keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Hiekkatielle paljain jaloin sateen jälkeen eksyttiin

Tänään oli oikeastaan aika ihana päivä; käytiin äipän kanssa shoppailemassa. Kierreltiin tällä kertaa ihan vaan lähikaupoissa, mutta löydettiin kuitenkin kaikki mitä tarvittiin - ja aika paljon muutakin! Tarkoitus oli oikeastaan vain ostaa äidille ulkoilupuku..



No, käytiin muutamassa kaupassa ja syömässä, kunnes äiti sai päähänsä, että minäkin tarvitsen uuden takin. Mutta mitäs tykkäätte? Onkohan tämä jo vähän liian (ällö)söpöä? ; )

                                  Muita ostoksia:


Bongasin tämän kassalla ohimennen ja ihastuin silmittömästi. Ehkä sisäinen ituhippini heräilee taas... No, oli miten oli, siinä sai kannettua suurimman osan päivän ostoksista juuri sopivasti! : D


Satuin sitten vielä löytämään Saksikäsi Edwardinkin, enkä mitenkään voinut olla sitä ostamatta! Kyseessä sattui olemaan ainoa (ainakin tietääkseni..) Tim Burtonin elokuva, jota en ole vielä ja olihan se siis ehdottomasti nähtävä! En nyt jaksa kirjoittaa enempää juonesta, mutta mielestäni Johnny Depp onnistui roolissaan - niin kuin aina, jos nyt totta puhutaan! : ) Kävi Edwardia liikaa sääliksi elokuvan aikana ja oli niin lähellä, etten olisi purskahtanut itkuun..



Kävin eilen itsekin kurkkaamassa alennuksia, mutten löytänyt alelaareista mitään mielenkiintoista - tai jos sitten satuinkin löytämään, tuote maksoi kuitenkin yli 20 euroa. Päädyin siis ostamaan vain pari ihan perustoppia ja tuollaisen vihkon, jolle en ole keksinyt mitään käyttöä..

Tästä tuli nyt vähän turha postaus, mutten jaksa kunnolla keskittyä tähän kirjoittamiseen ja suututtaa lähinnä kaikki, mitä teen, joten ehkä nyt on hyvä lopettaa. Voi muuten olla, että pidän parin päivän tauon kirjoittamisesta, kun se tuntuu niin hankalalta tämän hetkisten mielialojen vaihteluiden takia. Toisaalta voi olla, etten pidä, mutta sen näkee pian! ; )

5 kommenttia:

  1. Etkö tosissas ollut nähnyt tota leffaa :OOO!!
    Mitä ihmettä, oletin tietysti että kaikkihan sen ovat nähneet ;-D
    Eikös ookki ihana♥ Iha yks mun lempileffa, tosi surullinen ;__;♥

    Ihana toi sun takki, iha sulle tehty^^

    VastaaPoista
  2. Toi leffa on aivan mahtava<3 Oon kattonu sen vaikka kuinka monta kertaa, kun olin pieni, itkin aina kun se oli niin surullinen ja kaunis..<3

    VastaaPoista
  3. oijoijoijoi ;__; mistä toi takki on?

    VastaaPoista
  4. Karpo: Ei en ollut nähnyt.. ja olen aina saanut kuulla, että mulla on hirveä aukko sivistyksessä. >: P No, näinhän sen viimein ja se oli kyllä niin äärettömän hyvä, että katson varmasti uudestaan!
    Kiitos, vähän mietitytti, että näytänkö siinä ihan vaahtokarkilta.. X D

    Leena: Joo, niin on! <3 :_: Hih, parempi valinta, kuin mun lapsuuteni ainaiset prinsessaelokuvat! : )

    Satzu: Takki on Prismasta, lasten puolelta : D

    VastaaPoista
  5. No ei Disneyskään ole mitään vikaa xD

    VastaaPoista