keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Päiväni kuvina: saikku, uusi sali & elokuvailta

Moikka! Olen tämän viikon saikulla, koska tultiin siihen tulokseen lääkärin kanssa, että nyt on hyvä ottaa vähän aikaa rennommin. Päätin eilen ottaa (kännykän) kameran käteen ja kuvata pitkästä aikaa Päiväni kuvina -postauksen. Toivottavasti tykkäätte. :-)
 
Heräsin vähän ennen kahdeksaa ja aloitin aamun pikaisella laittautumisella. Ihan vaan sen verran meikkiä, että näytti ihmiseltä ja kehtasi lähteä keskustaan. :-D Pikameikkiin kuului ripsari, valokynä, peitepuikko ja puuteri. Hiukset harjasin vähän siistimmälle nutturalle ja sitten olinkin jo valmis.
Aamupalaksi olin tehnyt tuorepuuroa jo edellisenä iltana. Mukaan vielä vähän mangoa, päärynää ja pähkinöitä sekä kuppi kahvia, kun en jaksanut keittää teetä. Lueskelin jonkun aikaa Hyvä Terveys -lehteä, kunnes menin alakertaan kokkaamaan.
Kymmenen aikoihin lähdin kävelemään keskustaan. Selkeästi oli syksyä ilmassa! Palelin paksussa takissa ja työnsin kädet taskuihin. Keskustassa kävin ensin hakemassa sairaslomatodistuksen ja jatkoin siitä uudelle salille.
Muutamien mutkien kautta päädyin hankkimaan jäsenyyden Fressille. Tosi hyvä sali, mutta sen mukainen on hintakin.. Tein kevyen treenin, sillä oli vähän sellainen olo, kuin olisin tulossa kipeäksi. Sitten vaan takaisin kotia kohti.
Suihkun jälkeen söin ruoan: edamamepapuja, pakastevihanneksia ja ketsuppia. Gurmeeta, ei voi muuta sanoa. :-D Jälkkäriksi join energiajuoman ja aloitin uuden sarjan katselun Netflixistä.
Nowhere boys kertoo neljästä pojasta, jotka päätyvät rinnakkaistodellisuuteen, jossa heitä ei ole olemassa. Ei mitenkään ihmeellinen sarja, mutta kyllähän tuota ajankuluksi katsoo. :-) 
Ainakin siinä on yksi ihan mielenkiintoinen tyyppi, eikä sitä tiedä, vaikka sarja vielä paranisi. 
Puppa kehräsi sylissä tyytyväisenä.
Tein vielä vähän aikaa kouluhommia (sellaisia, joita jaksaa tehdä saikullakin), kunnes muistin, että on aika syödä välipalaa. Luonnostelin paria juttua koulua varten samalla, kun mutustin mandariinia ja kauraleipää Violifen savujuustolla. Nam <3
 
 Viiden aikoihin Karoliina ja Sanni tuli kylään. Otettiin parit kuvat pihassa omenapuiden alla, kunnes kaikkia alkoi paleltaa ja piti palata sisälle lämmittelemään.
 Katsottiin The Uninvented -elokuva, jonka halusin ehdottomasti näyttää Karoliinalle. Oli tosi kiva nähdä Karoliinaa ja Sannia pitkästä aikaa. Ystävien seura piristää aina! :-) Kummasti kurkkukipu ja alkava flunssakin unohtui, kun oli hyvää seuraa.
 Elokuvan jälkeen piirtelin vielä hetken ja katsoin jakson Nowhere boys -sarjaa. Kello lähenteli siinä vaiheessa jo yhdeksää, mutta olin vieläkin ihan pirteä..
 Lopulta maltoin sulkea koneen ja alkaa iltapalalle. Telkkarista pyöri joku vanha elokuva (Pähkähullu  tohtori?), jota unohduin katsomaan. Päällä oli ihana viime jouluna lahjaksi saatu yöpaita. <3
Sitten vaan hammaspesulle ja hetkeksi lukemaan kirjaa ennen, kuin oli aika sammuttaa 
valot ja mennä nukkumaan.

Sellainen oli eilinen päivä. Tänään oli kiva herätä ja huomata, ettei flunssa sittenkään iskenyt. Oli vaan vähän nuhainen olo, mutta ei sen enempää. :-) Kerrankin näin! Nyt on vielä muutama saikkupäivä jäljellä ja toivottavasti pääsen ensi viikolla jo takaisin kouluun. 

Mitä tykkäsitte postauksesta? 
Eihän ollut ihan kuolettavan tylsä? :-)


9 kommenttia:

  1. Postaus oli sellanen piristävä, ei liian pitkä, sopivasti kuvia!! Kysäisen vielä, että mahtaako sulla olla instagramia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! :-) Instagramista löytää nimellä Atsuli , sinne vaan seurailemaan. ;-)

      Poista
  2. Syötkö joka päivä noin vähän? Jos käy salillakin, niin silloin olisi syytä syödä reilusti enemmän. En halua olla ilkeä, vaan huolestuin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime aikoina on ollut vaikeuksia ruokailuiden kanssa, mutta teen töitä sen eteen, että saisin syötyä enemmän ja monipuolisemmin. :-)

      Poista
  3. Heippa. Monesti olen meinannut kommentoida, mutta sit vaan jäänyt.
    Itsekin huolestuneena katsonut ja lukenut syömisistäsi. En todellakaan halua loukata! Mutta monesti tulee mieleen et kuinka yksipuoliselta ja rajoittuneelta sinun syömisesi näyttää näin ulkopuolisen silmiin. En tiedä näetkö tai huomaatko sitä itse, ja enhän voi varmaa tietää koko todellisuutta mutta omaan silmään syömisesi on vaikuttanut jo pitkään aika rajoittuneelta ja sanotaanko näin et tuntuu et helposti ruoat pyörii samojen tuotteiden/valintojen ympärillä, ja siitä puuttuu ns. vapaus. Jonka kyllä ymmärrän näin syömishäiriöisen näkökulmasta, mutta toivoisin kovasti että pystyisit tekemään muutoksia ja näkemään kokonaisuuden.

    Täytyy sanoa vielä et ilostutti kyllä kun aamupala kuvana oli puuro eikä ainainen rahka/jogurttikulho, sekä leivät. Mutta sitten päivän syömisten määrä, laatu ja samat "valinnat" pisti kyllä huolestuttamaan.
    Toivon kovasti että pystyisit pääsemään ruokailujen suhteen eteenpäin!
    Ja enkä nyt tarkoita että puuro, leivät joka päivä ym. kuuluu ns. normaali ruokailuun. Sillä mitä se nyt sitten kellekkin tarkoittaa on sitten soinen juttu:) mutta lähinnä tarkoitan sellaista vapautta ja monipuolisuutta! Ehkä huomaat rajoittuneen syömisesi jos vertaat sitä jonkun esim. läheisen henkilön ruokailuun, jolla on siihen terve suhde.

    Sanon vielä, että tarkoitukseni ei ole loukata tai olla ns. pilkun viilaaja. Haluan vain laittaa sinua miettimään ja hoksaamaan asian.
    Tiedän kyllä senkin että muutoksen tekeminen ei todellakaan ole helppoa. Mutta toivottavasti pystyt siihen ja saat siihen apua. Vaikka pienin askelin mutta kuitenkin eteenpäin mennen.

    Kaikkea Hyvää ja Ihanaa syksyn jatkoa sinulle! (ja anteeksi kilometri kommentti:) )
    -Johanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. En loukkaantunut, älä huoli. :-) Tiedostan nykyään paremmin sen, miten rajoittunut ruokavalioni on. Sen takia olen yrittänyt tehdä pieniä muutoksia vähän kerrallaan: viime aikoina olen syönyt enemmän leipää ja puuroa, että pääsisin eroon hiilarikammosta. En syö riittävästi, mutta en myöskään aina ihan tiedosta sitä, joten asiasta huomauttaminen on vaan hyvä asia. Se pistää todellakin ajattelemaan. :-)
      Mutta tosiaan, on tarkoitus lisäillä ruokia, että jaksaisin jatkossa paremmin. Näillä en nimittäin jaksa, ja se on selvää itsellekin. Eli nyt on tavoitteena tsempata syömisten suhteen ja keräillä vielä muutama päivä voimia ennen kouluun palaamista. :-)
      Muutoksen tekeminen ei ole helppoa, mutta se on mahdollista ja kaiken vaivan arvoista. Nyt on vaikeaa, mutta kyllä asiat vielä järjestyvät. Pienin askelin ja vähän kerrallaan, mutta kuitenkin eteenpäin.
      Kiitos samoin! Ja pitkät kommentit on vaan kivoja, joten ei ole mitään pahoiteltavaa. :-) Kiitos kommentista. <3

      Poista
  4. Ei ollut tylsä postaus ollenkaan.
    Toi savujuusto on kyllä parasta Violifen juustoista :D Sitä, avokadoa ja kurkkua leivän päälle niin <3
    Sä kun oot lukenut enemmänkin Stephen Kingiä, niin mistä suosittelisit aloittamaan kyseisen kirjailijan tuotannon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos :-)
      Se on kyllä niin hyvää! Ehkä parasta kaikista vegejuustoista <3 Avocadosta en tykkää, mutta muuten kuulostaa aika täydelliseltä.
      Carrie on varmaan se, josta on helpoin aloittaa. Ainakin itse aloitin sillä ja tykästyin niin paljon, että jatkoin lukemista. :-) It on myös lukemisen arvoinen, vaikka melkoisen paksu opus onkin!

      Poista