sunnuntai 25. helmikuuta 2018

''En oo tarpeeks sekasin, et oisin täysin hullu, mutten tarpeeks järjissäni, et ois mistään mitään tullu''

Heippa! Kuvailin vähän sitä sun tätä viikon aikana, eikä oikeastaan ole sen kummempia ajatuksia kirjoitettavana, joten tästä tulee nyt lähinnä tällainen kuvakooste. :-) Tällä viikolla olen..
..saanut oman alan töitä! Suunnitteilla on uusi logo yhdelle nimeltä mainitsemattomalle puolueelle. En muista, milloin olisin viimeksi tanssinut ympäri huonetta innoissani, mutta kun olin lopettanut puhelun työnantajan kanssa, tanssin kuin viimeistä päivää. :-D
 ..maalaillut Inktense Block -kynillä, jotka ostin Tonylta saadulla lahjakortilla. <3 Olen ihan rakastunut noihin kyniin, sillä niillä saa maalauksiin intensiivisiä sävyjä.
..rikkonut vanhan kännykän ja joutunut hankkimaan uuden. Ei ole aihetta epäillä rikosta, sillä kännykän kuolinsyyksi paljastui hyvin todennäköinen luonnollinen ikääntyminen ja siitä johtuneet sairaudet. Ennusmerkkeinä olivat mm. sovellusten ajoittainen kaatuilu, hitaus ja akun nopea kuluminen. Uusi kännykkä sen sijaan toimii kuin unelma! <3 Malli on Sony Xperia XA2 Dual-SIM, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. :-)
 ..kiinnostunut myös muista asioista, kuin uudesta materiasta. Muutamana mainittakoon vaikka hyvän kirjan lueskelusta, ulkoilusta (silloin kun on uskaltautunut tuonne Siperiaan), ystävän kanssa kahvittelusta ja Skamin aloittamisesta taas kerran alusta.
..tehnyt kenties maailman parasta kaalilaatikkoa kaalista, porkkanasta ja nyhtiksestä. <3
 ..kuunnellut luupilla Pyhimyksen uutta Tapa poika -levyä. On muuten hyvä! Nyt en millään malta odottaa lähestyvää keikkaa, johon sain liput joululahjaksi veljeltä.
..yrittänyt piristyä auringonvalon voimalla. Ihanaa, kun tulee kevät!
En edes yritä uskotella, että asiat olisivat menneet viikossa huimasti parempaan päin, mutta välillä on hyvä keskittyä hyviin asioihin. Huomata, että siellä harmauden keskellä on valon pilkahduksia ja asioita, jotka saavat hymyn huulille. <3 Eipä tässä muuta, heippa!

OTSIKKO: PYHIMYS - PYHÄN VITUTUKSEN KATEDRAALI

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon töistä! Tiedän tunteen kun on niin hyvä olla, että pitää hyppiä, pomppia ja tanssia. Ihana että sinäkin koit sellaisen tunteen! xD <3 On myös mukava nähdä että hymyilet kilpaa auringon kanssa, kyllä kaikki vielä järjestyy! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Se on ihan paras tunne. :-D Toivotaan, että asiat alkaa tästä vielä järkkääntymään.. <3

   Poista
 2. Noi linnut on aivan mahtavia! Tästä postauksesta tuli jotenkin tosi hyvä mieli; kivoja aurinkoisia kuvia ja mukava kuulla, että sait töitä, tsemppiä siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ihana kuulla, että postauksesta tuli hyvälle mielelle. :-) Kiitos!

   Poista
 3. Onnea! Oon kai tasan kerran eläessäni hyppinyt ja tuulettanut jonkun asian takia kuin urheilukatsoja maalin jälkeen, sekin oli tieto yhdestä työpaikasta :D Onkin pitänyt ehdottaa että haluaisitko useammin esitellä teoksiasi, oot niin lahjakas ja nuo linnutkin ovat aivan upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Se on ihan paras tunne! :-D Mulla on käynyt näin kaksi kertaa: kun pääsin Muotsikkaan ja nyt, kun sain alan töitä. Kiitos paljon <3 Tarkoitus olisi toteuttaa toive jo huomenna.. ;-)

   Poista
 4. Oon samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa, olis kiva nähdä vaikka postauksen verran mitä oot piirrelly ja maalaillu viimeaikoina tai jos sulla on aikaa ja innostusta niin semmonen postaus, missä ois kuvia sun taiteiluista vuosien varrelta ja siinä näkis et miten oot kehittynyt taiteessa ja miten tyyli on muuttunu jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Toteutan toiveen näillä näkymin hyvinkin pian.. :-)

   Poista