keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Partytime: Sushia, hyvää seuraa ja kilpailuja! ♥

Tänään oli siis vuorossa järjestämäni Sushi-juhlat! Ideana oli saada ihmisiä maistamaan susheja. Kaikki taisivatkin lopulta tykätä! : ) (Elinan kommentti: ''Ihan kuin karkkia söisi!'' Oli ehkä paras, vaikka Elina nyt muutenkin syö sushia ja tykkää siitä.)




Tarjolla oli tietysti myös muutakin, kuten; suklaa- ja mansikkamuffineita, minijoulutorttuja, vaahtokarkkeja, limua ja sipsiä. Vaikka ruokaa ja herkkuja oli tarjolla runsaasti, niin melkein kaikki meni! :--)


Ja tässä siis koko porukka (Jenna tosin jäi puuttumaan, kun hänellä oli muita menoja : <): Katri, Jupa, Essi, Elina (joka heilui jokaisessa kuvassa!), Juuli, Hilla, Julli, Laura ja minä. Heti ensimmäisenä joku pudotti laatikollisen tavaraa hyllyn päältä ja joku onnistui tuhoamaan naulakon täysin. Onneksi meillä oli paikalla nikkarimestari, joka kokosi sen taas entiselleen! : )


Istuin keittiöjakkaralla, joten olin kaikkien yläpuolella! >: P En viitsinyt laittaa kuvia muista syömässä, kun se olisi ollut vähän... Enkä kyllä sen puolesta tiedä, mitä mieltä Essi on tästä kuvasta!


                        Atsume ♥ kurkkusushi! Nam, jotain parasta ikinä!


Hilla ♥ Ensimmäinen yhteiskuva, jonka julkaisulle sain luvan! Hilla tuli meille jo iaikaisemmin ja auttoi tietovisojen ym. järjestelyssä. : ) Kiitos siitä siis! Huomenna olen menossa Hillan luo tekemään piparkakkutaloa, joten jotain kivaa on luvassa vielä ennen joulua! ♥

Hauskaa oli todellakin! Olisin tahtonut kirjoittaa enemmän ja tarkemmin, mutta tuo yksi hengittää niskaan ja hoputtaa lähtemään kauppaan, joten heippa hei! : )

4 kommenttia:

  1. Voi luin koko blogisi läpi, olet todella ihana, suloinen ja ainutlaatuinen ihminen!
    Tulen varmasti seuraamaan jatkossakin. c:

    VastaaPoista
  2. aaaanomnomnom sushiaaa ;----; mun lempiruokaa ♥
    muutenkin näytti tosi herkullisilta noi kaikki muutkin safkat :>

    VastaaPoista
  3. Tossa listassa jossa luettelet meitä on kaks Jupaa :-DD
    Mutta kivaa oli ja kiitos kaikista ihanista ruuista ja muusta ♥♥

    VastaaPoista
  4. Butterfly: Oi, kiitos! ♥ Juuri tuollaisesta palautteesta tulee niin hyvä mieli ja se tsemppaa kirjoittamaan lisää! : )

    destruction: Hih, sama täällä! Sushi on niiiin hyvää. ♥ Ja kiitos! : )

    Hilla: Ohhoh, olet oikeassa! Korjaan sen, kunhan on enemmän aikaa! :--D Hih, ole hyvä vaan! Ja kiitos itsellesi, kun tulit! : ) ♥

    VastaaPoista