sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Jouluna kaikki on toisin ja riemuita saa

Mooikka moi! Edelleen aika jouluisissa tunnelmissa mennään - kun nyt viimein alkoi joululomakin! Tänään ollaan mm. koristeltu joulukuusi ja isännöity erästä varsin villiä pikkuherraa...
 Viikolla kuvattiin mm. Karpon kanssa videota ja glögiteltiin varsin jouluisissa tunnelmissa..
 Pääsin myös antamaan Karpon lahjan: itse tehtyä suklaata ja Mauno, joka saikin varsin hyvän vastaanoton! Menihän meillä videon tekemisessä ja latailussakin jokunen tovi, joten joskus kahdeksan jälkeen luovutettiin ja päätettiin, että Karpo saa hoitaa hommat loppuun kotonaan.. Kummasti se joulufiilis heräilee, kun näkee bestistä pitkästä aikaa! :--)

Katsokaahan ihmeessä tuo video - varsinkin kun saataisiin se näkymään vielä täällä!
Koulussa toimin tonttuna jo alkuviikosta: villasukkia ja itse tehtyä suklaata, jotka saivat suurimmaksi osaksi ihastuneen vastaanoton. :-) Lauantaina meillä oli puolestaan vielä joulujuhlat, joihin piti ehtiä yhdeksäksi. En ehtinyt meikkaamaan juuri ollenkaan ja hiuksetkin piti sutaista vain nopeasti nutturalle - ja juhlat olivat joka tapauksessa jo alkaneet! XD 
Onneksi kuitenkin aikaisen heräämisen jälkeen pääsin viimein virittäytymään lomatunnelmiin, kun käytiin viimeisillä lahjaostoksilla iskän kanssa.
 Tänään on koristeltu myös joulukuusi - ja siitä jos mistä tunnelmaa vasta löytyykin! Täällä tuoksuu nyt jo niin jouluiselta, kun kuusen neulaset, päivällä valmistetut laatikot ja kaneli tuoksuu.
 Tällä kertaa ei ole yhtään kuvaa Pupasta, mutta ihan yhtä suloinen tuo pikkainen on kuin viime kerrallakin! Puppa syö ihan hirmuisesti, kasvaa silmissä - ja ennen kaikkea on aivan äärimmäisen villi. Jokainen pieni naru ja pöydänkulma saa aikaan hirmuisen rallin! Niin ja kädetkin on kyllä sen näköiset, että täällä on vallinnut hurrikaani pienine, terävinen kynsineen ja hampaineen. :-D
Eetu-parka on saanut tuosta villiydestä osansa: Puppa hyökkäilee Eetun kimppuun ja jahtaa häntää, jolloin minun karski 10-vuotias juoksee karkuun...
 
Viimeiseksi tähän sekalaiseen seurakuntaan vielä pientä mainontaa: Lidl:n makukahvit, nam! Ensin ostin vain kokeiluun tuota hasselpähkinää, mutta sitten tulikin jo kiire käydä ostamassa muita makuja. Hintaa noilla on alle neljä euroa, mutta maistuvat jopa paremmilta kuin Robert's coffeen kahvit! Ainakin siis tuo hasselpähkinä - nyt vain odotan innolla, että pääsen tuota suklaista maistamaan. :') 
Ihmeen pienestä on aamujen tunnelma kiinni: tänään heräsin Eetun kehräykseen ja purinaan, sitten join kaikessa rauhassa hasselpähkinän makuiset aamukahvit joululehtiä selaillen. Aika täydellistä, jos minulta kysytään!
Niin että eipä tässä nyt muuta: ihanaa ja makeaa joulua kaikille! ♥ Muistakaahan nyt vaan lepäillä, nauttia tunnelmasta ja syödä paljon herkkuja! :--)

2 kommenttia: