodesta teki Pupan hurmaava seura! :'')
Olihan siinä ohjelmaa kerrassaan, kun Puppa täällä vielä seuraavat kaksi yötä viihtyi! Eetu ja Puppa pääsivät jonkinlaiseen sopuun ja yhteisymmärrykseen - mutta Minni joutui murinoineen ja ärripurreineen viettämään paljon aikaa suljettujen ovien takana. Hiljaisia hetkiä ei paljoa Pupan kanssa tullut.. Ja pakko kai se on myöntää, että ihan meinasi itkettää kun Puppa sitten eilen illalla täältä lähti. :''( Onneksi saadaan pojua taas pian kyläilemään!

Nyt sitten vain ihanasta lomasta nauttimaan! Joulu on ehkä ohi, mutta paljon puuhaa ja reissua riittää vielä senkin jälkeen! :-) Miten teillä vietettiin joulua tänä vuonna?

4 kommenttia:

  1. Toi criminal minds kausi kelpais mullekin ;)

    VastaaPoista
  2. Butters: Hih, kieltämättä se tuli ihan tarpeeseen! :-D

    Annele: Hihih, kiitos. ♥

    VastaaPoista
  3. Puppa näyttää IHAN meidän misulta!
    ihanaa että sulla oli kiva joulu ja toivottavasti jatkuu samaan malliin loppuloma :)

    VastaaPoista