lauantai 25. joulukuuta 2010

Kattojen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta

Joulu tuli - ja meni. Mitään erityisempiä fiiliksiä en löytänyt vielä torstain myöhäisyölläkään, mutta jouluaamuna tempauduin innosta puhkuen hereille jo varttia yli kahdeksalta! Osa syy tähän oli varmaankin se, että äiti sanoi lähtevänsä kauppaan ''täydentämään varastoja'' ja halusin ehdottomasti ehtiä mukaan. Tehtiin siinä vielä joitain aamupuuhia ja katsoin televisiosta joulupukin kuumaalinjaa. : )


En oikeastaan ole mikään riisipuuron suurin ystävä, mutta tottahan toki sitä nyt jouluna syö! ; ) Oltiin porukalla kuuntelemassa joululauluja ja kauhomassa puuroa nassuun. Ei ollut kiire minnekään (okei, no hieman sinne kauppaan!) ja istuttiin siinä porukalla juttelemassa iloisista ja hyvistä asioista.


Lähdettiin sitten aamutuokion jälkeen sinne kauppaan, jossa olikin melko vähän ihmisiä! Katseltiin elektroniikkaa, hattuja, hedelmiä ja isille kaneliomena -jäätelöä. En tiedä, mistä se johtui, mutta tunsin aivan valloittavaa onnen tunnetta siellä seilaillessani ja nautin äidin kanssa vietetystä ajasta enemmän kuin ikinä! ♥



Ja joo, ostettiinhan me muuten pitahayakin! Se kuului seuraavana kokeiluna erikoisten hedelmien listaan. Hedelmä oli kyllä nätti, mutta ei maistunut oikein miltään!


Kaupan jälkeen olikin hirveä kiire katsomaan Lumiukkoa! Kietouduin tiukasti vilttiin ja yritin saada kylmästä kirvelevät varpaat takaisin henkiin. Katsottiin Makko-herran kanssa sitä tällä kertaa vähän uudelta näkökulmalta - huumorilla ja samalla analysoiden erilaisten esineiden ja kohtien todellista merkitystä. Lumiukkoa ilman ei tule joulua! Toinen juttu on tietysti suklaa, nam! ; )




Ihmeesti se päivä taas hujahti iltaan, kun katsottiin telkkua, luettiin joulukertomuksia ja -visoja (tai no minä luin) ja lämmitettiin uunia. Käytiin toki vielä uudestaan ulkona ja jäädyttiin vaan lisää, mutta oliko se nyt ihme, kun ulkona oli peräti -25 astetta!


Joskus yhdeksän aikoihin oli jo aika jakaa lahjat (vaikka ainakin minä olisin halunnut venyttää iltaa ikuisuuksiin!). Sain oikeastaan aika paljon kaikkea kivaa - ja aion vielä ostaa itselleni maanantaina yhden ''myöhäisen joululahjan''. : )


Ensimmäisenä Karpon lahja: Nomination-koru, jossa Best Friend -pala (josta kamera ei suostunut ottamaan tarkennettua kuvaa! : <) ja muumiaiheinen joulupallo. <3 Ihania, ja vihdoin voin alkaa keräämään noita paloja...






Hennalta Nipsumuki, loput äidiltä. Rakastan näitäkin! ♥_♥


Hillalta nämä ihanat korut! Tosin kuva ei ole kovin edustava, koska kameran kohdistus on vähän... huono.



Ja tietysti suurin toiveeni - kamera! Saan muistikortin vasta maanantaina, mutta eihän tässä mikään kiire ole! ;)
Lisäksi sain tietysti vaikka mitä muuta, mutta en viitsi venyttää tätä enää, joten hih. : )
 

              Jouluun kuuluu tonttuja, paljon paljon tonttuja... 






Yö oli taas vaikea, mutta tein tärkeitä päätöksiä.. Kolmen tunnin unien jälkeen olen yllättävän pirteä, mutta toivon, että joulu olisi joka päivä. Suklaata, rakkautta ja kiireettömyyttä...

PS.

4 kommenttia:

  1. Just kivoja lahjoja, ja kiva blogi ! :)
    Oot nätti !

    Käys kurkkaamassa munkin blogi:
    http://emmmawho.blogspot.com

    Kommentit ja lukijat on tervetuleita ! =)

    VastaaPoista
  2. Emmma: Oi, kiitos kiitos! ; ) Tulee hyvä mieli aina, kun saa kivaa palautetta!
    Käyn tosiaan heti katsomassa! : ))

    VastaaPoista
  3. Oij, miekin sain joululahjaksi kameran, just samanlaisen kuin sinä, mutta mustan :)

    VastaaPoista
  4. Anniina: Oi, hienoa hienoa : ) Ihana kamera, tai ainakin tähän asti on ollut! ♥

    VastaaPoista