sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Pari kuvaa saikulta & talvilomalta

Moikka! Olen tänään kirjoittanut niin paljon kaikkea, ettei enää riitä paljoa lisättävää sanallisessa pankissa. Odotan vain, että pääsen nukkumaan, on nimittäin ollut sen verran kiireinen ja stressaava päivä. :-D Keskitytään siis tälläkin kertaa enemmän kuviin ja annetaan niiden kertoa enemmän kuin tuhat sanaa!
 
 En ole vielä yhtään valmis menemään takaisin kouluun, mutta saa nähdä, mitä päätetään tiistaina lääkärin kanssa.. Ainakin on aikaa lomailla (ja tehdä kouluhommia) vielä huomisen ajan kotosalla!
 Lemppariruokaa: kaalilaatikkoa kikherneillä ja savutofulla <3
 Tony oli täällä taas muutaman yön <3 Katsottiin Game of Thronesia, luettiin, kunnes silmät eivät enää pysyneet auki, kierreltiin kirppareilla ja pakoiltiin Siperiapakkasia pari päivää neljän seinän sisällä. Valvottiin pitkään ja herättiin joko tosi aikaisin tai tosi myöhään.
 Edelleen on aivan liian paljon hommaa, liian vähän voimia ja stressiä vaikka muille jakaa. En ole opiskelukuntoinen ja pitäisi ehkä suosiolla ottaa pidempi tauko opinnoista. Mutta sen näkee tosiaan tiistaina - siihen asti yritän vaan pysyä kiinni kaikissa tehtävissä ja saada hommat ajallaan valmiiksi.
Sellaiset kuulumiset tällä kertaa. Nyt painelen iltapalalle ja nukkumaan! 
Miten teidän talviloma sujui? <3

2 kommenttia:

  1. Täällä oli talvi/hiihtoloma jo aiemmin, mutta oli kivaa kun parilla kaverillakin oli lomaa ja ehdittiin näkemään :) Itse olen äitiyslomalla lojunut jo monta viikkoa mutta kun ei ole vielä sitä vauvaa niin tuntuu välillä tylsältä ja turhalta olo.

    Sanohan vaan rohkeasti lääkärille että kaipaat nyt pitempää taukoa. Eiköhän asiat järjesty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva kuulla, että ehdit näkemään kavereita lomailun aikana! :-) Voin vaan kuvitella, että meinaa aika käydä välillä pitkäksi, kun ei ole vielä sitä pikkuista hoidettavana. Mutta nyt vaan keräät voimia, että jaksat valvoa seuraavat miljoona yötä vauvan kanssa! :-D
      Joo nyt on vaan pakko pysähtyä hetkeksi, että saa voimia kerättyä. Eiköhän kaikki järjesty! Kiitos <3

      Poista