sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Tooosi isot pikkujoulut ♥

Hellou! Täällä vietettiin eilen - ja oikeastaan vielä tänäänkin - mahtavalla porukalla pikkujouluja! Tällä hetkellä alkaa nuo vähäiset yöunet jo vähän painamaan, varsinkin kun on tänäänkin pitänyt juosta kirpputorilla järjestelemässä pöytää..
 
Tarjolle olin  tällä kertaa valmistanut mm. pipari-appelsiinijuustokakkua, kolmen suklaan täytekakkua, vegaanista pizzaa, lohipasteijoita ja glögiboolia. Hyvin tekivät kauppansa etenkin nuo suolaiset herkut! :-)
 
Koristelun hoiti IKEA:sta ostetut pitsikuljot, punainen joululiina ja kimppu Reilun kaupan ruusuja..
 
Aloiteltiin iltaa tuttuun tapaan Karpon ja Sannin kanssa vähän ennen kuin muut vieraat ilmaantuivat. Otettiin mm. kuvia jäätävässä ulkoilmassa, hoidettiin kissat turvallisesti suljettuun huoneeseen karkuun juhlavieraita ja mölyä ja muuten vain möllötettiin..
 Joku äärimmäisen nokkela saattoi huomata suklaakakkua koristavat kirjaimet: K & S juhlistivat samalla kihlajaisiaan! Onnea vielä tosi paljon, olen tooosi onnellinen molempien puolesta.
Paikalle ilmestyi yllättävän paljon porukkaa: Jupa, Sonia, Jossu, Oona K., Oona R., Hanna, Riku, Jussi, Ese, Makko, Olli, Toni, Roosa, Essi, Mika,... ja huh, olihan näitä jo niin paljon, ettei kaikkia voi mitenkään muistaa. :-P Oli ihanaa nähdä ystäviä ja tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin!
 Illan rentoon tunnelmaan kuului mm. paljon paljon tonttuja juomia, naurua, musiikkia, loistavaa seuraa, enemmän ja vähemmän onnistuneita kuvia ja muuten vain hengailua.
Oikeastaan juhlat venyivät aika myöhäiseen yöhön, kun odoteltiin vielä Hannan kanssa Oonaa ja Jossua palaamista baarijatkoilta. Aika unisina siinä sitten viimeiset tunnit tapitettiin Rillit huurussa -DVD:tä ja höpistiin. 

Vaikka jäi yöunet aika minimiin, niin olihan kyllä kerrassaan hauskat juhlat! ♥

5 kommenttia:

  1. sun hiukset on näissä kuvissa tosi upean näköiset! varmasti oli hupaisaa :)

    VastaaPoista
  2. Minunkin oli pakko tulla kehumaan hiuksiasi, oi miten suloiset! Ja hauskalta näyttää teidän pikkujouluilut. Hui, enää kaksi viikkoa ihan oikeaan aattoon. Piparintuoksuista joulunodotusta! ♥

    M

    VastaaPoista
  3. Haha, minäKIN halusin tässä kehua sun hiuksia :>

    Oisinpa sun kaveri niin saisin aina noin hyvät sapuskat juhliin ;D no ei vaan oikeesti muutenkin ois kyllä kiva tuntea sut!

    VastaaPoista
  4. Ai niin ja mun piti kysyä että mihin oot ajatellut hakea opiskelemaan lukion jälkeen? Osaat niin hienosti leipoa ja siitä tuli mieleen et kiinnostaisko sua se ihan työkses? :>

    VastaaPoista
  5. riri: Kiitos paljon! ♥ Oli kyllä kerrassaan hupaisaa. :-D

    Margareta: Hih, kiitos sinullekin! :-) Ihan hämmentävän nopeasti se joulu aina yllättää! :--o Mutta en pistä pahakseni ollenkaan..
    Samaa sinnekin päin - ihanaa joulunaikaa! ♥

    Kaiku: Kiitos, sinulleKIN. :--D Hahah, kiitos siitäkin! ♥
    Oon juups miettinyt myös leipuri-kondiittoriksi (kirjoitetaankohan se edes noin? :D) opiskelua, mutta en ole siitä vielä kovin varma. Ehkä sitten myöhemmin, jos aikaisemmat opinnot eivät olekaan sitten ''ihan se oma juttu''. Yksi ammatillinen unelma tuo leipominenkin kyllä on.♥
    Lukion jälkeen haen kumminkin näillä näkymin opiskelemaan muotoilua tai ympäristöbiologiaa yliopistoon (mikäli nyt vaan pääsisin jotenkin ihmeen kautta sisälle!). :'')

    VastaaPoista