sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

High school gang reunion

Heippa! Kuten nimestä ehkä voi päätellä, päätettiin kerätä vanha lukioporukka kasaan ja juhlia iltaa yhdessä. Oltiin nähty edellisen kerran koko porukalla neljä vuotta sitten!
Ihan näin alkuun voisin nopeasti kertoa kuulumisia: jäin tosiaan lääkärin kehotuksesta vähän pidemmälle sairaslomalle, joten hetken aikaa vaan lepäilen ja kerään voimia. Yhden kurssin joudun suorittamaan vasta ensi vuoden puolella, mutta muutoin ei pitäisi jäädä opintoja rästiin. Ylisuorittaja sisällä huutaa ja raivoaa, mutta nyt ihan oikeasti täytyy laittaa hyvinvointi etusijalle. :-)
Työjuttuja olen tehnyt nyt vähän enemmän oman alan parissa, sillä sain edellisestä logosuunnitelmasta niin hyvää palautetta, että osaamistani halutaan hyödyntää myös muussa puolueen mainonnassa! Ihan parasta. <3
Olin mukamas hyvin aikataulussa, kunnes tuli viesti, että kyyti on pihassa suunnilleen 30 min päästä. Istuin silloin vielä koneen ääressä ilman meikkiä, hiukset sekaisin ja yökkäreihin pukeutuneena! Tuli ehkä vähäsen hoppu.. :-D Sain kuitenkin meikattua, laitettua hiukset, pakattua ja vaihdettua vaatteet ihan ennätysnopeasti! 
Päivän asuna oli H&M:stä löytyneet aivan ihanat housut, keltainen lemppari pusero & kirpparilta löytyneet korkokengät, joita en siinä kiireessä ehtinyt kuvaamaan. Sitten vaan kamat kasaan ja ajamaan kohti Orimattilaa. ;-)
Aloitettiin iltaa käymällä läpi kaikkien kuulumisia: mitä oli tapahtunut sitten viime kerran. Oli kiva huomata, että vaikka oli kulunut aikaa ja jokainen oli jollain tapaa muuttunut, niin oltiin edelleen se sama yhtenäinen porukka! 
 Tyyne, Sonia, Joseffiina, Oona, Hanna ja Jasse
Illan aikana juotiin tottakai vähän turhan monta kupillista, naurettiin paljon, vaihdettiin lisää kuulumisia ja pelattiin Aliasta. Älkää kertoko kenellekään, että jäätiin Hannan kanssa viimeisiksi!
Illan aikana meitä viihdytti myös Oonan koira Laku, joka on suloisesta ulkokuoresta huolimatta melkoinen kiusankappale. :-D Koko ajan komentamassa, hyppimässä syliin ja juoksemassa ympyrää - mutta annettakoon se anteeksi, kun Lakulla on vasta uhmaikä meneillään.
Illan päätteeksi lähdettiin baariin muutamille. Saatiin hyvä pöytä, tanssittiin jalat kipeiksi ja jatkettiin, kunnes koitti valomerkki ja oli aika siirtyä takaisin kämpille. Siellä väsynyt porukka vaihtoi yökkäreihin, pesi meikit ja siirtyi iltapalalle. Menin ensimmäisenä nukkumaan, mutta piti pariin kertaan nousta hakemaan vettä ja vatia. Saattoi olla ne pari viimeistä juomaa pieni virhe.. Mutta kerranhan sitä vaan eletään, vai miten se meni? :-D
Aamulla herättiin enemmän ja vähemmän pirteinä. Vieläpä lähes idyllisesti linnunlauluun: titityy kuulosti kivalta ensimmäiset kaksikymmentä minuuttia.. Sitten vaan hitaan aamun jälkeen oli aika sanoa heipat ja kääntää auton nokka takaisin kohti Lahtea.
Oli kyllä tosi onnistunut ilta! Etukäteen stressasin lähtöä tosi paljon, mutta onneksi menin. Teki nimittäin oikeasti niin hyvää vaihtaa kunnolla viihteelle ja nähdä ystäviä. <3

4 kommenttia:

 1. Nimenomaan! Harvoin kaduttaa, että lähti. Useammin vaan rohkeesti liikkeelle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tosi harvoin tapahtuu niin, että kaduttaisi sieltä kodin turvasta lähteminen. :-)

   Poista
 2. Hauskasti erotut tuollaisena väriläiskänä ryhmäkuvissa, kun muiden vaatteet on niin tummansävyisiä :D Tosi ihana asu kyllä! Oot niin kaunis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten, enpä edes aikaisemmin huomannut! :-D Kiitos paljon <3

   Poista