torstai 7. syyskuuta 2017

Anahata / uusi tatuointi

Moikka! Viime viikolla kuukausia jatkunut tatuointikuume sai viimein helpotusta, sillä kävin ottamassa uuden leiman käteen. Aihe, sijainti ja tatuointipaikka oli päätettynä jo hyvissä ajoin ennen varsinaista aikaa, joten odotus sai viimein päätöksensä. Nyt siis höpinää tatuoinneista. ;-)
Kävin taas tuttuun tapaan Black Miller Designillä, joka sijaitsee Lahdessa. Tästä on muodostunut se oma tuttu ja turvallinen paikka, jossa otan 99 % varmuudella kaikki seuraavatkin tatuointini. :-) Tatuoinnin hinnaksi tuli 170 euroa ja olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen.
Kaikilla tatuoinneillani on tarina, joten ne tuntuvat merkityksellisiltä ja tärkeiltä. Ne ovat osa omaa tarinaani ja osa sitä, kuka olen. Kirjoitukset aikaisempien tatuointien tarinoista löydät Tatuoinnit-tunnisteella. :-)
Tatuointi on sydänchakra eli Anahata. Innostuin vähän aikaa sitten chakroista ja selvitin, mikä niistä on vahvin ja kuvaavin. Anahata on chakra, jolle on ominaista empaattisuus, ilo ja arvostus muita sekä luontoa kohtaan. Se kuvaa rakkautta ja parantumista. Siinä onkin suurin syy ja merkitys tatuoinnin takana: toipuminen on mahdollista. Olen empaattinen ja lämmin muita kohtaan, mutta unohdan usein olla sitä itselleni. Tatuointi muistuttaa, että myös itseään pitää osata rakastaa ja että on oltava armollinen virheitään kohtaan.
Olen päättänyt tatuoida käsivarren täyteen erilaisia kuvia ja lopuksi yhdistää ne jollain tavalla toisiinsa. Olkapään perhoset ja käsivarren kukkaset ovat värikkäitä, mutta mitä alemmas mennään, sitä vähemmän tatuoinneissa on väriä. Värimaailma on sinistä ja vihreää, aiheet luonnosta - eli kaikkea sitä, mistä pidän ja mikä on minulle tärkeää. Olen jo suunnitellut seuraavan tatuoinnin, mutta täytyy nyt jonkun aikaa malttaa ennen sen ottamista..
Sellaiset tatuointiaiheiset kuulumiset tällä kertaa. 
Mitä mieltä olette? :-)

4 kommenttia: