keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Vuosipäivä

Heippa! Jos vuodessa saa jonain päivänä olla vähän siirappinen, niin se on ehdottomasti ystävänpäivä - ja vuosipäivä tulee hyvänä kakkosena! <3 Meillä tuli maanantaina vuosi täyteen Tonyn kanssa, joten olihan sitä vähän juhlistettava. Pahoittelut tästä kaikesta ällösöpöilystä, kukkasista, vaaleanpunaisita untuvapilvistä ja kaikesta muusta asiaan kuuluvasta jo etukäteen. :-D
On jotenkin niin hämmentävää ajatella, että siitä on jo yli vuosi, kun alettiin seurustella Tonyn kanssa. Vaikka moni muu asia onkin ollut raskasta ja vaikeaa, niin tämän tytön löytämisestä en voi olla kuin kiitollinen. <3 Jotain kummallista on käynyt sille tyypille, joka heitti vitsejä aina Titanicin kansikohtauksen aikana ja yökötteli kaikelle romanttiselle vaaleanpunaisesta romanttisiin komedioihin. :-D Sitä se rakkaus kai teettää.. 
''Tule tiukemmin kainaloon
Sua kaivannut koko päivän oon
Nyt kun vihdoin sut viereen saan
Enää yhtä pyydän vaan
Älä mene pois
Jää mun syliin yöksi
Viereen nukkumaan
Älä mene pois
Lähtiessäs jotain
Jää taas puuttumaan
Älä mene pois
En tahdo olla yksin
Sua täällä tarvitaan
Pitäisitkö musta huolta?
Voisit pitää hyvää huolta
Silmäripset mua kutittaa
Ne poskeani kuin höyhen koskettaa
Ympärilleni kietoudut
Muu maailma on kadonnut''
ANSSI KELA - ÄLÄ MENE POIS
Päätettiin jotenkin juhlistaa tätä tapahtumaa, eikä tarvinnut paljon suostutella, että Tony lähti seuraksi elokuviin. Sain joululahjaksi leffalippuja, jotka menee pian vanhaksi, joten sain tavallaan hoidettua kaksi kärpästä samalla iskulla. :-D Käytiin katsomassa Fifty Shades Freed -elokuva, joka on siis Fifty Shades -trilogian päätösosa. Tässä on taas yksi asia, jota vannoin, etten ikinä tekisi: katsoisi kyseisiä elokuvia. Tässä sitä kuitenkin ollaan, ja voin sanoa, että melkein jopa pidän Fifty Shades -elokuvista!
Kaikki varmasti tietävät, mitä mielikuvia Fifty Shades -elokuvat herättävät. Omalla kohdalla oli kuitenkin kaikin puolin myönteinen yllätys, kun huomasin, etteivät ne olekaan pelkkää seksiä. Voisin jopa sanoa, että seksi on vain pienessä osassa elokuvia. Ennen kaikkea Fifty Shades -elokuvat kertovat vahingoittuneen ihmisen kehittymisestä, toipumisesta ja rakkaudesta.
Fifty Shades Freed ei kuitenkaan tehnyt kovin suurta vaikutusta, koska a) siihen oli yritetty mahduttaa aivan liikaa kaikkea, b) keskityttiin melko epäolennaisiin asioihin ja c) siinä oli liikaa paljasta pintaa. Viimeinen eri ehkä sinänsä ole mikään yllätys.. :-D Mutta siis, olihan tuo ihan katsomisen arvoinen elokuva kaikesta huolimatta.
Leffaeväät sen sijaan olivat 10/10! <3 Oli erittäin hyvä idea lähteä elokuviin ja viettää lauantai vähän erilaisissa merkeissä.
Muutenkin viikko on sujunut rauhallisissa merkeissä, sillä ollaan tehty lähinnä kaikkea kivaa: kierrelty kirppareilla, luettu GoT-kirjoja, katsottu elokuvia ja otettu kaikki ilo irti aurinkoisista päivistä. :-) Työjutut työnsin myös suosiolla mielestä, sillä sehän on kai saikun tarkoitus, että lepää ja kerää voimia. 
Jotenkin nämä kuvat kertovat meistä kahdesta aika paljon.. :-D Sen pidemmittä puheitta, eiköhän siirrytä odottamaan pääsiäistä (joka on ainakin allekirjoittaneelle varma kevään merkki)! <3

10 kommenttia:

 1. Paljon onnea teille! <3 Söpöilyä ei oo lainkaan syytä pahoitella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ihana kuulla, että saa olla välillä vähän ällösöpö :-)

   Poista
 2. Onneksi olkoon! <3 :) Ootte ihana pariskunta!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja kaikkea kivaa teille! <3 (Jos tähän pystyis liittää kuvan mukaan niin laittaisin jonkun söpön karvapallokissan istuskelemassa kauniin keltaisen auringonkukkapellon keskellä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi ei, se olisi varmaan kaikkein osuvin kuva tähän postaukseen. :-)

   Poista
 4. ONNEA vielä <3 Ootte kaunis pari. En meinannu uskoo et ootte jo vuoden ollu yhessä! Musta tuntuu et just vasta iloitsin siitä että löysitte toisenne :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Aika on oikeasti kulunut tosi nopeasti, ei sitä oikein itsekään aina meinaa uskoa, että ollaan oltu jo vuosi yhdessä. :-)

   Poista
 5. Onnea! :) Olette söpö pari.

  VastaaPoista